zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

hayirlicumalarwh9eh6.jpg

mrb tuanacımmm nasılsın canım bebiş nasıl?

sağol canım iyiyim umarım sende iyisindir bebeişte iyi şükür sabah beşe kadar uyumadı şimdi uyuyor hala koşturmaca malummmm opuyorumnanaktan tam pc başına oturup kalkmaktan artık sersem oldum takip edemiyorum kk yi bu aralar kafamçokkarıştı :nazar:

gülşahcım merhaba idare eder canım yaa;hafta sonu dinlenmeyi planlarken maalesef olmadı..akşam gezmye gitmiştik.sabah kalktım kahvaltı yapmaya;bi baktım fare pisliği:1no2:hemen annemi aradım tabi;daha önceede çıkmıştı.nerden geldigini ararken bi baktım bulaşık makinasının gider borusunu yemiş ve o delikten lahım faresi gelmiş.hemn tıpa falan almaya gittik kapıları kapatıp.döndügümde daha önce koydugumuz granül zehiri yemiş.hala içerde oldugunu anlayınca bi arkadası çagırdık;eşimle birlikte buzdolabının motorunun oldugu yere sinmiş bizi bekliyormafoldumben
yakaladılar ve şu saate kadar temizlikl ugrastım..mutfagımın halısını yıkadım.
1.katta oturmanın zararlarısositososito

ayy canım benım kolay gelsın farede cok kötu oluyor yaa çok pis bır hayvan gırebılcegı yerlerı kapat canım fare zehırı falan koy inşallah gelmez bıdaha:eek:klava:

evet canım kaç oldu bu yaa;kapattık bakalım umarım bir daha gelmez;Allahtan hava sıcaktı bugün halı falan kurur..ama bu güzel hava d temizlik yapmak çok koydu;temiz evi temizlemek yani.

sen nasılsın;neler yapıyosun??

evet canım kaç oldu bu yaa;kapattık bakalım umarım bir daha gelmez;Allahtan hava sıcaktı bugün halı falan kurur..ama bu güzel hava d temizlik yapmak çok koydu;temiz evi temizlemek yani.

sen nasılsın;neler yapıyosun??

evet canım yaa hiç yoktan iş çıkmış sanada inşallah bidaha gelmezde sende rahat edersın bende ıyıyım canım ne yapıyım bazen evdeyım bazen dsardayım bazende kkdayım öyle vaktı gecirıyorum işte sende kendıne ıyı bak öptümmmmopuyorumnanaktan

günaydınn gülşah;kimse yok sanırım yine başbaşayız..bende biraz erken kalktım;şimdi ütü yapıcam ve sonra salihliye gezmeye gitmei düşünüyoruz.
sen nasılsın canım?

günaydın adaş evet yine kimseler yok maalesef biz seninle sitenin demirbaşı olduk vallahi kaydirigubbakcemile3ohhh gezin canım havalar iyice sogur yakında bu gunlerı degerlendırmek lazım sıze ıyı gezmeler sımdıden bende ıyıyım canım ne yapıyım dolasıyorum oyle kkda anketime yenı vıdeolar falan arıyorum koydugum vıdeoları ızleme sansın oldumu canım?

X