• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum köprü oluyor,pişmanım :(

Tesekkur ederim yardiminiz icin.Bende nrreye sikayet edebilecegimi dusunuyordum.
Aynen diş hekimleri odasına bilirkişi talep eden bir dilekçeyle başvurun, umarım elinizde fatura ve film vardır..ben de bi ortodontisti şikayet etmiştim kayıtdışı çalıştığı için fatura vermemişti ama diş hekimleri odası kayıtdışı yerde çalıştığı için kliniği kapattı ve epey ceza yedi...ihbar kabuletti dilekçemi

Aynen diş hekimleri odasına bilirkişi talep eden bir dilekçeyle başvurun, umarım elinizde fatura ve film vardır..ben de bi ortodontisti şikayet etmiştim kayıtdışı çalıştığı için fatura vermemişti ama diş hekimleri odası kayıtdışı yerde çalıştığı için kliniği kapattı ve epey ceza yedi...ihbar kabuletti dilekçemi
Il saglik mudurligune somdi.sokayet ettim 84 den.Bir bquan.cikti ve ya
Şimdi sikayet ettim il saglik.mudurlugune 184 hattini aradim.Sagolsunlar yardimci oldular.Telefonda anlattim ve bayan dilekce mi.yazdi hazirladi.Simdi disciler odasinada sikayetde bulunacagim.Tsekkur ederim.

Il saglik mudurligune somdi.sokayet ettim 84 den.Bir bquan.cikti ve ya

Şimdi sikayet ettim il saglik.mudurlugune 184 hattini aradim.Sagolsunlar yardimci oldular.Telefonda anlattim ve bayan dilekce mi.yazdi hazirladi.Simdi disciler odasinada sikayetde bulunacagim.Tsekkur ederim.
Harika..diş konusu çok hassas,moraliniz nasıl bozuktur..umarım hakettiği cezayı alır..:))))

Harika..diş konusu çok hassas,moraliniz nasıl bozuktur..umarım hakettiği cezayı alır..:))))
Sormayın 4 gundur agliyorum.Psikolojim darmadagin.Insan.4 gunde 3.kilo kaybeder mi? Gordugum.muamele verdigim 3 bin Tl surda dursun.Saglikli dislerimde gitti.Çok agrima.gitti.35 yasindayim boylesi muameleyle ilk.kez karsilastim.Sanmiyorum saglikli biriydi.Alli dengesinden süphe ediyorum diye de eklettim dilekceye.:KK61:

Kizlar bu arada Ankara da dis hekimi referanslarinizi bekliyorum cook mutlu edersiniz beni.Gecici.tavsan disler.mahvetti.beni.

Sormayın 4 gundur agliyorum.Psikolojim darmadagin.Insan.4 gunde 3.kilo kaybeder mi? Gordugum.muamele verdigim 3 bin Tl surda dursun.Saglikli dislerimde gitti.Çok agrima.gitti.35 yasindayim boylesi muameleyle ilk.kez karsilastim.Sanmiyorum saglikli biriydi.Alli dengesinden süphe ediyorum diye de eklettim dilekceye.:KK61:
Kıyamam tahmin ederim...kimdi bu hekim adını yazın bana özelden ltfen..vicdansız..tüccar işte...ama iyi hekimlerimizde var bulucaz sizede birini inş..)))

Kizlar bu arada Ankara da dis hekimi referanslarinizi bekliyorum cook mutlu edersiniz beni.Gecici.tavsan disler.mahvetti.beni.
Kızılay da dişvest var mehmet bey pahalı ama kaplamada diye önermeye korktum..ama ödemede kolaylıklar yapıyor parayı çok çok sonra konuşuyo muayene ücretsiz ,son teknoloji uygulamalar,melek gibi bi hekim,ayrıca tunalıda aykaç diş prof var orda yaşar bey ama pahalı olur die uyarı yapmalıyım..konuşmanızda fayda var

Kızılay da dişvest var mehmet bey pahalı ama kaplamada diye önermeye korktum..ama ödemede kolaylıklar yapıyor parayı çok çok sonra konuşuyo muayene ücretsiz ,son teknoloji uygulamalar,melek gibi bi hekim,ayrıca tunalıda aykaç diş prof var orda yaşar bey ama pahalı olur die uyarı yapmalıyım..konuşmanızda fayda var
Tesekkur.ederim.Paranin önemi yok.benim.icin suan.Bunca stres uzuntu...
Biz paramiza kiyiyoruzda oldugu zaman.Onlar isin sahtekarligina duzembazligina kaciyor.Anlamadığım neden.durust olmuyorlar ki biz bu.kadar ugrasiyor.uzuluyoruz.Bazi mesleklerde para ugruna vicdanini yitirmis gozu dönmüs insanlikdan nasibini.almamis kisi cook.Sorsan.tahsilli.kulturli universite mezunu.mrekkep yalamis ama malzemeyi bile kalitesiz koyar senden dunya.para alir.Ustelik yapiyorum dedigi.kalitede yapmaz.kandirir.İnsanlık vicdan derside koyulmali neyinlerine.aokulmali.hepsininnn.Hic bir insanin gozyasindan daha kiymetli.degil.PARA .Nasil.girtlaklarindan.geciyor haram lokma anlayamiyorum.

Bu arada hekiminizi ŞİKAYETVAR.com da şikayetinizi yazın ..size mutlaka geri dönüş yapıp paranızı iade etmeyi teklif edicektir..ben hekimimle ilgili bu şikayetvar da yorum yapmıştım kaldırmam için para teklif etmişti..ama ben insanlar bilinçlensin diye kaldırmadımkaldırmıcam..çok etkili bi site:)))

İNSANLIK VICDAN DERSIDE KOYULMALI UNIVERSITELERE .BEYINLERINE SOKULMALI HEPSININN.PARA ICINN INSANLIGINI BOZMA!

Bu arada hekiminizi ŞİKAYETVAR.com da şikayetinizi yazın ..size mutlaka geri dönüş yapıp paranızı iade etmeyi teklif edicektir..ben hekimimle ilgili bu şikayetvar da yorum yapmıştım kaldırmam için para teklif etmişti..ama ben insanlar bilinçlensin diye kaldırmadımkaldırmıcam..çok etkili bi site:)))
Aklinizla bin yaşayın.Bunu.hic dusunmemistim.Sağolunnn.

Diş Hekimlerinden fatura istenebildiğini bu konudan yeni öğreniyorum.
Ama bundan sonra ciddi bir mudahale yaptiracağım zaman bunu ihmal etmem kesinlikle.

Diş Hekimlerinden fatura istenebildiğini bu konudan yeni öğreniyorum.
Ama bundan sonra ciddi bir mudahale yaptiracağım zaman bunu ihmal etmem kesinlikle.
Tabiki ödediğiniz rakam ve hekimin adının yazdığı mühür olan kağıdınızı alın ..hekim ben bu hastayı tanımıyorum dese nasıl ispatlıcaksınız..kredi kartıyla yapınca ödemeyi zaten extrenizde de yer alır hekimin kliniği:)))

Faturasız işlem yapması da ceza olur mu öyle şey! Her yaptığınız (ufak bir çekim dahi olsa..) faturanızı talep ediniz. Faturasız işlem yapmalarına izin vermeyin. Şikayet var iyi fikir kesinlikle.

Faturasız işlem yapması da ceza olur mu öyle şey! Her yaptığınız (ufak bir çekim dahi olsa..) faturanızı talep ediniz. Faturasız işlem yapmalarına izin vermeyin. Şikayet var iyi fikir kesinlikle.
İnanırmısın duygu hnm şikayetvar.com strauman ile ilgili bi şikayet yazmıştı bir dişhekimi implant kapağını yanlışmı göndermiş yanlış mı üretmiş böyle bişey..1-2 güne kadar kalktı şikayet:))))böyle büyük bi marka barındırırmı bu şikayeti..çok etkili bi site:)))))

mesajınızı okudum ve resmen beni anlatmışsınız.. 2014 yılında ön iki dişim çok geniş olduğu için gitmiştim. ben sadece kenarlarından düzeltmesini istemiştim. röntgen falan çekti bi sorun yok gel hallederim dedi ben hemen gidemedim iki ay sonra gitti (gitmez olaydım) yattım önüne kuzu gibi hiçbişey sordurtmadan başladı kesmeye. bende hemen yapacak evime gideceğim diye annemi bile yanımda götümemiştim. bi süre sonra baktım kan falan sıçrıyor kalkmak istedim aynayı bi tuttu ön dört diş gitmiş. o an yıkıldığım andır.. yani şok geçirdim resmen vede 18 yaşımda olmama ragmen bana böyle bişey yaptı.. tam 6 kilo verdim psikoloji diye bişey kalmadı. kanalı yanlış yaptığı için şuan hala o dört dişim acıyor ağrıyor ve çaresi yok. başka iyi bi dr gittim o güzel yaptı ama 10 ay kadar ben süründüm resmen diş etlerim parçalandı dikiş atıldı o ağrılar ve diğer dişlerimdede çürükler varmış onlarda yapıldı o arada.. o sırada okulda açılmıştı tam eylül ekim o sıralardı şimdi eylül gelince o havalar serinleyince o günler aklıma geliyor, ogün giydiğim kıyafetleri giyemiyorum, ogün sıktığım parfümün kokusunu biyerde hissedince gözlerim doluyor. gerçekten hala çekiyorum o şerefsiz kadın yüzünden ve çaresinin olmadığını söyledi doktorum yani kurtuluşum implantla olurmuş ama şuan psikolojim zaten bozuk yaptıramam..uzun oldu biraz ama diyeceğim şu o doktoru hemen bırak bence dişlerini takmadan.. ben çok pişmanım keşke kanalları yapmadan bıraksaydım o şerefsiz kadını benim hayatımı etkiledi. Ben şimdi evlenmek istemiyorum herşeyimi etkiledi yani..

mesajınızı okudum ve resmen beni anlatmışsınız.. 2014 yılında ön iki dişim çok geniş olduğu için gitmiştim. ben sadece kenarlarından düzeltmesini istemiştim. röntgen falan çekti bi sorun yok gel hallederim dedi ben hemen gidemedim iki ay sonra gitti (gitmez olaydım) yattım önüne kuzu gibi hiçbişey sordurtmadan başladı kesmeye. bende hemen yapacak evime gideceğim diye annemi bile yanımda götümemiştim. bi süre sonra baktım kan falan sıçrıyor kalkmak istedim aynayı bi tuttu ön dört diş gitmiş. o an yıkıldığım andır.. yani şok geçirdim resmen vede 18 yaşımda olmama ragmen bana böyle bişey yaptı.. tam 6 kilo verdim psikoloji diye bişey kalmadı. kanalı yanlış yaptığı için şuan hala o dört dişim acıyor ağrıyor ve çaresi yok. başka iyi bi dr gittim o güzel yaptı ama 10 ay kadar ben süründüm resmen diş etlerim parçalandı dikiş atıldı o ağrılar ve diğer dişlerimdede çürükler varmış onlarda yapıldı o arada.. o sırada okulda açılmıştı tam eylül ekim o sıralardı şimdi eylül gelince o havalar serinleyince o günler aklıma geliyor, ogün giydiğim kıyafetleri giyemiyorum, ogün sıktığım parfümün kokusunu biyerde hissedince gözlerim doluyor. gerçekten hala çekiyorum o şerefsiz kadın yüzünden ve çaresinin olmadığını söyledi doktorum yani kurtuluşum implantla olurmuş ama şuan psikolojim zaten bozuk yaptıramam..uzun oldu biraz ama diyeceğim şu o doktoru hemen bırak bence dişlerini takmadan.. ben çok pişmanım keşke kanalları yapmadan bıraksaydım o şerefsiz kadını benim hayatımı etkiledi. Ben şimdi evlenmek istemiyorum herşeyimi etkiledi yani..
Vay vicdansız merhametsiz vayy:((((18 yaşındaki çocuğa kaplama da neymiş elma ayva ye diyerek göndermek yerine papuç gibi kaplama takıp para kazanmak için sinirlerini öldürüp küçültmek dişleri....canlı bu dişler ya...nasıl hekim oluyolar..para için yapmayacakları yok..mail kutuma düşünce bu takip ettiğim bu konu şoke oldum..kayıtdışı 6 klinik işleten dişciyle çalıştım,ölen hastaya ameliyat parası için ilik nakleden dr duydum,daha neler neler..ne paragözlük..KIYAMAM ya çok çok üzüldüm..kaç yıl oldu ???şikayetini yapman için sana yardımda da bulunurum,rabbimde o hekimini sevdikleriyle sınasın..18 yaşında kaplama nasıl yapar ellerim titriyo :((((((

Vay vicdansız merhametsiz vayy:KK43:(((18 yaşındaki çocuğa kaplama da neymiş elma ayva ye diyerek göndermek yerine papuç gibi kaplama takıp para kazanmak için sinirlerini öldürüp küçültmek dişleri....canlı bu dişler ya...nasıl hekim oluyolar..para için yapmayacakları yok..mail kutuma düşünce bu takip ettiğim bu konu şoke oldum..kayıtdışı 6 klinik işleten dişciyle çalıştım,ölen hastaya ameliyat parası için ilik nakleden dr duydum,daha neler neler..ne paragözlük..KIYAMAM ya çok çok üzüldüm..kaç yıl oldu ???şikayetini yapman için sana yardımda da bulunurum,rabbimde o hekimini sevdikleriyle sınasın..18 yaşında kaplama nasıl yapar ellerim titriyo :KK43:(((((

ilginiz için çok teşekkür ederim. evet gerçekten benim en güzel yaşım dişçide geçti. bakıyorum çevreme kimsenin dişi böyle değil herkes yazık oldu sana diyor iyice psikolojim bozulmuştu. 2014yılında yaptı şuan 20 yaşındayım ve bu dişlerin ömrünün 10 yıl olduğunu öğrendim şuan yılları sayıyorum çıkmasını istemiyorum çok kötü bi duygu gerçekten tarif edilemez. yeni doktorum abartma herkese yapılabilir diyor ama kanallarda problem olduğu için sürekli sızlaması beni mahfediyor. o şerefsiz kadına gidip yaptığı dişleri masasına attım hakkımı helal etmiyorum dedim gayet sakin bi şekilde sigarasını yaktı eğer bendeyse suç benden çıksın sendeyse senden çıksın dedi. benim en büyük suçum zaten ona gitmek oldu birde bana böyle diyor. kansermiş zaten rabbim çektirdiklerinin kat ve kat fazlasını ona çektirsin benim hergünümü bana zehir etti bu yaşımda

Back