• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum yaptıranlar, yardım istiyorum

bende yaptırmayı düşünüyorum ama doktor bulamıyorum...bide öğrenciyim şuan ailemde yük olmak istemiyorum ama dişlerimide yaptırmak istiyorum (doğal duramsını istiyorum)bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevinirm

merhaba kızlar, bende üst komple alt sağ sol porselen yaptırıyorum ama korkular var tabi kötü kalın ve kaba durmasıyla alakalı. işallah güzel olur. size şöyle anlatırım. zirkonyum daha pahalı bir malzeme, diş olmayan yerin içine yerleştirilen beyaz bir madde. kaplanıcak diş gene porselelen oluyor yani. normal porselende ise dişin olmadıgı alt kısma metal renk madde yerleştiriliyor. genelde zirkonyum öneriliyor. çünki para olarak getirisi daha iyi. özelliğide vuran ışıkla birlikte daha doğal durmasıymış. benim doktoruma teklif ettiğimde istersen tabiki yaparız ama pek bir fark olmadıgını yanlızca %10 gibi farklılık gösterdiğini söyledi. bende kararsızken şimdi vaz geçtim. zaten iç kısma yerleştiriliyor. önemli olan dişin kaplanması ve iyi bir işçilik. eger orantısız kalın, diş eti geride dişler önde düyük olurcaksa gercektende pek bir fark yok. ben şimdi çekilen dişlerimin iyileşmesini bekliyorum. 1 hafta sonra felan gidicem. eger bir sorun olmazsa 1 günde yada 2 günde bitirecegini söyledi. aslında dahada cabuk olurduda, 4 tane cekilen dişin iyileşmesi süresi uzattırıyor. geriye kalan kaplama ve kesme sorun olmazsa ve dayanabilirsem uzun saatler agzımın acık durmasına hemen biticek. yani bilindiği gibi uzun bir zamanlık iş değil. heleki çekim işi olmayanlar. yanlızca 2 günde bitirebilirler komple dişleri

Son düzenleme:
arkadaşlar bende zirikonyum yaptıracam bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?bide istanbulda hangi diş hastanlerinin emekli sandığı ile antlaşmsı var?cok acil

Merhaba arkadaşlar,
bende 1,5 sene önce dişcimle anlaşmıştım zirkonyum yapıcaktık öndeki dişimin birisi diğerinin üstüne binik ama aşırı değil. aslında tel tedavisi dedi ilk başta ama ben tel takmayacağımı kesin ve net bi şekilde söyledim başka bi çözüm bulalım dedim o da o zaman zirkonyum yapıcaz mecbur dedi. ama sonra doktorla anlaşamadım falan kaldı öyle.

ızmirde bi arkadşaım yaptırmış çok memnun kaldıını söyledi. Ama ben ankadarayım. Ankarada tunalıdaki diş merkezleri çok sosyetik oluyo dolayısıyla bu tip estetik sorunlara daha iyi çözüm getiriyorlar. Ama ben yinede burdan da sormak istedim.
Ankarada zirkonyum için tavsiye edebileceğiniz birisi var mı bana?

Merhaba arkadaşlar,
bende 1,5 sene önce dişcimle anlaşmıştım zirkonyum yapıcaktık öndeki dişimin birisi diğerinin üstüne binik ama aşırı değil. aslında tel tedavisi dedi ilk başta ama ben tel takmayacağımı kesin ve net bi şekilde söyledim başka bi çözüm bulalım dedim o da o zaman zirkonyum yapıcaz mecbur dedi. ama sonra doktorla anlaşamadım falan kaldı öyle.

İzmirde bi arkadşaım yaptırmış çok memnun kaldıını söyledi. Ama ben ankadarayım. Ankarada tunalıdaki diş merkezleri çok sosyetik oluyo dolayısıyla bu tip estetik sorunlara daha iyi çözüm getiriyorlar. Ama ben yinede burdan da sormak istedim.
Ankarada zirkonyum için tavsiye edebileceğiniz birisi var mı bana?

canım ben şuan yapım aşamasındayım.kızılayda diş laboratuvarında uygun fiyata zirkonyum yapılıyor.dün ilk provamda hayal kırıklığı yaşadım fakat düzelteceklermiş dişleri.bugün tekrar gidicem.inşallah memnun kalırsam sanada tavsiye ederim.tunalıdakinden 1,500 tl ucuza yaptırıyorum.umarım memnun kalırım.

ben 3 yıl once on 2 dişime zirkonyum yaptırdım hala cok memnunum dun esim için gittik onada istiyoruz dr. aile dostumuz oldugu için 1 dişi 250 tl ye yapabilecegini soyledi

bende üst öndeki iki dişime zirkonyum yaptırıyorum. küçükken kırrıldığı için dolgu yapılmıştı. artık daha güzel bi görünüm istiyorum... bu gün ölçü alındı ve dişlerim kesildi. küçülen dişler için bekleme süresinde geçici diş yapıldı ve onlar takıldı. yani minik dişlerle dolaşmıyorum :) 5 gün sonra provam var
sonrakı 5 günde de takılır dediler. bakalım nasıl olucak :)

tek kelimeyle süper oldu. kendi dişimden kimse ayıramıyor. sadece ön iki dişim yapıldı ama bütün dişlerimi değiştirdi valla inci gibi oldular. herkese tavsite ederim. fakat mutlaka işinin ehli bi doktora gidin.

tek kelimeyle süper oldu. kendi dişimden kimse ayıramıyor. sadece ön iki dişim yapıldı ama bütün dişlerimi değiştirdi valla inci gibi oldular. herkese tavsite ederim. fakat mutlaka işinin ehli bi doktora gidin.
merhaba swn sen eskişehirde nerde yaptırdın canım bnde yaptırmak istiyorumda

Bende zirkonyum yaptırdım.. merak edenelr için fotomu koyuyorum..

tanesini 350 tl ye yaptırdım.. bu fiyata yaptırmak isteyen olursa yardımcı olurum.. doktorla aynı klinikte çalışıyorduk.. kendisi şuan bağdat caddesinde şık bir yerde çalışıyor.. ilgilenenler özelden mesaj atabişlirler bana

Eki Görüntüle 138445 Eki Görüntüle 138446

ben 3 yıl once on 2 dişime zirkonyum yaptırdım hala cok memnunum dun esim için gittik onada istiyoruz dr. aile dostumuz oldugu için 1 dişi 250 tl ye yapabilecegini soyledi

Ne iyi fiyatmış öyle, doktor da kazanmıştır muhakkak, buradan da anlıyoruz ki fiyatlar fahiş, memnun kaldın mı peki?

bende ön dişlerime zirkonyum yaptırıyorum.doktor ön dişlerimi küçültü ve yerine geçic idiş taktı.fakat geçici dişleri hiç sevemedim.bana büyük geldiler.acaba hakiki dişlerim takılınca aynı böylemi olucak.ne olur cvp yazın

merhaba arkadaşlar,bende zirkon diş yaptırmayı düşünüyorum,öndeki iki dişime...yanlız aklıma takılan bir kaç sorun var...dişlerimi beyazlattım..dişleri yaptırdım varsayalım,1 seneye kalmaz kendi dişlerim eski haline dönerde,zirkonyum diş bembeyaz kalırmı...birde ne kadar estetik duruyor.ağrı sızı oluyormu,sıcak soğuk etkisi falan...yaptıran arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorummmm

merhaba arkadaşlar,bende zirkon diş yaptırmayı düşünüyorum,öndeki iki dişime...yanlız aklıma takılan bir kaç sorun var...dişlerimi beyazlattım..dişleri yaptırdım varsayalım,1 seneye kalmaz kendi dişlerim eski haline dönerde,zirkonyum diş bembeyaz kalırmı...birde ne kadar estetik duruyor.ağrı sızı oluyormu,sıcak soğuk etkisi falan...yaptıran arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorummmm

cnm bence dişlerini temziltmeden önceki renginde yaptır ben öyle yaptırdım hiç sorun yok çok memnunum çok şükür..çok estetik duruyor ama ağız yapına bağlı dişlerine yani çünkü benim 1 diş eksikliğim var eğer o olmasaydı dahada doğal durucaktı ama işte kısmet olsun yinede çok mutluyum

araştırdım da en uygun fiyatlar şöyle

OSMAN NURSAL(kadıköy)
Zirkonyum Porselen 400 TL
Full Seramik 450 TL
Porselen Lamina 450 TL

ORAL DENT(şişli)
zikonyum 400
porselen lamina 600

BOĞAZİÇİ TIP MERKEZİ(beşiktaş)
full seramik 600
porselen lamina 600

bu resımlerı herkeze yardımcı olmak için yükluyorum :D üst 5 dişim zirkon kaplama oldu altlarıda dişçim ozel bişeyle fırçaladı lekelerını aldı dişlerimin rengi açıldı dentadent barış beye yaptırdım herkeze bol şansEki Görüntüle 257507 Eki Görüntüle 257508 Eki Görüntüle 257509

merhaba bende zirkonyum yaptırmayı düşünüyorum üst 6 dişim çarpık ve bazıları hafiften çürümeye başlamış.siz memnunmusunuz tavsiye edermisiniz bir sorun yaşadınızmı yaptırdıktan sonra.görünüş olarak çok hoş doğal durmuş.ama sizin kendi dişlerinizde bir çarpıklık yokmuş sarı olmasından dolayımı zirkon yaptırdınız.benim dişlerimde çarpıklık olduğundan böyle doğa durmaz diye korkuyorum.

Üst çene arka iki azı dişim hariç komple zirkonyum hiç kimse anlamıyor kendimin sanıyor bende memnunum ama öndeki bi dişimin üstü açık gibi hani tırnak giriyo dişetimle diş arasına koku oluyo ondan rahatsızım Dr. A gittim sorun olmadığını söyledi genel olarak memnunum.

Back