zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

güzel izmirden herkese iyi bayramlar diliyorum şeker gibi bir bayram olması dileği ile opuyorumnanaktan

iyi bayramlar güneş:nerelerdeydin kaç gündür?nasılsın?

güşşahım ,iyi bayraml,ar canım ,hoş geldin
2 gündür ,gelen giden,,yemekli yemeksiz,,misafirlerim vardı,,,az öncede,kadeşim veyeğenlerim vardı,az önce gittiler,,bende mutfağı topladım,,kızımda çay yaptı,,burdayım,çok yorulmuşum ya,oturunca anladım,,
sen nsılsın nasıl gidiyo bayram

güneşçim iyiyim bende şükür;bayramımız yalnız geçiyor;izmire gelemedik bu bayram;eşim bana ben eşime şeker tutuyorum:)buna da şükür..tatlı yorgunluk olmuştur demi?rahat rahat çayını iç şimdi:)

tünaydınlar,,,
işleri bitirdim,,burdayım ,ve yalnızım,,,buğün ancak bayram ziyaretine çıkıcam,,büyük olunca ,,böyle oluyor
bornovoya eşimin abisine gidicez,,ordan teyzeme,,,daha sonra,,,annemin ,babamın,kabristana ziyaretine gidicez,,

siz neler yapıyonuzz

nihayet bayramı noktaladık. ben çok yorgun savaşçıyım. özellikle kapı açma konusunda. kapım hiç durmadı. gelen gidenden değil, çocuklardan. aslında şikayet etmemem lazım ama inanın çok kızdım. şeker verirken şekeri avuçlayıp kaçmalarıda cabası. çocuk diyoruz ama sabır sınırlarım çok zorlandı bu sefer.
eskiden tanıdığımız komşuların çocukları gelirdi. şimdi eline naylon poşet alıp şeker toplamaya çıkıyor çocuklar. tanımadığı evlere gidiyorlar. buda bence büyük bir sorun gibi. kötü niyetli insanlar olabilir. bunu ailelerin dur demesi lazım.
inanın ellerini kapının zilinden çekmiyorlar. ısrarla çalmayı sürdürüyorlardı. bir günde 20 defa kapı açılır mı. çok kızdım inanın. bir telefon konuşması yaparken ki 3 dakikada 5 kez kapı açtım. gelde sinir olma. birde sabahın 9 da kapıyı çalıyorlar.
çok kızgınım bu yüzden.klava:

bir bayram daha bitti

rabbim asıl bayramları kabirde mizanda

defteri amelimiz elimize verildiğinde

sıratta böyle bayramlar yaşatsın inşallah........

iyi geceleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…