• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zmir KK spriz Karyaka bulumas :)

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
39
İZMİR KK her türlü son dakika gelmeyen ekenlere rağmen plan değişikliği ile toplandı KARŞIYAKA SAHİL İNLEDİ :lepi: alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ekenler derken alınırım ben yannız...ben hasta olduum için gelemedimm...yohsam ben hiçbi buluşmayı kaçırmadım daha:olmaz:

Yaşasın bir güzel buluşma daha:)
ee kimler kimler vardınız arkadaşlar
Allah muhabbetinizi daim etsin
heyecanla fotoğrafları bekliyorum efem
hormetler

masaallah yani süpriz bulusmalar bile oluyor yaaa, bizde burada yapayanliziz:a015:
eeeee resimler nerede bakalim kimler bulusmus kimler bizzis eglenmis?zemuszemuszemuszemus

evet kızlar gerçekten güzel bir gündü yedik içtik sohpetler ettik ben süpriz ziyaretçi olarak son anda karar verdim ama iyikide gitmişim yeni arkadaşlarla tanıştım resimleride arkadaşlarım en kısa zamanda ekliyeceklerdir

kıslarrr gece tamamını atacağım şimdilik bunları anca atabildim daha çok var devamı var yani ısrarla bekleyiniz zemuszemus

gizemmm hani fotolar ablam yaa...gelemedim canlar...aklım sizdeydi ama...ne diyelim sağlık olsun...bir daha dünyaya gelsem gurbete gelin gitmem ama oldu birkere...işte böyle hep gurbetten yatılı misafirin olur planların da alt üst olur...Çok üzgünüm çoook

maaşallah hepinize kaç kişiydiniz?ben fotolardan sadece 9 kişi görebiliyorum çekenide eklersem 10 oluyor. a.s.

dscn0123l.jpg

hamileler bakmasın lütfeeen bakanlardanda özür dileriz :CüvCüv: Şeniz

kazen beyin kaçırdığı sarmaların sadeeece bir kısmı bunun gibi 3 tane daha vardı ooh hepsini afiyetle yedik kalanınıda evlere götürmek üzere bölüştük kaydirigubbakcemile3 :lepi: cokacimcoook

dscn0134x.jpg

İyide resimler çok küçük ve yüzler seçilmiyo şemsiyenin kırmızılığıda var mafoldumben
Başka fotolar vardır inş. :gitme:

sevilim geldinmi eve kuşum hamileler baksa bile her evde yapılanlar vardı canım masada özel birşey yoktu yani hamiş olmama ragmen ben bile çogu yiyecegin tadına bile bakmadım masada o kadar şirin ve tatlı bayanlar vardıki onlar bana yetti bile

kızlar az daha bekleyin hepsini ayarlayıp atacağım büyük haliyle azıcık daha sabır
yorum yazmayalım şimdilikte fotolar iyice bölünmesin

Back