ziyaret ettim ama umduğumu bulamadım

sevgiliniz çok yanlış yapmış. siz yeni bir birliktelik içinde değilsinizki 7 yıl olmuş.
ne demek ne diye tanıştırcam seni demek.
sen 7 yılını vermişsin göğsünü gere gere bu benim sözlüm, bu benim nişanlım ya da sevgilim diyebilirdi.
ki kimseye de sizi tanıtmak zorunda değil.
hakkınızda hayırlısı olsun kırıldığınızı bellli etseydiniz...

sevgilisini seven adam her daim gögsünü gere gere herkese tanıştırır
ha iş yeri olduğu için çekinmiştir diyeceğim ama madem çağırma iş çıkışı konuşalım de

ayrıca 7 yıl be kardeşim dilbu kadar yıla rağman böyle ise ben o adama adam demem

Kusura bakmayın öncelikle.
Din dersine girmesi, beden dersine girmesi, öğretmen olması hiçbir şeyi değiştirmez.
7 seneli ilişkisini "sevgilim" diye tanıştıramayan biriyle berabersiniz.
Nişanlılık süreniz uzasa ne olur uzamasa ne olur? Böyle daha mı iyi? Hoş bunu sizin düşünmeniz gerekmiyor onun düşünmesi gerekiyor.
Nişanlıyım, sevgiliyken de şimdi de tanıştırılma şeklim "hayatımın kadını" ya da "sevgilim"di, hala öyle.

Benden değil adi konmamisliktan.
o zaman adını koyun artık zaten uzun metrajlı ilişkilerin %90'ı bir isim bulunamadan taraflardan birinin anında ilişkiyi bitirmesiyle sonlanıyor, bunu çevremde çok gördüm bu siteye girince de artık kesinlikle bu kanıya vardım

bende

bende nedenini branş dersi hocası üstelik din kiltürü gibi bir ders hocası olmasına bağladım
şimdi o derslerinde neler öğütlüyordur
sanırım çekindiği nokta bu kısım

7 yıllık ilişkide , adam müftü bile olsa "seni ne diye tanıştırıcam"diyen biri varsa çok çok kırılırdım.

acaba geleceğinizle ilgili şüpheleri mi var, onay mı bekliyor ailesinden falan ya da sizin "karısı" olmanızı istediğinden mi emin değil

Benden değil adi konmamisliktan.

Buna inanıyo musun ?

10 yıl birlikteliktelikten sonra evlendim son 9 ayı nişanlıydık
Yani 9 yıl resmi olarak adı konmadı
Ama biz koyduk...
1 aylıkkende 10 yıllıkkende nişanlım/ sevgilim/sevdiğim diye tanıttı insanlara

Eğer 1 kere bile gördüğün muameleyi görseydim 1 daha yüzümü dahi göremezdi

Yani bugüne kadar sadece ikinci yılımızda böyle bi çalkantılı döneme girdik ama onun dışında iyi su anda gayet her sey.
annesi istemiyordu ama tanisinca gayet güzel oldu her sey onun onayını da aldik yani :)
öğrencilere iyi örnek olmayız gibi düşündü muhtemelen. Öğrencini agzi torba degil ki büzülsün. Ne bileyim ki.. Sabah sadece beni görmek icin bes dakika geldi bahceye indim konustuk o ise gitti oradan. Aslında yolumda gitmeyen bir seyler yok ama bazen nasıl davrandigimizi unutuyoruz sanirim

Belli ettim zaten. Gönlümü almak için taa nerden geldi sabah sabah.

şimdi düşündüm de
lisedeyken din öğretmenimin sevgilisi gelse
bizim sınıfta koridorda olay olurdu
dedikodu çalkalanır hocayla dalga geçilirdi
o yüzden çekinmiştir
ama davranışları çok hatalı, sana çıkışa doğru gel kapı önünde buluşalım
diyebilirdi.. ya da başka türlü

bende

bende nedenini branş dersi hocası üstelik din kiltürü gibi bir ders hocası olmasına bağladım
şimdi o derslerinde neler öğütlüyordur
sanırım çekindiği nokta bu kısım

Bence de öyle. Hayırlısı olsun. Anlayabiliyorum ama bazen kırılabiliyoruz. Inşallah en kisa zamanda islerimiz yoluna girer de biz de resmi bir birliktelige adim atariz

O zaman azıcık kafası bassaydı da okula gel değil de, okunun önüne gel deseydi. Millete hesap vermek zorunda mı, kardeşi, akrabası olursun, işi düşen bir insan olursun.

Ben olsam bozulduğumu çok pis belli ederdim. Erkeğin ayağına kadar gideceksin, o da elalem ne der derdinde olacak. Seni kıracak. Sanki koridorda koşup, aşkııııım diye boynuna atıldınız adamın. Odun!!

çok mutaassıp bir adammış maşallah sevgiliniz,

7 yıldır sizinle birlikte ama iş tanıştırılmaya gelince adı konmamışlıktan rahatsız oluyor,

o vakit adını koyaydı bu vakte kadar yada sevdiğim kadın diye tanıştırsaydı,

ağırlığını kaybetmezdi kazanırdı aksine

Çok bozulurdum ben olsam utanıyor mu acaba diye düşünürdüm
madem sizle ilgilenmeyecek neden okula çağırıyor ki ?

Ben olsam bunu hakaret algilar ciddi ariza cikaririm. Kac senedir beraber olacagiz ve bana isim koyamayacak. Resmen utanmis sizden.

Erkek arkadaşınıza kırılmayın çünkü doğrusunu yapıyor. Okul ortamında böyle muhabbetlere girmek istemiyordur. Branşını da düşünürsek ergenlere malzeme etmemiş sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…