• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum yaptıranlar, yardım istiyorum

yaa ben dedım dımı:)) zirkonyum dogal durmuyor nasıl şimdi dişlerın dogal duruyormu kactane yaptırdın fiyat ne
Ön üstteki 4 disime yaptırdım zirkonyum inanılmaz doğal tanesi 1200 TL esteworld altunizade şubesi protez uzman doktor murat bey 1 gün içinde yapıyor tavsiye ederim pahalı ama ömür boyu kullanıyorsun

Zirkonyum yaptıran arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuuzz :( metal destekli kaplamalarımı zirkon veya full porselenle değiştirmek istiyorum fikri olan varmı.. Yada fotoğrafı olan varsa gorebilirmiyimm

Zirkonyum yaptıran arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuuzz :KK43: metal destekli kaplamalarımı zirkon veya full porselenle değiştirmek istiyorum fikri olan varmı.. Yada fotoğrafı olan varsa gorebilirmiyimm
Merhabaaa
İstanbul da iyi bir diş hekiminin yanında asistanlık yapıyorum. İstediğin konu da yardımcı olurum sana :)

Zirkonyum yaptıran arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuuzz :KK43: metal destekli kaplamalarımı zirkon veya full porselenle değiştirmek istiyorum fikri olan varmı.. Yada fotoğrafı olan varsa gorebilirmiyimm
Metal destekli kaplamalarımı degistiriyorum eski kaplamalarimi cikardi gecici dislerim takildi haftaya perşembe de asılları takılacak

Back