Zirkonyum köprü oluyor,pişmanım :(

Ön dişle benim sorunum da başladı doğumdan sonra... resmen çürüme başladı ...
antalyada doktor önerisi olan var mı

Insallah sorunsuz harika dişler yapar sana canım.Bittiginde banada haber ver olur mu merak ederim :).Benimde on 2 disimde sızlama oluyor cekirdek falan yerken sagdan sagdan citletiyorum :)) yasli teyzeler gibi.Ön iki disime baktiracagim kontrole gidip.Benim doktorumda cok tatli.bir hanımm.Guvenilir bir.bayan.Gercekci seyler anlatiyor.Para icin şunu da yapalim.bunuda demiyor.Guzel haberlerini bekliyoruk canim.

Ön dişle benim sorunum da başladı doğumdan sonra... resmen çürüme başladı ...
antalyada doktor önerisi olan var mı

Bugün dişlerim bitti. ÇOK MUTLUYUM O KADAR GÜZEL GÖRÜNÜYOR Kİ ANLATAMAM. EVET KENDİ DİŞLERİM DEĞİL AMA EN AZINDAN ARTIK RAHATÇA GÜLÜP YEMEK YİYEBİLECEĞİM.. Doktorum işini gerçekten çok iyi yapıyor Kova Hatunu ona gitmenizi öneririm. Kapalıyolda kliniği var. Sn. Janey umarım bir sorun olmaz ilerde şuanda üstünden 1 saat geçti köprü takılalı ama oldukça rahatım çok çok ufak bir sızı var yalnızca ama buna değer. Pazartesi son bir kontrole gideceğim sadece kalan yapışkanları temizletmek ve alt dişlerimi temizlemek amaçlı. Doktorum ve asistanında da köprü varmış yıllardır kullandıklarını söylüyolar. Eğer imkanınız varsa ve ağzınız uygunsa tabiki implant daha iyi bir çözüm ama inanın köprü de bir o kadar sağlam ve güzel görünüyor üstelik benimkisi metal karışımlı buna rağmen bembeyaz duruyor. Bunca zaman boyunca boşuna başının etini yemişim hekimin. Umarım bir sorun çıkmaz. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum..

Çok sevindim çok mutlu oldum canım.Güle güle kullan

Çok sevindim çok mutlu oldum canım.Güle güle sağlikla kullan

Çok sevindim çok mutlu oldum canım.Güle güle sağlikla kullan
Resmini de atıyorum. Çok teşekkür ederim. Kova Hatunu kesinlikle öneriyorum hatta ısrarla öneriyorum..

Eklentiler

• IMG_2158.JPG
    38,8 KB · Görüntüleme: 565
Benimde ayni sorunum dislerimi buyutmek icin lamine yaptrdim sonra baska disci lamine lerin dis etine zarar vermis dedi saglam dislerimi torpuleyip kaplama yapti cok pismanim bnde normalde arastir rim aratirmadan gittim ama iste geri donusu yok

Benimde ayni sorunum dislerimi buyutmek icin lamine yaptrdim sonra baska disci lamine lerin dis etine zarar vermis dedi saglam dislerimi torpuleyip kaplama yapti cok pismanim bnde normalde arastir rim aratirmadan gittim ama iste geri donusu yok
geçmiş olsun canım.Rabbim.beterinden saklasın.Buda bize ders olmustur.Doktorlar en.iyisini bilir benim icin en uygun olani yapar fikrim artik YOK.Bir tecrübe daha edinmiş olduk.

Senin kaç dişine kaplama yapildi?Kaç gün oldu yapilali.Ve agri sızlama oliyor mu

Selam canım ne yaptın dişlerinle bçmerak ettim sanki aynı hayatı Allah bana da reva görmüş bin pişmanım allahım o doktorun elleri kırılsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…