zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

güneş herhalde bayram temizliğine dalmış.kaydirigubbakcemile3
ben elim kolum bağlı oturur oldum.mafoldumben zira dünden beri sular akmıyor.:eek:lmaz:
sinirlerim havada resmen. çatacak arıyorum. evde kedime bağırdım durdum. allahtan kedim sağır.opuyorumnanaktan

resim4.jpg

günaydın ,hayırlı günler fıstıklar
hepinize teşekkürler,ilgilerinizden dolayı,2 gündür giremedim nete,,oğlum lattopu aldı kendininki,bozulmuş,
tomoğrafi sonucunu aldım ,perşembe günü,dr gösterdimiiitaş yada kum düşürdünmü diye sordu hayır dedim ,,böbrekte milimetrik bir şey görünüyo ,taş olabilir dedi,,ilaçlı film çekelim dedi,emin olmak için ,,ürolojiye yolladı,,bayramdan sonra gitçem,,ilaçlı filmde nasılki ,bilmiyom,,ilaçmı içiriyolar ,,acaba,
inşallah önemli bir şey yoktur
gündüz yapamıyorum temizlik,gece dedim yapayım,banyoyu
tuvalete por çöz döktüm,,ondanmı bilmem daha sonra boğazım acıdı,,çok fazla kalmadım aslında döküm çıktım,,beni bi ehvam aldı,,acaba porçzdenmi diye sabahı sabah ettim,geniz akıntısı ,yutkunma zorluğu,boğazımda yanma,,uyumadım,gerçi farenjitede böle oluyomda ,acaba yokmu,gecemi mahvetti,

güneş herhalde bayram temizliğine dalmış.kaydirigubbakcemile3
ben elim kolum bağlı oturur oldum.mafoldumben zira dünden beri sular akmıyor.:eek:lmaz:
sinirlerim havada resmen. çatacak arıyorum. evde kedime bağırdım durdum. allahtan kedim sağır.opuyorumnanaktan

yok be hayatım ne temizliği,çocuk bakıyom heralde,,buğün kızım evde ,camları silcek,,bende toz alırım bereber yapcaz ,gelinde işe gitmiyor ,berkte gelmicek,
bizim sularda ip gibi akıyordu kaç gündür,,gece geldi,,çamaşırları attım hemen yıkansın diye birazdan sererim,
sağlık olsun işler olur ya,,ama tatlımı yaptım ,kalbura bastı ,yaptım bu sefer,
buyrun afiyetle yiyelim
opuyorumnanaktan

herkese günaydınnnnn....ablacım üzüldüm ya bu durumları yaşadığına...kendinide çok yorma temizlik konusunda sağlığın daha önemli...kendine dikkat et lütfen...dilerim kötü birşey yoktur,ben inanıyorum olmadığına...:Saruboceq:

herkese günaydınnnnn....ablacım üzüldüm ya bu durumları yaşadığına...kendinide çok yorma temizlik konusunda sağlığın daha önemli...kendine dikkat et lütfen...dilerim kötü birşey yoktur,ben inanıyorum olmadığına...:Saruboceq:

esmerim günaydın hoş geldin canım,
inşallah canımm,sen nsılsın neler yapıyon

ne yapayım ablacım iyiyim ve çok yorgunumm...bugün öğlene kadar çalışacağız...hiç çalışmasakta olurdu ama patron milleti işte :gitme:

çok doğru canım işverenler hep böyle
neyseki kızımın cumartesi izinleri bitmedi,
yoksa cumartesileri,oda gidiyordu işe,
sağlık ve iş olsunda çalışın canım,
bu kriz döneminde

hayırlı bayramlar arkadaşlar
şimdiden kutlayımda,,malüm bayram telaşı,giremiyebilirim nete
nice bayramlara sağlık ve huzur ile

sağol ablacım herkesin bayramı mübarek olsun...sevdiklerimizle nice bayramlara inşallah...:Saruboceq:

herkese tünaydınnnn hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorumm şimdiden sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu mutlu bir bayram geçirmeniz dileği ile canlarrr hepinizi çok öpüyorummmm opuyorumnanaktan

güneş çok geçmiş olsun;kalburabastı en sevdiğim tatlı:))
acaba bende yapabilir miyim??kendi kendimize yeriz eşimle;zaten geçen ramazan bayramındada gidemedik;ben ona şeker tuttum;o bana çikolata;baklavalarıda oturup yedik:)gümüşhanedeydik bir çocuk bile çalmadı kapımızı:KK43:((

X