zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

canım hiç olmadı ama bu akşam izleyebilirim dönünce;ufolar hakkınnda bilgi sahibi olurum hemkaydirigubbakcemile2
şimdi çıkıyoruz gülşahçım;iyi olmana sevindim öpüyorum..

canım hiç olmadı ama bu akşam izleyebilirim dönünce;ufolar hakkınnda bilgi sahibi olurum hemkaydirigubbakcemile2
şimdi çıkıyoruz gülşahçım;iyi olmana sevindim öpüyorum..

tamam canım herzaman beklerım topıgımeopuyorumnanaktanbende seni öpüyorum canım görüşürüzŞeniz

nasılsın güneş ablacım?bu arada sen nıye benım topıgıme gelmıyorsun hıç küstüm işte sanasenağlama

nasılsın güneş ablacım?bu arada sen nıye benım topıgıme gelmıyorsun hıç küstüm işte sanasenağlama

dinlenmeye çalışıyom çakılım,,belim ağrıyo,sen nsılsın,topiğinden haberim yoktu az önce konuşmalarınızı okudum gülşahla,gelirim tabi gelmemmi,:1hug::teselli:

hayırlı pazarlar hanımlarrrr bol yağmurluuuuu bir günnnn dışarı çıkıp sırılsıklam olana kadar gezesim var ama ne yazıkkkiii yapamammmm :emir_bebek: ehhhh evde pineklemeye devam hepiniz iyisinizdir inaşallahhhh opuyorumnanaktan

tuanam hoş geldin,nasılsın bebişin nasıl,ne yağmur hemde,kızoımda dışarda bi güzel ıslanmıştır

tuanam hoş geldin,nasılsın bebişin nasıl,ne yağmur hemde,kızoımda dışarda bi güzel ıslanmıştır

hoşbuldukkkkkkkk ablacım bebiş iyi uyuyor ağzının tadını biliyor tabi fıstık yağmurlu havada uyumak en güzeliii valla bende şimdi dışarda olabilmeyi isterdim cidden.. kızında baya ıslanmıştırrr sennnn nasılsın ablacımmmm opuyorumnanaktan

iyigeceler23.gif

herkeseeeeeeeeee tünaydın hayırlı güzel günler olsun inşallahhhhh nasılsınızzzzzzzzzzzz

güneş55 ablacım ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın kaydirigubbakcemile2

X