Aynı durumu sürekli yaşadığım için sana diyebileceğim şey sakin ol bu durum gayet normal..sen diğer insanlara göre daha derinden yaşıyorsun mutluluğunu da hüznünüde :) ben de çok kafama takıyordum bu durumu hatta senin psikolok dışında bi öneri dediğin psikologa bile gittim..hiç bi faydası yok bu senin yapın..sadece daha az düşünmeye çalış bazı şeyleri..bi de mutlu oldugun zaman yaptığın bi hareket edin mesela yumruğunu sıkmak gibi,üzüntülü oluncada aynı hareketi yap enerji dolacaksın,daha iyi hissedeceksin..ama önce o hareketi bikaç kez mutluyken yap :)
Inşallah arkadaşımız bu durumu ilk ve son kez yaşıyordur ancak bu bidaha olmayacağı anlamına gelmez..aklınızda bulunsun sonuçta tavsiyemdir..ve de çooook işe yarıyor...
Duygularını dolu dolu yaşayan biri olarak halimdeen çok da memnunum :) şükür ve dua ile...
[ı]peki psikoloğa gittiğinde herhangi bir teşhis konuldu mu sana?
[/ı]
duyguları kontrol edememe..derler
ÇOK şükür aştım :) o hastalıklar genelde geçmişte yaşanan travmaların sonucu oluşuyor..hani anne baba kaybetmek,tecavüz falan...Hmmm anladım.
Bunların hayatı zorlaştıran versiyonları borderline ya da bipolar olarak kendini gösteriyor genelde, acaba ikisinden biri mi var diye merak ettim.
Demek ki sende o kadar ağır semptomları yok.
Güzel o zaman. Kendi kendine aşabilmen harika. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?