bende öndeki 4 dişime laminate yaptırdım ancak görüntüsünden memnun değilim. bugün bir doktorla görüştüm zirkonyum yapılabileceğini söyledi.
her iki yöntemi de bilenler yardımcı olabilirler mi???
zirkonyumun görünümü doğal oluyor mu???
ben önden 6 dişimi zirkonyum yaptırdım kimse anlamıyor kendi dişim olmadığını ama yaptıranlara sorim bu dişlerim niye böyle sızlıyor? tek sorunum bu
ben hasta olduğumda sökp hepsini atmak isityorum çok rahatsızlık veriyor onun haricinde çok şükür ağrı sızı yok..alttaki dişlerinden büyük ihtimal sızlama yapar..bi dr.görünsen film falan çekilir çok zor arkadaşım allah kimseye diş sorunu yaşatmasın:enbuyukkk:
bende öndeki 4 dişime laminate yaptırdım ancak görüntüsünden memnun değilim. bugün bir doktorla görüştüm zirkonyum yapılabileceğini söyledi.
her iki yöntemi de bilenler yardımcı olabilirler mi???
zirkonyumun görünümü doğal oluyor mu???
ben önden 6 dişimi zirkonyum yaptırdım kimse anlamıyor kendi dişim olmadığını ama yaptıranlara sorim bu dişlerim niye böyle sızlıyor? tek sorunum bu
kızlar ben zirkonyum için gittim full porselen yaptırdım çok güzel oldu üstelik dişetimide pembe yaptı size kesinlikle ve kesinlikle bostancı kadıköy münibüs hattı üzerindeki osman nursalı tavsiye ederim hem çok temiz hemde fiyat olarak uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?