Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa ben dedım dımı:)) zirkonyum dogal durmuyor nasıl şimdi dişlerın dogal duruyormu kactane yaptırdın fiyat ne
Ön üstteki 4 disime yaptırdım zirkonyum inanılmaz doğal tanesi 1200 TL esteworld altunizade şubesi protez uzman doktor murat bey 1 gün içinde yapıyor tavsiye ederim pahalı ama ömür boyu kullanıyorsun
MerhabaaaZirkonyum yaptıran arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuuzz metal destekli kaplamalarımı zirkon veya full porselenle değiştirmek istiyorum fikri olan varmı.. Yada fotoğrafı olan varsa gorebilirmiyimm
Zirkonyum yaptıran arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuuzz metal destekli kaplamalarımı zirkon veya full porselenle değiştirmek istiyorum fikri olan varmı.. Yada fotoğrafı olan varsa gorebilirmiyimm
Nevsehirde zirkonyum yaptiran var mi hangi doktoru tavsiye edersinuz
Metal destekli kaplamalarımı degistiriyorum eski kaplamalarimi cikardi gecici dislerim takildi haftaya perşembe de asılları takılacakZirkonyum yaptıran arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuuzz metal destekli kaplamalarımı zirkon veya full porselenle değiştirmek istiyorum fikri olan varmı.. Yada fotoğrafı olan varsa gorebilirmiyimm