Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İZMİR KK her türlü son dakika gelmeyen ekenlere rağmen plan değişikliği ile toplandı KARŞIYAKA SAHİL İNLEDİ :lepi: alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet kızlar gerçekten güzel bir gündü yedik içtik sohpetler ettik ben süpriz ziyaretçi olarak son anda karar verdim ama iyikide gitmişim yeni arkadaşlarla tanıştım resimleride arkadaşlarım en kısa zamanda ekliyeceklerdir
gizemmm hani fotolar ablam yaa...gelemedim canlar...aklım sizdeydi ama...ne diyelim sağlık olsun...bir daha dünyaya gelsem gurbete gelin gitmem ama oldu birkere...işte böyle hep gurbetten yatılı misafirin olur planların da alt üst olur...Çok üzgünüm çoook
kazen beyin kaçırdığı sarmaların sadeeece bir kısmı bunun gibi 3 tane daha vardı ooh hepsini afiyetle yedik kalanınıda evlere götürmek üzere bölüştük kaydirigubbakcemile3 :lepi: cokacimcoook
sevilim geldinmi eve kuşum hamileler baksa bile her evde yapılanlar vardı canım masada özel birşey yoktu yani hamiş olmama ragmen ben bile çogu yiyecegin tadına bile bakmadım masada o kadar şirin ve tatlı bayanlar vardıki onlar bana yetti bile