• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum kaplamalarım hakkında ne düşünüyorsunuz? kararsızım

Çoook güzel olmuşlar :16:
Yeni dişlerinizle bol bol gülücükler saçın inşallah..

Yanlış anlamayın ama bu o kadar iyi bir teknik ise neden bu sitede 8 tane üyelik alıp sürekli reklam yaptınız. Şahsi fikrim işinde beceriksiz olanlar böyle bir yöntem izler yoksa sizde onlardanmısınız ?

Nasıl yani ben anlayamadım? Tohumm adlı bir üye vardı sürekli fotoğraf paylaşırdı şu şu doktor yaptı dişlerimi diye reklam yapardı.Yoksa bu üyeyle o üye aynı kişi mi?Yine mi o doktoru övmek amaçlı üye olmuşlar? Aslında ben bu hanfendiye inanmıştım sonuçta kendisi doktorun ismini söylemedi nasıl oldu diye bizlere sordu ben de doktorun ismini öğrenmek istedim çünkü dişleri muhteşem olmuş.Nasıl anlaşıldı 8 tane üyelik aldığı?

ben bu kadının dişlerini veb camdan birebir inanmadığım için gördüm. mail adresi verirseniz yollarım demişti bende şüphelendim msn den açmasını istedim. hatta doktor beyin kendisine telefon açtım. bana birebir görmedığınız hiç bir şeye lütfen inanmayınız dedi. hastanın ismini bilmeden bana aitmidir değilmidir cevap vereneyeceğim dedi. kadın ismini verdi sonradan ama ben bunaltmak istemedğim için sormadım tekrar arayıp. güvenmek istemek isteyen varsa kadının adı hacer ama soyadı ne bilmiyorum. sonuçta bu tip şeylere internetten ne kadar inanılırsa okadar inanılıır. araştırıp sormak gerekir..

ben bu kadının dişlerini veb camdan birebir inanmadığım için gördüm. mail adresi verirseniz yollarım demişti bende şüphelendim msn den açmasını istedim. hatta doktor beyin kendisine telefon açtım. bana birebir görmedığınız hiç bir şeye lütfen inanmayınız dedi. hastanın ismini bilmeden bana aitmidir değilmidir cevap vereneyeceğim dedi. kadın ismini verdi sonradan ama ben bunaltmak istemedğim için sormadım tekrar arayıp. güvenmek istemek isteyen varsa kadının adı hacer ama soyadı ne bilmiyorum. sonuçta bu tip şeylere internetten ne kadar inanılırsa okadar inanılıır. araştırıp sormak gerekir..

Sizin mesaj atabilmeniz için mesaj sayınız yeterli değil,o kadının da öyle mesaj sayısı az.Nasıl haberleştiniz peki? İkiniz de mail adresinizi yazamazsınız birbirinize..Benim kafam allak bullak oldu..Neyse artık ne diyeyim yalan söylemeyin lütfen insanlar güvenip birilerine dişlerinin güzel olmasını istiyorlar.Lütfen...

Son düzenleme:
Bu iki senelik hesabim bakabilirsiniz :)baska bir hesabim daha var bununla hic yazmamistim
Farkinda degildim yazarken de onada inanmadigim icin gormek istiyorum varsa masnen brni rkle yazdim
Oda iki gun sonra ekledi hatta o gecen iki gun yalan soledigi icin ekleyemedi dedim. Bu kadar supeci olmayin :)
Herkez tabiki dogruyu soylesin sonucta guzel disler yaptirmak herkezin hakki.
Brn bi gidip gorusecegim. Eger kafama uyarsa yaptiracagim duruma gore haber verirrim eger yaptirirsam fotolarimida koyarim ama bu birazda site reklamdan para kazandigi icin bunu reklam olarak algilayip
Para kazanmadiklari bir durum oldugu icin kalfirmalarindan kaynaklaniyor. Ama bizde biraz olsun fikir ediniyoruz.
Ben gidip tanisacagim bakalim merak edenlerede haber verririm hakkimda hayirlisi:)

Bu iki senelik hesabim bakabilirsiniz :)baska bir hesabim daha var bununla hic yazmamistim
Farkinda degildim yazarken de onada inanmadigim icin gormek istiyorum varsa masnen brni rkle yazdim
Oda iki gun sonra ekledi hatta o gecen iki gun yalan soledigi icin ekleyemedi dedim. Bu kadar supeci olmayin :)
Herkez tabiki dogruyu soylesin sonucta guzel disler yaptirmak herkezin hakki.
Brn bi gidip gorusecegim. Eger kafama uyarsa yaptiracagim duruma gore haber verirrim eger yaptirirsam fotolarimida koyarim ama bu birazda site reklamdan para kazandigi icin bunu reklam olarak algilayip
Para kazanmadiklari bir durum oldugu icin kalfirmalarindan kaynaklaniyor. Ama bizde biraz olsun fikir ediniyoruz.
Ben gidip tanisacagim bakalim merak edenlerede haber verririm hakkimda hayirlisi:)

Geçen aylarda bir üye vardı sürekli buraya fotoğraflarını koyup şu şu doktor yaptı dişlerimi siz de yaptırın çok memnun kaldım fiyatı da şu kadar diye yazıyordu.Fakat sonradan fotoğrafların başkasına ait olduğu ve o bahsedilen doktor tarafından yapılmadığı ortaya çıktı..Bu hanfendi de zaten doktorunu belirtmemişti sadece güzel oldu mu diye bize sormak istedi hatta ben sordum doktoru söyleyebilir misiniz diye.Üyelik iptali olduğu için üzüldüm açıkçası.Fakat şimdi Kazen adlı arkadaş daha önce 8 üyelik aldığını ve hep o doktoru övdüğünü yazdı.Eğer öyleyse sanırım yine geçen aylardaki sürekli yazan kişi bu hanfendi?? Bilemiyorum hakikaten kafam karıştı benim ama gidip o doktorla konuşmakta da fayda var.Umarım sizin için de hayırlısı olur.Diş çok önemli özellikle bu konuda ben çok hassasım çünkü sadece tek bir dişime onca para vermeme rağmen yanlış tedavi yapıldı.O yüzden ince eleyip sık dokuyorum.

Aman aman ! Kimse emin olmadan bise yaptirmasin
Ben onumuzdeki hafta ici gidecegim sanirim perseme gunu
Bilgi alinca haber veririm. Zaten belli eder kendini
Gorelim bakalim nasilmis sizede haber veririm.

Aman aman ! Kimse emin olmadan bise yaptirmasin
Ben onumuzdeki hafta ici gidecegim sanirim perseme gunu
Bilgi alinca haber veririm. Zaten belli eder kendini
Gorelim bakalim nasilmis sizede haber veririm.

İnşallah tam istediğiniz gibi olur her şey.Yeteri kadar param olsa kalitesinden emin olduğum yerler de var ama malesef o kadar para veremem.Bu doktorun söylediği ücret de çok makul 350 lira.İnşallah sizin için de hayırlısı olur...

Evet makul ama on dislerim hep yapilacak eger duzgum olmayacaksa daha fazla verip
Yaptirririm ama eger duzgun olaaksa neden okadar para vereyimki degilmi?

Kizlar gecen persembe gidecektim ama ertelemem
Gerekti cumartesi gunu muayeneye gittim sonunda
Bu doktora. Konustuk fiyat olarak dusuk fiyat soyledi evet
Ben gittigimde baska hastasi yoktu hic. Doktor hakkindaki ilk izlenimim
İyi ciddi bir adam, ama isinde nasil henuz bilemiyorum
Kaplamalar altinda gerecek olan kanal tedavileri dolgularini
Kaplama fiysti icine aliyor onlar icin ekstra fiyat istemedi
Bide islem bittiginde en son distasi temizligini
Her hastasina mutlaka ucretsiz yaparmis agzi saglikli birakmak
İcin dedi. Estetik olarak garanti Veririm, zirkonyumun farkli
Kaliteleri yoktur. Ayni tisortu bi pazardan bide nisantasindan
Aldiginizi dusunun fiyat farki o yuzden yoksa zirkonyum metaryeli degismez
Dedi. Yaptigi dislere garanti veriyormus
Sali gunune randevu aldim bakalim ne olacak
Sonucu mutlaka yazarim. Dua edin :) kendimi kobay gibi hissediyorum
Bakalim.. Yapilacak kanl tdvlrri varmis o yuzden islem
2 hafta surermis gorucez bakalim umarim pisman olmam

Hadi bakalım hayırlı olsun senin için mutlu olursun inşallah.Fotoğraflarını da paylaşabilirsen sevinirim..

Bitmiştir herhalde ne durumda dişleriniz? Memnun kaldınız mı?

selam ben arastirma surecinde yim bana iyi doktor lazim istanbulda bilginiz varsa paylasirmisiniz cok sag olun bi de zirkonium ile porselen lamine nin arasinda ki fark ne bilen varsa payalbilir mi tskler:18:

zirkonyum diş asla ve asla 350 tl olamaz pahalı bir maddedir 1. sayfada yayınlanan dişlerle sonradan yayınlanan dişlerin hiçbir alakası yok tamamen fake ne yapmaya çlısıyosunuz anlayamadım

Anlamadim ben tanesimi 350 tl yoksa hepsi imkansiz degilmi oleyse doktirun nosunu falan ozelden msj atarmisniz bende dusunuorum cunku

Tek diş için 350 tl demişti arkadaş..Doğru mu söylüyor yalan mı söylüyor bilemiyorum.Daha önce birçok üyelik alıp o doktorun reklamını yaptığını yazmış site yöneticisi bu yüzden de atıldı siteden.Bir arkadaş o doktordan randevu alıp muayene olmuştu ve dişlerini o doktora yaptırmaya karar vermişti.Son durum nedir bilmiyorum.Memnun kaldı mı acaba?

Back