• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum köprü oluyor,pişmanım :(

ilginiz için çok teşekkür ederim. evet gerçekten benim en güzel yaşım dişçide geçti. bakıyorum çevreme kimsenin dişi böyle değil herkes yazık oldu sana diyor iyice psikolojim bozulmuştu. 2014yılında yaptı şuan 20 yaşındayım ve bu dişlerin ömrünün 10 yıl olduğunu öğrendim şuan yılları sayıyorum çıkmasını istemiyorum çok kötü bi duygu gerçekten tarif edilemez. yeni doktorum abartma herkese yapılabilir diyor ama kanallarda problem olduğu için sürekli sızlaması beni mahfediyor. o şerefsiz kadına gidip yaptığı dişleri masasına attım hakkımı helal etmiyorum dedim gayet sakin bi şekilde sigarasını yaktı eğer bendeyse suç benden çıksın sendeyse senden çıksın dedi. benim en büyük suçum zaten ona gitmek oldu birde bana böyle diyor. kansermiş zaten rabbim çektirdiklerinin kat ve kat fazlasını ona çektirsin benim hergünümü bana zehir etti bu yaşımda
Çok çok temiz bakıldığında 10 yıldan fazla kullanılabilir dişler hem 10 yıl sonra teknoloji neler getirir yenilik olarak:)))tabiki herkesin dişleri küçültülebilir doğru söylemiş şimdiki hekimin ama 35-40 tan sonra 18 yaşında deyince üzüldüm çok,rabbim can yakanın canını mutlaka yakıyor ah almamaya dikkat etmek lazım..diş her yemek yiyişinde aklına getirio hatalı hekimi..bitmiş artık şükür iyi bi hekim çıkmış karşınıza:)))))

Herşey imtihan böyle düşünüyorum bende. Allah başka dert sıkıntı vermesin ama dediğiniz gibi her sızladığında o kadına ah ediyorum.. İnşallah yukardaki abla gibi ilerde hamileleğimde veya evlenince bişey olmaz :((

Herşey imtihan böyle düşünüyorum bende. Allah başka dert sıkıntı vermesin ama dediğiniz gibi her sızladığında o kadına ah ediyorum.. İnşallah yukardaki abla gibi ilerde hamileleğimde veya evlenince bişey olmaz :KK43:(
Aynennn amin...bu arada kadın diş hekimleri tepki gösterecek ama en iyi dişhekimi erkekler daha pratik ve daha estetik diş yapıyorlar..benim dişimi de bi kadın dişçi mahvetti erkek diş hekimi kurtardı..google yaz Türkiyenin en iyi diş hekimi galip gürel(tarkan,ajda,nebahat çehre) çıkıyor...kuaför bile kadın kuaför saçlarımı mahvetti erkek kuaför muazzam bi platine çevirdi..erkekler pratik dikkat et bak:))))

mesajınızı okudum ve resmen beni anlatmışsınız.. 2014 yılında ön iki dişim çok geniş olduğu için gitmiştim. ben sadece kenarlarından düzeltmesini istemiştim. röntgen falan çekti bi sorun yok gel hallederim dedi ben hemen gidemedim iki ay sonra gitti (gitmez olaydım) yattım önüne kuzu gibi hiçbişey sordurtmadan başladı kesmeye. bende hemen yapacak evime gideceğim diye annemi bile yanımda götümemiştim. bi süre sonra baktım kan falan sıçrıyor kalkmak istedim aynayı bi tuttu ön dört diş gitmiş. o an yıkıldığım andır.. yani şok geçirdim resmen vede 18 yaşımda olmama ragmen bana böyle bişey yaptı.. tam 6 kilo verdim psikoloji diye bişey kalmadı. kanalı yanlış yaptığı için şuan hala o dört dişim acıyor ağrıyor ve çaresi yok. başka iyi bi dr gittim o güzel yaptı ama 10 ay kadar ben süründüm resmen diş etlerim parçalandı dikiş atıldı o ağrılar ve diğer dişlerimdede çürükler varmış onlarda yapıldı o arada.. o sırada okulda açılmıştı tam eylül ekim o sıralardı şimdi eylül gelince o havalar serinleyince o günler aklıma geliyor, ogün giydiğim kıyafetleri giyemiyorum, ogün sıktığım parfümün kokusunu biyerde hissedince gözlerim doluyor. gerçekten hala çekiyorum o şerefsiz kadın yüzünden ve çaresinin olmadığını söyledi doktorum yani kurtuluşum implantla olurmuş ama şuan psikolojim zaten bozuk yaptıramam..uzun oldu biraz ama diyeceğim şu o doktoru hemen bırak bence dişlerini takmadan.. ben çok pişmanım keşke kanalları yapmadan bıraksaydım o şerefsiz kadını benim hayatımı etkiledi. Ben şimdi evlenmek istemiyorum herşeyimi etkiledi yani..
Çok geçmis olsun kardeşim.Allah beterinden korusun.Insanlar iyice ticarete dökmüş işi.Helalinden kazanayim diyen.azdir.Para gelsin daha cok kazanayım derdindeler.Bende bir bayan hekime gidip onunla devam ettim şuan memnunum.Gorsel olarakda fena degil.Rahatlik olarakda iyi dislerim.Cignememde falan çok şükur sıkıntim yok.

Çok geçmis olsun kardeşim.Allah beterinden korusun.Insanlar iyice ticarete dökmüş işi.Helalinden kazanayim diyen.azdir.Para gelsin daha cok kazanayım derdindeler.Bende bir bayan hekime gidip onunla devam ettim şuan memnunum.Gorsel olarakda fena degil.Rahatlik olarakda iyi dislerim.Cignememde falan çok şükur sıkıntim yok.
Geçen spordan dönerken gördüm sizin dişcinizin kliniğini, giresun caddesindeymiş..sevindim içinize sinsinde dişiniz..şikayetinize geri dönmedimi dişci????yeni dişçinizde etliktemi???

Aynennn amin...bu arada kadın diş hekimleri tepki gösterecek ama en iyi dişhekimi erkekler daha pratik ve daha estetik diş yapıyorlar..benim dişimi de bi kadın dişçi mahvetti erkek diş hekimi kurtardı..google yaz Türkiyenin en iyi diş hekimi galip gürel(tarkan,ajda,nebahat çehre) çıkıyor...kuaför bile kadın kuaför saçlarımı mahvetti erkek kuaför muazzam bi platine çevirdi..erkekler pratik dikkat et bak:))))
Bende o düsunc ile genelde hep erkek tercih ediyorum her branşda.Herhalde yaradilis geregi kadinlar daha ice dönuk.Erkekler daha başarılı bazi konularda.Ama diger tarafdan biz kadinlar daha ince düşunur aha merhametli oluruz.Erkekler daha yuzeysel bence.Benide bir erkek dis hekimi mahfetti iste goruyor sunuz.Erkekler cogu meslek dalinda daha başarili olsalarda istisnalarda çıkiyor göruldugu üzre.Savaşlarda hep bu erkeklerin güç savaşindan çıkiyor.Bence dunyayi kadinlar yönetmeli.Daha merhametli daha sevgidolu daha vicdanliyiz.Yaşasın kadınlar! :KK31::KK69::temizlik::hamarat::sampiyon:

Geçen spordan dönerken gördüm sizin dişcinizin kliniğini, giresun caddesindeymiş..sevindim içinize sinsinde dişiniz..şikayetinize geri dönmedimi dişci????yeni dişçinizde etliktemi???
Normal biri degil ki! akıl hastası gibi davranıyor.Hasta memnuniyeti onemli değil.ki adam için.Paradan haber ver.Bu kadar para delisi bir doktor ilk kez goruyorum.Vicdansiz.

Hayır,kızılayda bu doktor :)

MERHABA LÜTFEN KONUYLA İLGİLİ OLAN HERKES YAZDIKLARIMI OKUSUN. 21 YAŞINDAYIM DİŞİME ORTODONTİK MÜDAHALE GEREKİYORDU BENDE ARAŞTIRMADAN GİTTİM. GİTTİĞİM YER ESTETİK DİŞ HEKİMİYMİŞ Bİ KAÇ DEFA GİTTİKTEN SONRA ANLADIM. ÜST ÖN DİŞLERİMİN GERİSİNDE KALAN İKİ DİŞİ ÇEKTİ VE 1 AYLIK BİR TEL TEDAVİSİ UYGULADI SONRASINDA ÖNDEKİ 4 DİŞİMİ KESTİ TOPLAMDA 7 DİŞLİK BİR KÖPRÜ YAPIYOR. ŞUANDA GEÇİCİ DİŞLER VAR AĞZIMDA GÖRÜNTÜSÜ ÇOK HOŞ DEĞİL AMA AĞRI VEYA SIZI YOK. HEKİMİMLE İLGİLİ BİR SIKINTIM DA YOK AMA YİNEDE BURADAKİ YAZILARI OKUYUNCA ÇOK KORKTUM İKİ GÜN SONRA ASIL DİŞLERİ TAKACAK. BU YÖNTEMİ SEÇEREK HATA MI YAPTIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN ÇOK KORKUYORUM İKİ GÜN SONRA DÜŞMESİNİ İSTEMİYORUM SAĞLIKLI 4 DİŞİMİ KESTİ AMA BAŞKA YÖNTEM OLMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ BANA ÇÜNKÜ DAMAĞIM VE KEMİKLERİM ÇOK KÜÇÜKMÜŞ. KÖPRÜ İLE YAPILAN DİŞLERİN ÖMRÜ NE KADAR OLUR? VE HERŞEYİ YİYİM İÇEBİLİRMİYİM LÜTFEN ŞUANDA KÖPRÜ KULLANANLAR YARDIMCI OLSUN ÇOK ÜZÜLÜYORUM :(

MERHABA LÜTFEN KONUYLA İLGİLİ OLAN HERKES YAZDIKLARIMI OKUSUN. 21 YAŞINDAYIM DİŞİME ORTODONTİK MÜDAHALE GEREKİYORDU BENDE ARAŞTIRMADAN GİTTİM. GİTTİĞİM YER ESTETİK DİŞ HEKİMİYMİŞ Bİ KAÇ DEFA GİTTİKTEN SONRA ANLADIM. ÜST ÖN DİŞLERİMİN GERİSİNDE KALAN İKİ DİŞİ ÇEKTİ VE 1 AYLIK BİR TEL TEDAVİSİ UYGULADI SONRASINDA ÖNDEKİ 4 DİŞİMİ KESTİ TOPLAMDA 7 DİŞLİK BİR KÖPRÜ YAPIYOR. ŞUANDA GEÇİCİ DİŞLER VAR AĞZIMDA GÖRÜNTÜSÜ ÇOK HOŞ DEĞİL AMA AĞRI VEYA SIZI YOK. HEKİMİMLE İLGİLİ BİR SIKINTIM DA YOK AMA YİNEDE BURADAKİ YAZILARI OKUYUNCA ÇOK KORKTUM İKİ GÜN SONRA ASIL DİŞLERİ TAKACAK. BU YÖNTEMİ SEÇEREK HATA MI YAPTIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN ÇOK KORKUYORUM İKİ GÜN SONRA DÜŞMESİNİ İSTEMİYORUM SAĞLIKLI 4 DİŞİMİ KESTİ AMA BAŞKA YÖNTEM OLMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ BANA ÇÜNKÜ DAMAĞIM VE KEMİKLERİM ÇOK KÜÇÜKMÜŞ. KÖPRÜ İLE YAPILAN DİŞLERİN ÖMRÜ NE KADAR OLUR? VE HERŞEYİ YİYİM İÇEBİLİRMİYİM LÜTFEN ŞUANDA KÖPRÜ KULLANANLAR YARDIMCI OLSUN ÇOK ÜZÜLÜYORUM :KK43:
Ahh canım ya :(.Sağlıkli 4 disi neden kesti kesin estetik dursun diye.Sana.şunu soyleyecegim karrdesim dunyanin en.estetik guzel dişleride yapılsa kendi dogal dişinin konforu yok olmuyor malesef.Benimde.6 disim kesildi nasil ariyorum eski sarı dislerimi.Varsin yamuk olsun ama kendi disin olsun.Bende çok pismanim arastirmadan gidip doktora guvendigim.icin canım.Kendini uzme olan olmuş.Ben cok yiprattim kendimi.:(.Sorarsn memnun musun?hayir eski dislerim gibi.rahat degiller.Ön disleri tamamen çürümüş olanlar icin tabii guzel bir uygulama.Ama.saglikli dislere yapılması tamamen katliaammm

MERHABA LÜTFEN KONUYLA İLGİLİ OLAN HERKES YAZDIKLARIMI OKUSUN. 21 YAŞINDAYIM DİŞİME ORTODONTİK MÜDAHALE GEREKİYORDU BENDE ARAŞTIRMADAN GİTTİM. GİTTİĞİM YER ESTETİK DİŞ HEKİMİYMİŞ Bİ KAÇ DEFA GİTTİKTEN SONRA ANLADIM. ÜST ÖN DİŞLERİMİN GERİSİNDE KALAN İKİ DİŞİ ÇEKTİ VE 1 AYLIK BİR TEL TEDAVİSİ UYGULADI SONRASINDA ÖNDEKİ 4 DİŞİMİ KESTİ TOPLAMDA 7 DİŞLİK BİR KÖPRÜ YAPIYOR. ŞUANDA GEÇİCİ DİŞLER VAR AĞZIMDA GÖRÜNTÜSÜ ÇOK HOŞ DEĞİL AMA AĞRI VEYA SIZI YOK. HEKİMİMLE İLGİLİ BİR SIKINTIM DA YOK AMA YİNEDE BURADAKİ YAZILARI OKUYUNCA ÇOK KORKTUM İKİ GÜN SONRA ASIL DİŞLERİ TAKACAK. BU YÖNTEMİ SEÇEREK HATA MI YAPTIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN ÇOK KORKUYORUM İKİ GÜN SONRA DÜŞMESİNİ İSTEMİYORUM SAĞLIKLI 4 DİŞİMİ KESTİ AMA BAŞKA YÖNTEM OLMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ BANA ÇÜNKÜ DAMAĞIM VE KEMİKLERİM ÇOK KÜÇÜKMÜŞ. KÖPRÜ İLE YAPILAN DİŞLERİN ÖMRÜ NE KADAR OLUR? VE HERŞEYİ YİYİM İÇEBİLİRMİYİM LÜTFEN ŞUANDA KÖPRÜ KULLANANLAR YARDIMCI OLSUN ÇOK ÜZÜLÜYORUM :KK43:
Birde ön dislere köpru yaptirma canim rahat edemezsin.Tek tek yapistirsin.Emprees kaplama yaptir.Benim.4 disim empress daha rahat konforlu.Sen onun daha saglam olur dedigine aldanma.Empress en iyisi on dislere.Daha estetik ve rahat.Köpru yaptirma onlere.Birlesik olacagi icin birbirine kaba oluyor rahat etmezsin.

Ahh canım ya :KK43:.Sağlıkli 4 disi neden kesti kesin estetik dursun diye.Sana.şunu soyleyecegim karrdesim dunyanin en.estetik guzel dişleride yapılsa kendi dogal dişinin konforu yok olmuyor malesef.Benimde.6 disim kesildi nasil ariyorum eski sarı dislerimi.Varsin yamuk olsun ama kendi disin olsun.Bende çok pismanim arastirmadan gidip doktora guvendigim.icin canım.Kendini uzme olan olmuş.Ben cok yiprattim kendimi.:KK43:.Sorarsn memnun musun?hayir eski dislerim gibi.rahat degiller.Ön disleri tamamen çürümüş olanlar icin tabii guzel bir uygulama.Ama.saglikli dislere yapılması tamamen katliaammm
sen şuanda kullanıyorsun değilmi ? hiç mi rahat değil? benim önde tavşan dişlerimin yanındaki iki dişim yoktu ama gerideydi o yüzden yaptı :( ortodonti ile onlar öne gelebilirdi ama çok geç oldu bunu anladığımda.. ne kadar kullanırım bu yapay dişleri ? boşuna para vermiş olmak ta dokunuyor insana..

Merhaba,artık üzülme bence çünkü diş çekimi yapılmış artık..implant düşünmemiş hekimin kemik yapısına güvenmediği için ancak kemik yapısını artıran greft uygulaması var..PRP de diş için yeni uygulamalardan..ama küçültülüp köprü için hazırlanmış bir ağız içi mevcut sanırım..köprü iyi bakılırsa 3-5 yıl götürür seni...daha 21 yaşında köprü nedir öndişlerde annen baban yokmuydu yanında???

sen şuanda kullanıyorsun değilmi ? hiç mi rahat değil? benim önde tavşan dişlerimin yanındaki iki dişim yoktu ama gerideydi o yüzden yaptı :KK43: ortodonti ile onlar öne gelebilirdi ama çok geç oldu bunu anladığımda.. ne kadar kullanırım bu yapay dişleri ? boşuna para vermiş olmak ta dokunuyor insana..
10 yıl kullanabilirsin dedi bana.doktorum.Arada sizlama oluyor canimya.Benim yaş 36.Ama sen gencecik bir kizsin masallah.Keske simdiden yapmasaydi köpru.Yine.bozmayim morelini insallah seninki daha rahat olur canim.Kendini.uzme sonucda kesilmis bundan.sonra olacaga adaklan.Umarim memnun kalirsin.

10 yıl kullanabilirsin dedi bana.doktorum.Arada sizlama oluyor canimya.Benim yaş 36.Ama sen gencecik bir kizsin masallah.Keske simdiden yapmasaydi köpru.Yine.bozmayim morelini insallah seninki daha rahat olur canim.Kendini.uzme sonucda kesilmis bundan.sonra olacaga adaklan.Umarim memnun kalirsin.
Merhaba janey, siz ne yaptınız?? Paranızı geri alabildinizmi?? Sağlık Bakanlığına şikayet etmiştiniz, dava açabildinizmi hekiminize???

Merhaba janey, siz ne yaptınız?? Paranızı geri alabildinizmi?? Sağlık Bakanlığına şikayet etmiştiniz, dava açabildinizmi hekiminize???
Merhaba.Ben başka bir dis hekimine yaptırdım.Ifadeye cağirmislardi ama gidemedim o gun malesef kaldı oylece.Ama arastirmaya devam edeceklerinisöylediler.Gorevlendirilmis hekimle telefonda konuştuk.

Merhaba.Ben başka bir dis hekimine yaptırdım.Ifadeye cağirmislardi ama gidemedim o gun malesef kaldı oylece.Ama arastirmaya devam edeceklerinisöylediler.Gorevlendirilmis hekimle telefonda konuştuk.
Zaten dişlerinizi yaptırdınız bilirkişi tam bilgi veremez zaten..faturada yoktu elinizde verdiğiniz parayı da alamazsınız..o para ondan fazlasıyla çıkacaktır..

Zaten dişlerinizi yaptırdınız bilirkişi tam bilgi veremez zaten..faturada yoktu elinizde verdiğiniz parayı da alamazsınız..o para ondan fazlasıyla çıkacaktır..
Teşekkür ederim.Ondan şüphem yok.Rabbim adildir.Hesabı şaşmaz.

hepinize çok teşekkür ediyorum.. empress yapamıyor çünkü iki dişim yok doğuştan yani damak arkasında çıkmışlardı ve küçük dişlerdi o yüzden köprü dedi... bana diyor ki düzenli baktığın sürece ömür boyu kullanabilirsin. en ufak bi sorun ağrı sızı hissettiğinde hemen gel dedi bilmiyorum bi yandan korkuyorum ama bi yandan da seviniyorum güzel olacak diye.. umarım hem güzel hem dayanıklı olur. başka çarem yoktu bıktım insanların dalga geçmesinden

Back