Ahh arkadasim iyi yapmissin.Egri olsun sari olsunda kendi disimiz olsun.Bin pismanim ben.Adam ne soylesem kahkaha atiyor akil hastasi gibi.Yarabbim bunda da var bir hayir diyecegim ama.Psikolojim bozuldu.Geçmiş olsun.. Benimde bir dişim kırıktı yaptırmak için sağ ve soldaki torpilenecekti mecburen ama ben sağlam dislerime kiyamadigim için implant yaptırdım.. Tek dişle kurtuldum..
Doktor a haddini bildir bence ne yapacağını bastan düzgün anlatsaymis lakait davranıp beni germe diyeceğine isine saygı duysaymis
Sağolun arkadaslar.Normalde sessiz sakin biriyim.Yarin ne yapacagim bilemiyorum.Muthis bi kizginlik ve uzuntu.Fikir verirseniz cok mutlu edersiniz beni.Beynim uyustu.Ahh canım benim
Geçmiş olsun
Sakin olmaya çalış belliki sorunlu biraz suyundan mı gitsen acaba işin bitene kadar bilemedimAhh arkadasim iyi yapmissin.Egri olsun sari olsunda kendi disimiz olsun.Bin pismanim ben.Adam ne soylesem kahkaha atiyor akil hastasi gibi.Yarabbim bunda da var bir hayir diyecegim ama.Psikolojim bozuldu.
Sağolun arkadaslar.Normalde sessiz sakin biriyim.Yarin ne yapacagim bilemiyorum.Muthis bi kizginlik ve uzuntu.Fikir verirseniz cok mutlu edersiniz beni.Beynim uyustu.
Gecmis olsun canımAh tatlım kelin ilacı olsa . .
Kanal dolgu olan bitane dişim var . .
10 yıldır kullanıyordum. .
Ömrünü uzatayım dedim. .
Gittim doktora. .
Kesti küçülttü kap taktı. .(kaplama)
Koku, morluk, ağrı. .
Geri gittim. .
Altındaki dolgusu kalkmış çok kesince. .
Tekrar çıkardı dolgu , kap yaptı . .
Şimdi koku ağrı yok ,
Mosmor diş etim ..
O dişim mahvoldu . .
Kendim ettim kendim. .
Geri Git canım. .Gecmis olsun canım.Konusmayi bile etkiliyormuş bu ön dişler.Mahfoldum bende.Diksiyonu cok duzgun biri olarak şook yasiyorum inan 3 gündur.
Allah vicdanli iyi.insanlarl karsilastirsin hepimizi canım.Cok zormus.Geri Git canım. .
Beğendiğin gibi olana kadar git . .
En sonunda yaptı benimkini. .
Özel doktor olduğu halde . .
Allah vicdanli iyi.insanlarl karsilastirsin hepimizi canım.Cok zormus.
Allah razi olsun,tesekkur ederim.Ama dun aksam aradim kendisini konusmaya tenezzul etmedi.Teknisyenim size bakacak deyip beni calistigi dia teknisyenine yonlendirdi.Telefondada sordum.hakkimi.aramak.icin.Yapacagi islemleri neden anlattigimi yuzume kapatti telefonu paraogoz adam.Doktor denmez boylesine.Teknisyenin boyle bir ywtkisi var mi ?yok diye okudum.Gitmedim bugun.Baska bir doktor arayisindayim.Guvenip sarsildi.paikolojim darmadagin.Sitede yaptirip memnun kalanlar varsa ne olur yardimci olabilirler mi.Ben omrumde boyle muamele gormemistim.Devlet hastanelerinde bile.Paramla rezil etti.beni.Beni bu hale gwtirdi ustune 3 bin tl yi de vermedi geri.Yarabbim ne vicdansiz insanlar var.Para icin deger mi?Haram zikkim.olsunÖncelikle geçmiş olsun ama bu da bir tecrübe, estetik diş hekimliği ayrı bir beceri gerektiriyor. Dişlerin kesilmesi normal sonuçta 6 diş bile az ön gülüş için açıkçası ideali 8'dir de.. neyse :) Geçicileri ciddiye almayın lütfen! Adı üstünde geçici.. Önemli olan esas dişleriniz. Provaya gittiğinizde beğenmezseniz, diğer dişlerinizle renk uyumu yoksa, ton farkı varsa kesinlikle itiraz edin ve yeniden renk değişimi isteyin. Sonrasında daha da pişman olmayın.
Esas sorun diş hekiminizin tavrında olmuş, çok üzücü. Keşke sizinle ilgilense, her şeyi baştan anlatsa, dalga geçmek yerine sizi kazansaymış. Sonuçta siz de ona iyi bir referans olabilseydiniz.
Umarım sonuç sizi mutlu eder.
Allah razi olsun,tesekkur ederim.Ama dun aksam aradim kendisini konusmaya tenezzul etmedi.Teknisyenim size bakacak deyip beni calistigi dia teknisyenine yonlendirdi.Telefondada sordum.hakkimi.aramak.icin.Yapacagi islemleri neden anlattigimi yuzume kapatti telefonu paraogoz adam.Doktor denmez boylesine.Teknisyenin boyle bir ywtkisi var mi ?yok diye okudum.Gitmedim bugun.Baska bir doktor arayisindayim.Guvenip sarsildi.paikolojim darmadagin.Sitede yaptirip memnun kalanlar varsa ne olur yardimci olabilirler mi.Ben omrumde boyle muamele gormemistim.Devlet hastanelerinde bile.Paramla rezil etti.beni.Beni bu hale gwtirdi ustune 3 bin tl yi de vermedi geri.Yarabbim ne vicdansiz insanlar var.Para icin deger mi?Haram zikkim.olsun
Tesekkur ederim yardiminiz icin.Bende nrreye sikayet edebilecegimi dusunuyordum.Gerçekten üzüldüm, hakkınızı iki yolla arayabilirsiniz, hekim sizi teknisyene yönlendiremez, teknisyenlerin böyle bir yetkisi yoktur. Cezası vardır. Bulunduğunuz il sağlık müdürlüğüne ve diş hekimleri odasına dilekçenizle başvurabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?