- Konu Sahibi zamazingom
-
Bu fiyat çok iyi hiçbir yer bu fiyata yapmıyor iki hatta üç katına yapıyorlar.Oyüzden çok iyiye yaptırmışsın.Ozaman bana sorarsan küçük bir kağıda ''kadınlarkulübü yelizguven'' diye yazıp o kağıdı da bir köşede tutup çekinebilirsin.Sagol canim :) ust on dislerime yapildi beni simdi silip
Topa tutmadinlar diye korktum fotoyu koymayi bir arkadas daha
Tlfn adres istemis ama vermek dogrumu bilmiyorum
Kanal tedavisi ve dolgular icin odeme almadi
Eli biraz ya yavas yada cok titiz anlayamadim
Dislerime pasuman yapip durdu surekli bayginlik geldi bi ara simdi iyi ama:)
Yeni konu acarak dislerimi gosterecegim herkeze ben bastan soyluyorum basim agirmasin diye
Yesil ruj sur deseniz bile yaparim :)
Yani cok dengesiz yorumlar okudugumdan bulasmak istemedim
Toplamda 6 zirkonyum 3 kanal tedavisi 1 baska disime dolgu arti dis tadi temizligi 2100 tl diyip 2000 e yapti
Bir iki saate dislerimin resmini koyacagim orda gozlemleyebilirsiniz.
Tamam canim super kesinlikle oyle koyacagim
Biri bir fikir vermeden koysaydim icime sinmicekti :)
Simdi evimde degilim gider gitmez yapicam bu aksam mutlaka koyarim
Bu sefer hakikaten ben de farkettim çünkü bu üyelerin hepsi her nedense hep aynı konuları takip ediyorlar (aşılama tedavisi konusu).Bu da sanırım bu söylediğiniz üç üyenin aynı kişi olduğunun kanıtıdır.Birçok üyelik almış sanırım..Bu şekilde insanları kandırmayın lütfen.O doktora yaptırmış,onun asistanı olabilirsiniz doğruyu yazın.Artık bundan sonra o doktor ile ilgili yazılan şeylere de kolay kolay inanmam herhalde...
Kim oldugunu buldum adina kadar ogrendim seytan diyorki yaz adini yap teshirini anadolu yakasinda kimse gitmesin ne kadar sahtekar oldugunu ogrensinler.... pazartesi bana telefon acar once hakaret ettigimi marka kisi kotuledigimi bundan dolayi dava acacagini soyler bende hekim musvettesi olarak nasil reklam yaparsin derim kuyrugunu alir altina uzar.....
Yalnız şöyle bir durum var belki de doktorun bütün bunlardan haberi yoktur.Yanında çalışan asistanı iyilik olsun diye sürekli üye olup bu şekilde reklamını yapıyor da olabilir.Bilemiyorum tabi kimseyi haksız yere suçlamak da istemem.Tabii bu şekilde kim artık reklamını yapıyorsa sağolsun çok iyi reklam yaptı artık hangi doktora gitmeyeceğimi anladım..
Kim oldugunu buldum adina kadar ogrendim seytan diyorki yaz adini yap teshirini anadolu yakasinda kimse gitmesin ne kadar sahtekar oldugunu ogrensinler.... pazartesi bana telefon acar once hakaret ettigimi marka kisi kotuledigimi bundan dolayi dava acacagini soyler bende hekim musvettesi olarak nasil reklam yaparsin derim kuyrugunu alir altina uzar.....
asistanina kendi mail adresini verdiyse kullansin diye yapacak birsey yok :)
1 ay once yeter hoca yeter dedim tik cevap yok ! Insan bir sorar degil mi ? Bu mailde ne demek istiyorsunuz diye .....
Sorunu bizle degil asistani ile bu durumda ....
bunu yapan bir hekimmiymiş kazençok şaşırdım aşılamayla ilgili açtığım topiğede yazı yazmışta o yüzden soruyorum
Ben büyük ihtimal hekimin yanında çalışan bayan asistan iyilik olsun diye yapmıştır diye düşünüyorum.Bence o bayan tekrar üye olup tüm gerçeği söylesin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?