zledim sizi kzlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi truf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

truf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
3.236
8
116
40
Diğer
eee 1,5 ay oldu yazmayalı ramazanı kayınvalidemlerde geçirmeye karar verdik 1 ay yoktuk. gelincede temizlik malum. o kadar uzun sürdüki ama hepinizi çok özledim. (gerçi hiç beni merak edende yokya neyse -tatlicadiarzu- )
görüşmeyeli kızım 5. ayında sürünüyordu zaten 6,5 aylıkken emeklemeye başladı bayramdan 2 gün önce. şimdi de hanımefendi tutunup kalkıyo her yerden sonra paaaat diye yere düşüyor. o yüzden sanırım çok karşı olduğum yürütece koymak zorunda kalacağım.
birde dün başımıza küçük ama çok kötü bir kaza geldi. ana kucağıyla birlikte kızım masadan düştü. senağlama o kadar ağladı ki . nasıl olduğunu anlamadık yemeğe gitmiştik ve yere koymayalım diye başka bir masa çekip üzerine koyduk. bizim kız o kadar hareketli ki sallaya sallaya kendini uca kadar getirmiş bizde hiç farketmedik. pat diye bir ses duydum. anakucağı ters kapanmıştı. beynim durdu sanki. zamanı geri almak istedim o an. hemen kucağıma aldım. biyerine bişey olmuşmu diye baktı babası. ellerim zangır zangır titriyo. neyseki bağlıydı yoksa daha kötü olabilirdi. uyutmadan hemen hastaneye gittik. tetkikler filan yaptırdık. çok şükür ki :Saruboceq: Allah'ıma temiz çıktı. Aman siz siz olun çok daha fazla dikkat edin. benim en korktuğum şeydi. başıma geldi. Allah beterinden saklasın.
onun dışında kızımın yemeğini yememe savaşı devam ediyor. inşallah kendi iştahıyla yiyeceği günlerde gelir. böyle işte kızlar. ee sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz. anlatın bakalım.

valla seninle tanismadik :))9
ama hosgeldin tekrar aramiza
allahim korumus kizini bununla gecmis olsun canim

canım hoşgeldin :dance: bak valla belki inanmayacaksın bugün kızıma mama alırken rafta guigoz mamayı gördüm birden senin nickin geldi aklıma guguz diye biri vardı sitede noldu acaba nickmi değiştirdi eve gidince bi bakıyım diye aklımdan geçirdimmm baktım sen çoktaaan konu açmışsın ama sanki 1.5 aydan daha uzun zamandır yoktun gibi.. birebir tanışıp yazışmasakta ben senin yorumlarını severdim tekrar hojgeldin. bu arada büyük geçmiş olsun allah korumuş bebekler hareketlendikten sonra bende çok korkuyorum. bizde 3 diş var ama emekleme yok bazen tay tay duruyor şimdilik :) iştahımızda yok malesef

valla seninle tanismadik :))9
ama hosgeldin tekrar aramiza
allahim korumus kizini bununla gecmis olsun canim
tekrardan hoşbulduk canım. şimdi tanışmış olduk. Vallahi Allah korudu zaten başka açıklaması olamaz. Biz yanındayken masanın üstünden paat diye iniverdi. teşekkür ederim canım. şükür ki bişey yok.

canım hoşgeldin bak valla belki inanmayacaksın bugün kızıma mama alırken rafta guigoz mamayı gördüm birden senin nickin geldi aklıma guguz diye biri vardı sitede noldu acaba nickmi değiştirdi eve gidince bi bakıyım diye aklımdan geçirdimmm baktım sen çoktaaan konu açmışsın ama sanki 1.5 aydan daha uzun zamandır yoktun gibi.. birebir tanışıp yazışmasakta ben senin yorumlarını severdim tekrar hojgeldin. bu arada büyük geçmiş olsun allah korumuş bebekler hareketlendikten sonra bende çok korkuyorum. bizde 3 diş var ama emekleme yok bazen tay tay duruyor şimdilik :) iştahımızda yok malesef
hoşbulduk canım. neden inanmayım ki sanal ortamda gerçek sevgi var burda. benim gibi çocuğunun üstüne titreyen annelerin olduğunu bilmek bana daha çok güven veriyor acemi anneliğim konusunda. teşekkür ederim. Allah çocuklarımıza kaza bela vermesin. amin. röntgende baktık bizimde dişler yolda yakındır geliyor yani. ben bugün biraz yürütece koydum. babası gelirken sürpriz yapmış almış. 10 dk koyduk. önündeki oyuncaklarla oynayıp hemen alın beni diye bize yeltendi. düşüp kafasını çarpmasındansa yürütece binmesini yeğledim. fazla olmamak kaydıyla koyucam. benim kızda yemiyor. demişsinya otomatik kilitli diye. hah ondan işte. çeken bilir. Allah bize sabır onlara da yeme azmi versin. ne yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…