zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

slmmmmmm
topiğn hayırlı olsun güneşim
napıyon ,dünürcüler geldimi kızımızaopuyorumnanaktan

güneşimmmmmmmm
yakıyosun,ortalığı
bayram hazırlıkları nasıl gidiyor
tatlı yaptınmı,,,

merhaba nasılsınız;tam sizlerle sohbete geliyordum ki misafirim geldi:)
dünde misafirimiz varı..maşallah kalabalık günler yaşıyoruz..
bu araa az önce kargo geldi;bende kızlarla numune istemiştim.o sandım
o değilmiş ama üye olugum baska bir siteden 10 tane ariel leke çıkarıcı numunesi göndermişler;şaşırdım kaldım:)
benimde kalbim temiz galiba sabah çamaşır asarken eşimin atletlerinde çay lekesi görmüş ve leke çıkarıcı almalıyım diye geçirmiştim içimden;keşke baaşka bişey isteseymişim..

slm hanımlar nassınız ,iftarlar yapıldı,çaylar içildimi
bende içiyorum şimdi,,,
bi yandanda size yazıyorumm

gülşahcım mrb,,bazen insanın içinden ne geçiyorsa oluyo ,benimde olur

merhabalaropuyorumnanaktan
güneş ablacım topiğin hayırlı olsunŞeniz
başlık çok güzel:lepi:

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin :Saruboceq:

merhaba canlarrr bebeğimle ilgilenmekten giremedimmm iki gündürrr herkesinnn mübarek kadir gecesii kutlu olsunnn.. hepinizi çok öptüm allah bu gecede hepimizin dualarını kabul eylesinnn :Saruboceq:

bu güzel gününüz hayırlara vesile olsun inşallah..bu arkadasınıza da dua edersiniz aklınıza gelirsem sevinirim:)hepinizi öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…