- 10 Ocak 2015
- 386
- 85
- 98
Çok çok temiz bakıldığında 10 yıldan fazla kullanılabilir dişler hem 10 yıl sonra teknoloji neler getirir yenilik olarak:)))tabiki herkesin dişleri küçültülebilir doğru söylemiş şimdiki hekimin ama 35-40 tan sonra 18 yaşında deyince üzüldüm çok,rabbim can yakanın canını mutlaka yakıyor ah almamaya dikkat etmek lazım..diş her yemek yiyişinde aklına getirio hatalı hekimi..bitmiş artık şükür iyi bi hekim çıkmış karşınıza:)))))ilginiz için çok teşekkür ederim. evet gerçekten benim en güzel yaşım dişçide geçti. bakıyorum çevreme kimsenin dişi böyle değil herkes yazık oldu sana diyor iyice psikolojim bozulmuştu. 2014yılında yaptı şuan 20 yaşındayım ve bu dişlerin ömrünün 10 yıl olduğunu öğrendim şuan yılları sayıyorum çıkmasını istemiyorum çok kötü bi duygu gerçekten tarif edilemez. yeni doktorum abartma herkese yapılabilir diyor ama kanallarda problem olduğu için sürekli sızlaması beni mahfediyor. o şerefsiz kadına gidip yaptığı dişleri masasına attım hakkımı helal etmiyorum dedim gayet sakin bi şekilde sigarasını yaktı eğer bendeyse suç benden çıksın sendeyse senden çıksın dedi. benim en büyük suçum zaten ona gitmek oldu birde bana böyle diyor. kansermiş zaten rabbim çektirdiklerinin kat ve kat fazlasını ona çektirsin benim hergünümü bana zehir etti bu yaşımda