zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

Kendi şirketimizde çalışıyorum canım.Çok sağol.

Sen çalışıyor musun?

Hayır canım çalısmıyorum şu anda.Mesleğim muhasebecilik ama pek sevmıyorum sizin şirketiniz ne üzerine?kendi işyerinde çalısmak daha rahat oluyordur senin içinde

Hayır canım çalısmıyorum şu anda.Mesleğim muhasebecilik ama pek sevmıyorum sizin şirketiniz ne üzerine?kendi işyerinde çalısmak daha rahat oluyordur senin içinde

Evet büyük rahatlık canım.yerimseniben

Söylemezsem kızmazsın değil mi? Bazı sebeplerim varda

günaydın herkese;iyisiniz umARIMMM;bikaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum;umarım düzelirim..
saat 10 gibi uyandım kahvaltı yapmadım;yalnız yemeye alışamadım bir türlü;eşim gelcek öğle arasına az sonra;onunla yerim artık...

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan (gerçi öğlen oldu :kedi: )

jazmin sen iştesin herhalde;keşke baslasam bende bir an evvel yaaa;çok bunaldım evde;zaman geçmiyor;tv izleyim diyorum;zaten bunalımda olan insanı iyice bunalıma sokar tv..

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan (gerçi öğlen oldu :kedi: )

Tünaydınkaydirigubbakcemile3

jazmin sen iştesin herhalde;keşke baslasam bende bir an evvel yaaa;çok bunaldım evde;zaman geçmiyor;tv izleyim diyorum;zaten bunalımda olan insanı iyice bunalıma sokar tv..

İşteyim canım.

1 hafta falan güzelde evde sonrası çekilmiyor canım gerçekten.

ben iyiyim kendi adıma tşk ederim sanada geçmiş olsun canım neyin var?birşeyler ye canım dikkat et kendine

hoşbulduk çakılcım;ruhsal aslında bedensel bir problem degil;sinir sistemi bozulunca herhalde insan kendini bitkin hissediyor..çalışmaya bi başlasam yogunluk olacak hayatımda;biraz kendime gelicem ama bekliyorumm...
sen nasılsınnn?a.s.

anlıyorum canım inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun.Bende iyiyim canım tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…