iyi geceler hanımlar
iyi geceler güneşim,,
epeydir girmedim,eşimle aramız hiç iyi değil güneşim,,moralim çok bozuk canım sıkkın,Çok üzgünüm çoook
delircem,,sen nsılsın ,iyisin demi,,:1hug:
hayirli aksamlarrrrrrrrrropuyorumnanaktan
canim hayirlar olsun insallah düzelir o kadar moralini bozma kolay degil
rabbim yardimcin olsun düzelmesi icin duaciyim arkadasima:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
tuanacım,,,analı babalı büyüsün kızın,,allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin :ecrin_bebek:
amin canım :Saruboceq:cümlemizinnn inşallah
izmirliler o kadar kolay pes etmez degilmi
bende izmirliyim ondan söylüyorum canim karsiyakam
oy yavrum allah anali babali büyütsün kizceni canim benim:Saruboceqpuyorumnanaktan
ahh canım be ,bi yerde pes ediyor insan,,her gün hır gür,,yanında beni istemiyor,,benim gitmemi istiyor evden ben gitmiyorum,ama nereye kadar dayanırım bilmem
ahh canım be ,bi yerde pes ediyor insan,,her gün hır gür,,yanında beni istemiyor,,benim gitmemi istiyor evden ben gitmiyorum,ama nereye kadar dayanırım bilmem
benden soğumuş,,neden dediğimdede cevap vermiyo,ama ben bir şeylerin farkındayım seimi çıkarmıyom,,tek evliliğim bozulmasın diyecanım bende şimdi okudum sakın pes etme sende haklısın aslında hır gür zorrr allah yardımcın olsunnn neden gitmeni istiyorki :uhm: :gitme:
canim benim cok üzüldüm gercekten icim acidi inan gitmiyeceksin tabi derdi ney esinin
cocuklarin varmi canim benim
benden soğumuş,,neden dediğimdede cevap vermiyo,ama ben bir şeylerin farkındayım seimi çıkarmıyom,,tek evliliğim bozulmasın diye
var canım,,2 oğlum var,dışarda üniverstede okuyolar biri son senesi diğeri bu yıl başladı
saat kaç oldu hala gelmedi,,,6 aydır böyle,,,hep yalnızım,,geldiğindede uyuma numarası yapıyom,tek kavga olmasın diye,,
evlilikte huzursuzluk o kadar kötüki,allah kimseye vermesin,,kahvaltıyı hazılarım işe giderken ,surat bi karış beyefendinin,,yer defolur gider,tek kelime etmez ,,bunalıma girdim ,2 sefer psikoloğa gitim,artık canımda gitmek istemiyor,verdiği ilaçlar uyutuyor,
bişeylerin farkındayım dediğine göre sorun çok büyük sanırım canım allah evlatlarını sana bağışlasın eminim tek destekçin evlatlarındır bu zor zamanlarında bizlerde elimizden geldiğince yanındayız hepimizin dertleri var sonuçta allah yardımcın olsunn ama soğudum deyip soruncada ses çıkarmaması bile insanı eminim daha çok çileden çıkarıyordur. :gitme: :a015:
senağlama içim paramparça oldu inan ilk evliliğim aklıma geldi seni çok iyi anlıyorum inan bu durumda ne desek boş aslında allah sana sabır ve dayanma gücü versinnn :gitme: senağlama senağlama senağlama
:Saruboceq:allah bu evliliğnde sana sonsuz mutluluk huzur versin