- 23 Haziran 2012
- 161
- 59
- 298
Kızlar dislerimin iyi bir tedaviye ihtiyacı vardı.Diseti falan filn.ön 2 dişimde sarı ve şekli bozukdu.Ben ki herseyi arastiran biriyim ince ince.Basiretim.baglanmis gibi gittim tanimadigim bir doktora teslim ettim.disleri.Sirf evime yakin.diye.internetden buldum.2 disi yapalim dedi.Ama.6 dis daha guzel.olur dedi.Nerden bilecegim vampirella gibi kesilecek.disler.Hic arastirma.yapmadan gitmistim.Kendim icin birsey yapayim dedim.Ailevi sıkınti sorunlardan beynim.uyusmus olacak ki koyun.gibi yattim.disci koltuguna.Aynayi verdiginde saglikli 4 disim dahil.6 disi oyle minicik gorunce şok oldum.Orda basladi pismnligim.Morel 0.Gecici dis takacagim.dedi.ogleden.sonra onu takinca artik cildirdim.Boyle.olacagini.bana neden soylemediniz bilseydim 2 disi yaptirirdim dedim.Alay.etti Allah.Allah banada hep bilen hasta gelir ama,bu kez bilmeyenine denk.geldim.diye kahkaha atiyor sinir bozucu sekilde.Ya sabir Allah im.dedim.At disi gibi.koca koca disler takili suan gecici.dis.Konusamiyorum.bile kizlar.Goruntuyu.gectim harfleri soyleyemiyorum.Eski sari.dislerimi aradim inanin.Aradim.adam dinlemiyor bile hep.bi.alay etme hali.Lakayit tavri.Beni germe dedi.telefonda ben endiselerimden bahsedince.Calistigi teknisyenin adresini verdi orda bakacagiz ölçülere. Oturdum 2 gun boyunca agladim sinirimden uzuntumden.Yarin orjinali takilacak.Oda boyle konusmami etkilerse ve bunun gibi igrenc bir goruntu icinde olur diye korkuyorum.Paranin yarisini verdim.Yarisini yarin verecektim ama kizlar.Once bir disleri goreyim takilsin.Cok kizginim bu paragoz doktora.Bana hic guven vermedi.Hata benim ki,disler hakkinda arastirma yapmadan gidip guvendim.Eğer yarin hayalkırikligi olursa vereyim disleri kendi taksinnn 5 kurusda vermeyecegim. Saglam 4 disime uzuluyorum en cokta. Sizce ne yapayim ben.
Son düzenleme: