• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zırt pırt kirlenen ev..

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Merhaba arkadaşlar.
Derdim ev temizliği. Erkek kardeşimle birlikte yaşıyorum okula gidiyor yani hafta içi hep dolu. Gerçi olmasa da temizlik yapacağını hiç sanmıyorum. Benimde okul bitti part time çalışıyorum;çoğunluk evdeyim ders fln da çalışırım diye umut ediyordum lakin bu ev işleri canımdan bezdirdi. Salonumuz var daimi kullandığımız bir gün supurmeyim akşama kırıntı mı ararsınız kıl mı ne ararsanız var. Erkek kardeşime afedersiniz baya kıllı her yere kıl döküyor.. Salona her yere. Bir de halılar da kıl topluyor supuruyorum ama tam temiz olmuyormus gibi geliyor. Iyice takıntı yaptım bu temizliği. Sirtim ağrıyor artık.. Bir ev tam anlamıyla nasıl temiz olur ya da hergun temizlemek şart mi bunun için? (Yardımcı almamız pek mümkün değil malum kadroya :( :temizlik:

Tek başınıza yapmayın kardeşinizde yardım etsin size ne de olsa genç bide part time çalışıyormussunuz en azından hafta sonları kardeşiniz yapdın

Esim bana cok soylenir eline birsey alip yiyene ne kadar dikkat etsende kirinti dokuluyor
Kural koyun yemek aburcubur hersey mutfakta veya masada yenecek
Bbirsey icince bardak makineye atilacak
Tirnak makasi dahil hersey yerine geri konacak
Kil icin ne yapilir bilmiyorum al makineyi ellerine kadar tras et heray:KK48:

Koyuyorum lakin hergun mecbur ev süpürcem vileda bulaşık tuvalet banyo derken.. hele de ben gibi takıntılı olunca saatleri eve harcıyorum
Bak gecenin bu saatinde ütü yapacağım yarına kalamaz bu ütü yarına yapacak basit bir kaç işim var geceden topluyorum evi düzenli temizlik bir saatimi almıyor

Esim bana cok soylenir eline birsey alip yiyene ne kadar dikkat etsende kirinti dokuluyor
Kural koyun yemek aburcubur hersey mutfakta veya masada yenecek
Bbirsey icince bardak makineye atilacak
Tirnak makasi dahil hersey yerine geri konacak
Kil icin ne yapilir bilmiyorum al makineyi ellerine kadar tras et heray:KK48:
Bu gidişle öyle yapcam zaten ya da lazere fln götüreceğim :halay:mutfak dışında birşey yememe olayı çok çok mantıklı bu arada:)

Mutfakta yemek
Gece yatarken mutfagi toplayip silmek
Yine yatmadan evi toplamak
3 günde 1 makine yapmak
Her Hafta sonu banyoyu komple temizlemek
Vileda toz alma da haftada 2
Cam silme 2 haftada 1
Minik süpürge ile gördüğünü hemen alivermek

Çalışan bi anne olarak benim maksimum durumum bu..

Merhaba arkadaşlar.
Derdim ev temizliği. Erkek kardeşimle birlikte yaşıyorum okula gidiyor yani hafta içi hep dolu. Gerçi olmasa da temizlik yapacağını hiç sanmıyorum. Benimde okul bitti part time çalışıyorum;çoğunluk evdeyim ders fln da çalışırım diye umut ediyordum lakin bu ev işleri canımdan bezdirdi. Salonumuz var daimi kullandığımız bir gün supurmeyim akşama kırıntı mı ararsınız kıl mı ne ararsanız var. Erkek kardeşime afedersiniz baya kıllı her yere kıl döküyor.. Salona her yere. Bir de halılar da kıl topluyor supuruyorum ama tam temiz olmuyormus gibi geliyor. Iyice takıntı yaptım bu temizliği. Sirtim ağrıyor artık.. Bir ev tam anlamıyla nasıl temiz olur ya da hergun temizlemek şart mi bunun için? (Yardımcı almamız pek mümkün değil malum kadroya :KK43: :temizlik:
Zirp pirt kirlenen evi zirt pirt temizleyeceksiniz o zaman :))

Mutfakta yemek
Gece yatarken mutfagi toplayip silmek
Yine yatmadan evi toplamak
3 günde 1 makine yapmak
Her Hafta sonu banyoyu komple temizlemek
Vileda toz alma da haftada 2
Cam silme 2 haftada 1
Minik süpürge ile gördüğünü hemen alivermek

Çalışan bi anne olarak benim maksimum durumum bu..
Bence gayet iyi.. Ben daimi çalışsam tırlatırdım her halde ya temizlik konusu yüzünden

Back
X