Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar,
bende 1,5 sene önce dişcimle anlaşmıştım zirkonyum yapıcaktık öndeki dişimin birisi diğerinin üstüne binik ama aşırı değil. aslında tel tedavisi dedi ilk başta ama ben tel takmayacağımı kesin ve net bi şekilde söyledim başka bi çözüm bulalım dedim o da o zaman zirkonyum yapıcaz mecbur dedi. ama sonra doktorla anlaşamadım falan kaldı öyle.
İzmirde bi arkadşaım yaptırmış çok memnun kaldıını söyledi. Ama ben ankadarayım. Ankarada tunalıdaki diş merkezleri çok sosyetik oluyo dolayısıyla bu tip estetik sorunlara daha iyi çözüm getiriyorlar. Ama ben yinede burdan da sormak istedim.
Ankarada zirkonyum için tavsiye edebileceğiniz birisi var mı bana?
merhaba swn sen eskişehirde nerde yaptırdın canım bnde yaptırmak istiyorumdatek kelimeyle süper oldu. kendi dişimden kimse ayıramıyor. sadece ön iki dişim yapıldı ama bütün dişlerimi değiştirdi valla inci gibi oldular. herkese tavsite ederim. fakat mutlaka işinin ehli bi doktora gidin.
birde 2 dişi ne kadar yaptırdınmerhaba swn sen eskişehirde nerde yaptırdın canım bnde yaptırmak istiyorumda
ben 3 yıl once on 2 dişime zirkonyum yaptırdım hala cok memnunum dun esim için gittik onada istiyoruz dr. aile dostumuz oldugu için 1 dişi 250 tl ye yapabilecegini soyledi
tek kelimeyle süper oldu. kendi dişimden kimse ayıramıyor. sadece ön iki dişim yapıldı ama bütün dişlerimi değiştirdi valla inci gibi oldular. herkese tavsite ederim. fakat mutlaka işinin ehli bi doktora gidin.
merhaba arkadaşlar,bende zirkon diş yaptırmayı düşünüyorum,öndeki iki dişime...yanlız aklıma takılan bir kaç sorun var...dişlerimi beyazlattım..dişleri yaptırdım varsayalım,1 seneye kalmaz kendi dişlerim eski haline dönerde,zirkonyum diş bembeyaz kalırmı...birde ne kadar estetik duruyor.ağrı sızı oluyormu,sıcak soğuk etkisi falan...yaptıran arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorummmm
bu resımlerı herkeze yardımcı olmak için yükluyorum üst 5 dişim zirkon kaplama oldu altlarıda dişçim ozel bişeyle fırçaladı lekelerını aldı dişlerimin rengi açıldı dentadent barış beye yaptırdım herkeze bol şansEki Görüntüle 257507 Eki Görüntüle 257508 Eki Görüntüle 257509