• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum köprü oluyor,pişmanım :(

Svml

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2012
161
59
298
:KK61::KK61:Kızlar dislerimin iyi bir tedaviye ihtiyacı vardı.Diseti falan filn.ön 2 dişimde sarı ve şekli bozukdu.Ben ki herseyi arastiran biriyim ince ince.Basiretim.baglanmis gibi gittim tanimadigim bir doktora teslim ettim.disleri.Sirf evime yakin.diye.internetden buldum.2 disi yapalim dedi.Ama.6 dis daha guzel.olur dedi.Nerden bilecegim vampirella gibi kesilecek.disler.Hic arastirma.yapmadan gitmistim.Kendim icin birsey yapayim dedim.Ailevi sıkınti sorunlardan beynim.uyusmus olacak ki koyun.gibi yattim.disci koltuguna.Aynayi verdiginde saglikli 4 disim dahil.6 disi oyle minicik gorunce şok oldum.Orda basladi pismnligim.Morel 0.Gecici dis takacagim.dedi.ogleden.sonra onu takinca artik cildirdim.Boyle.olacagini.bana neden soylemediniz bilseydim 2 disi yaptirirdim dedim.Alay.etti Allah.Allah banada hep bilen hasta gelir ama,bu kez bilmeyenine denk.geldim.diye kahkaha atiyor sinir bozucu sekilde.Ya sabir Allah im.dedim.At disi gibi.koca koca disler takili suan gecici.dis.Konusamiyorum.bile kizlar.Goruntuyu.gectim harfleri soyleyemiyorum.Eski sari.dislerimi aradim inanin.Aradim.adam dinlemiyor bile hep.bi.alay etme hali.Lakayit tavri.Beni germe dedi.telefonda ben endiselerimden bahsedince.Calistigi teknisyenin adresini verdi orda bakacagiz ölçülere. Oturdum 2 gun boyunca agladim sinirimden uzuntumden.Yarin orjinali takilacak.Oda boyle konusmami etkilerse ve bunun gibi igrenc bir goruntu icinde olur diye korkuyorum.Paranin yarisini verdim.Yarisini yarin verecektim ama kizlar.Once bir disleri goreyim takilsin.Cok kizginim bu paragoz doktora.Bana hic guven vermedi.Hata benim ki,disler hakkinda arastirma yapmadan gidip guvendim.Eğer yarin hayalkırikligi olursa vereyim disleri kendi taksinnn 5 kurusda vermeyecegim. Saglam 4 disime uzuluyorum en cokta.:KK61::KK61: Sizce ne yapayim ben.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.. Benimde bir dişim kırıktı yaptırmak için sağ ve soldaki torpilenecekti mecburen ama ben sağlam dislerime kiyamadigim için implant yaptırdım.. Tek dişle kurtuldum..
Doktor a haddini bildir bence ne yapacağını bastan düzgün anlatsaymis lakait davranıp beni germe diyeceğine isine saygı duysaymis

Geçmiş olsun.. Benimde bir dişim kırıktı yaptırmak için sağ ve soldaki torpilenecekti mecburen ama ben sağlam dislerime kiyamadigim için implant yaptırdım.. Tek dişle kurtuldum..
Doktor a haddini bildir bence ne yapacağını bastan düzgün anlatsaymis lakait davranıp beni germe diyeceğine isine saygı duysaymis
Ahh arkadasim iyi yapmissin.Egri olsun sari olsunda kendi disimiz olsun.Bin pismanim ben.Adam ne soylesem kahkaha atiyor akil hastasi gibi.Yarabbim bunda da var bir hayir diyecegim ama.Psikolojim bozuldu.:cry::KK42::kızgın::KK61:

Görüntüsunu geçtim.KO NU ŞA MI YOR.Harfleri basamiyorum kizlaar.Oldum.peltek.Tavşana benziyorum :KK61:

Ahh arkadasim iyi yapmissin.Egri olsun sari olsunda kendi disimiz olsun.Bin pismanim ben.Adam ne soylesem kahkaha atiyor akil hastasi gibi.Yarabbim bunda da var bir hayir diyecegim ama.Psikolojim bozuldu.:cry::KK42::kızgın::KK61:
Sakin olmaya çalış belliki sorunlu biraz suyundan mı gitsen acaba işin bitene kadar bilemedim :( yada daha iyi bi doktor bul zaten olan olmuş en azından sonuç güzel olur. Çünkü bunun daha ölçü renk olayı ve sekli de var araştır istersen

Sağolun arkadaslar.Normalde sessiz sakin biriyim.Yarin ne yapacagim bilemiyorum.Muthis bi kizginlik ve uzuntu.Fikir verirseniz cok mutlu edersiniz beni.Beynim uyustu.

Ah tatlım kelin ilacı olsa . .
Kanal dolgu olan bitane dişim var . .
10 yıldır kullanıyordum. .
Ömrünü uzatayım dedim. .
Gittim doktora. .
Kesti küçülttü kap taktı. .(kaplama)
Koku, morluk, ağrı. .
Geri gittim. .
Altındaki dolgusu kalkmış çok kesince. .
Tekrar çıkardı dolgu , kap yaptı . .
Şimdi koku ağrı yok ,
Mosmor diş etim ..
O dişim mahvoldu . .
Kendim ettim kendim. .

:kızgın::kızgın::kızgın:

Ah tatlım kelin ilacı olsa . .
Kanal dolgu olan bitane dişim var . .
10 yıldır kullanıyordum. .
Ömrünü uzatayım dedim. .
Gittim doktora. .
Kesti küçülttü kap taktı. .(kaplama)
Koku, morluk, ağrı. .
Geri gittim. .
Altındaki dolgusu kalkmış çok kesince. .
Tekrar çıkardı dolgu , kap yaptı . .
Şimdi koku ağrı yok ,
Mosmor diş etim ..
O dişim mahvoldu . .
Kendim ettim kendim. .

:kızgın::kızgın::kızgın:
Gecmis olsun canım :(.Konusmayi bile etkiliyormuş bu ön dişler.Mahfoldum bende.Diksiyonu cok duzgun biri olarak şook yasiyorum inan 3 gündur.

Gecmis olsun canım :KK43:.Konusmayi bile etkiliyormuş bu ön dişler.Mahfoldum bende.Diksiyonu cok duzgun biri olarak şook yasiyorum inan 3 gündur.
Geri Git canım. .
Beğendiğin gibi olana kadar git . .
En sonunda yaptı benimkini. .
Özel doktor olduğu halde . .

Ön disleri yaptirip ayni sorunu yaşayanlar var mi?orjinali takilinca konusma duzeliyor mu kizlar?gecici dis oldugu icin mi boyle bu.Ne olur goruntu icin kestirip bictirmeyin disleri ben cahilce gitti arastirmadan.Bir baktim bir cok uygulama var saglikli dislere yapilacak olan.Kesmeden sadece seklini duzeltmeye yonelik.Illa seklinden rahatsizsaniz.Eski dislerimi verseler uzerine para bile verecegim :KK43::cry:

Damagima sakız yapismis gibi.Ve cok agirlik yapiyor sökup atasim var bu disleri :((

Öncelikle geçmiş olsun ama bu da bir tecrübe, estetik diş hekimliği ayrı bir beceri gerektiriyor. Dişlerin kesilmesi normal sonuçta 6 diş bile az ön gülüş için açıkçası ideali 8'dir de.. neyse :) Geçicileri ciddiye almayın lütfen! Adı üstünde geçici.. Önemli olan esas dişleriniz. Provaya gittiğinizde beğenmezseniz, diğer dişlerinizle renk uyumu yoksa, ton farkı varsa kesinlikle itiraz edin ve yeniden renk değişimi isteyin. Sonrasında daha da pişman olmayın.

Esas sorun diş hekiminizin tavrında olmuş, çok üzücü. Keşke sizinle ilgilense, her şeyi baştan anlatsa, dalga geçmek yerine sizi kazansaymış. Sonuçta siz de ona iyi bir referans olabilseydiniz.

Umarım sonuç sizi mutlu eder.

Öncelikle geçmiş olsun ama bu da bir tecrübe, estetik diş hekimliği ayrı bir beceri gerektiriyor. Dişlerin kesilmesi normal sonuçta 6 diş bile az ön gülüş için açıkçası ideali 8'dir de.. neyse :) Geçicileri ciddiye almayın lütfen! Adı üstünde geçici.. Önemli olan esas dişleriniz. Provaya gittiğinizde beğenmezseniz, diğer dişlerinizle renk uyumu yoksa, ton farkı varsa kesinlikle itiraz edin ve yeniden renk değişimi isteyin. Sonrasında daha da pişman olmayın.

Esas sorun diş hekiminizin tavrında olmuş, çok üzücü. Keşke sizinle ilgilense, her şeyi baştan anlatsa, dalga geçmek yerine sizi kazansaymış. Sonuçta siz de ona iyi bir referans olabilseydiniz.

Umarım sonuç sizi mutlu eder.
Allah razi olsun,tesekkur ederim.Ama dun aksam aradim kendisini konusmaya tenezzul etmedi.Teknisyenim size bakacak deyip beni calistigi dia teknisyenine yonlendirdi.Telefondada sordum.hakkimi.aramak.icin.Yapacagi islemleri neden anlattigimi yuzume kapatti telefonu paraogoz adam.Doktor denmez boylesine.Teknisyenin boyle bir ywtkisi var mi ?yok diye okudum.Gitmedim bugun.Baska bir doktor arayisindayim.Guvenip sarsildi.paikolojim darmadagin.Sitede yaptirip memnun kalanlar varsa ne olur yardimci olabilirler mi.Ben omrumde boyle muamele gormemistim.Devlet hastanelerinde bile.Paramla rezil etti.beni.Beni bu hale gwtirdi ustune 3 bin tl yi de vermedi geri.Yarabbim ne vicdansiz insanlar var.Para icin deger mi?Haram zikkim.olsun

Birde dunyanin en guzel.dişlerini verseler kendi disimin konforunu saglar mi?bosu.bosuna 6 disi kesti.4 gundur.konusamiyor yemek.yiyemiyorum gecici disler takili.Aglaya aglaya doktor bakiyorum.

Allah razi olsun,tesekkur ederim.Ama dun aksam aradim kendisini konusmaya tenezzul etmedi.Teknisyenim size bakacak deyip beni calistigi dia teknisyenine yonlendirdi.Telefondada sordum.hakkimi.aramak.icin.Yapacagi islemleri neden anlattigimi yuzume kapatti telefonu paraogoz adam.Doktor denmez boylesine.Teknisyenin boyle bir ywtkisi var mi ?yok diye okudum.Gitmedim bugun.Baska bir doktor arayisindayim.Guvenip sarsildi.paikolojim darmadagin.Sitede yaptirip memnun kalanlar varsa ne olur yardimci olabilirler mi.Ben omrumde boyle muamele gormemistim.Devlet hastanelerinde bile.Paramla rezil etti.beni.Beni bu hale gwtirdi ustune 3 bin tl yi de vermedi geri.Yarabbim ne vicdansiz insanlar var.Para icin deger mi?Haram zikkim.olsun

Gerçekten üzüldüm, hakkınızı iki yolla arayabilirsiniz, hekim sizi teknisyene yönlendiremez, teknisyenlerin böyle bir yetkisi yoktur. Cezası vardır. Bulunduğunuz il sağlık müdürlüğüne ve diş hekimleri odasına dilekçenizle başvurabilirsiniz.

Gerçekten üzüldüm, hakkınızı iki yolla arayabilirsiniz, hekim sizi teknisyene yönlendiremez, teknisyenlerin böyle bir yetkisi yoktur. Cezası vardır. Bulunduğunuz il sağlık müdürlüğüne ve diş hekimleri odasına dilekçenizle başvurabilirsiniz.
Tesekkur ederim yardiminiz icin.Bende nrreye sikayet edebilecegimi dusunuyordum.

Back