eee 1,5 ay oldu yazmayalı ramazanı kayınvalidemlerde geçirmeye karar verdik 1 ay yoktuk. gelincede temizlik malum. o kadar uzun sürdüki ama hepinizi çok özledim. (gerçi hiç beni merak edende yokya neyse -tatlicadiarzu- )
görüşmeyeli kızım 5. ayında sürünüyordu zaten 6,5 aylıkken emeklemeye başladı bayramdan 2 gün önce. şimdi de hanımefendi tutunup kalkıyo her yerden sonra paaaat diye yere düşüyor. o yüzden sanırım çok karşı olduğum yürütece koymak zorunda kalacağım.
birde dün başımıza küçük ama çok kötü bir kaza geldi. ana kucağıyla birlikte kızım masadan düştü. senağlama o kadar ağladı ki . nasıl olduğunu anlamadık yemeğe gitmiştik ve yere koymayalım diye başka bir masa çekip üzerine koyduk. bizim kız o kadar hareketli ki sallaya sallaya kendini uca kadar getirmiş bizde hiç farketmedik. pat diye bir ses duydum. anakucağı ters kapanmıştı. beynim durdu sanki. zamanı geri almak istedim o an. hemen kucağıma aldım. biyerine bişey olmuşmu diye baktı babası. ellerim zangır zangır titriyo. neyseki bağlıydı yoksa daha kötü olabilirdi. uyutmadan hemen hastaneye gittik. tetkikler filan yaptırdık. çok şükür ki :Saruboceq: Allah'ıma temiz çıktı. Aman siz siz olun çok daha fazla dikkat edin. benim en korktuğum şeydi. başıma geldi. Allah beterinden saklasın.
onun dışında kızımın yemeğini yememe savaşı devam ediyor. inşallah kendi iştahıyla yiyeceği günlerde gelir. böyle işte kızlar. ee sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz. anlatın bakalım.