• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum kaplamalarım hakkında ne düşünüyorsunuz? kararsızım

Selam kizlar dislerim bitti uzun zamandir baska islerle
Ugrastigimdan kulube giremedim..
Ozel mesaj atan bir arkadasimin bildirrimi mailime gelince
Size haber vereyim dedim
Dislerimi yaptirdim fikirlerim
10 gunden uzun surdu 16 17 gun surdu
O arada tabi beklemek zor oldu doktor daha kisa surecek demisti
Onun haricinde provalar yapilirken gecici dislrri sokup takarrken
Cok hassasiyetim oldu agrimda epey oldu
Doktir disleri takinca gececek dedi
Taktintan sinra gecmedi
Brn agrilarla skldm biraz ama oda bi hafta surdu
Bir iiki gune gecer demisti boyle sorunlar oldu ama
Gece agrim oldugunda falan arayabildim kendisini cebini verdi
Dislerim guzel oldu birazz fazla gel git yaptim ama sonuctan cok memnunum
Ve evet tanesini 350 tl ye yapti hepsinin curuklerini kanal tedavilerini yaapti
En sonda temizledi
Estetik ve fiyattan memnun kaldim yaptirnak isteyenlere oneririm
Benimde hala biraz yuksekligim var gibi belki bir kere daha gitmem gerekexek
Hakkinizda hayirlisi kizlar..
Resim koyacagim diye dusundum ama simdi doktor bey hakkindada cok atip tutan
Resimler var onun icin size sormaya karr verdim banada ayni muamele yapilmasin diye
Resmimi cekerken bir isaret olsun istiyorum sahte olayacagini belirten
Yani ne bilim dudagima bise cizebilirim goz kalemiyle
Agzimda bise tutabilirim
Onada siz karar verin
Sonra basimiz agirmasin gercekten ucuza dia yaptiracaklar olanlarada engrl olmasin
Kafalarinda soru isareti kalmasin
Agzimda cicek tutayim diye aklima geldi cok eksantrik hihoyyytt :))

Çok sevindim memnun kalmana en önemlisi zaten senin içine sinmiş olması gerisi mühim değil :) Benim için sorun değil öylece dişlerinin fotoğrafını çeksen de olur ama diğer arkadaşlar ne der bilemem :) Bu arada kanal tedavilere ek ücret aldı mı?Toplamda kaç dişine yaptırdın?

Sagol canim :) ust on dislerime yapildi beni simdi silip
Topa tutmadinlar diye korktum fotoyu koymayi bir arkadas daha
Tlfn adres istemis ama vermek dogrumu bilmiyorum
Kanal tedavisi ve dolgular icin odeme almadi
Eli biraz ya yavas yada cok titiz anlayamadim
Dislerime pasuman yapip durdu surekli bayginlik geldi bi ara simdi iyi ama:)
Yeni konu acarak dislerimi gosterecegim herkeze ben bastan soyluyorum basim agirmasin diye
Yesil ruj sur deseniz bile yaparim :)
Yani cok dengesiz yorumlar okudugumdan bulasmak istemedim
Toplamda 6 zirkonyum 3 kanal tedavisi 1 baska disime dolgu arti dis tadi temizligi 2100 tl diyip 2000 e yapti
Bir iki saate dislerimin resmini koyacagim orda gozlemleyebilirsiniz.

Sagol canim :) ust on dislerime yapildi beni simdi silip
Topa tutmadinlar diye korktum fotoyu koymayi bir arkadas daha
Tlfn adres istemis ama vermek dogrumu bilmiyorum
Kanal tedavisi ve dolgular icin odeme almadi
Eli biraz ya yavas yada cok titiz anlayamadim
Dislerime pasuman yapip durdu surekli bayginlik geldi bi ara simdi iyi ama:)
Yeni konu acarak dislerimi gosterecegim herkeze ben bastan soyluyorum basim agirmasin diye
Yesil ruj sur deseniz bile yaparim :)
Yani cok dengesiz yorumlar okudugumdan bulasmak istemedim
Toplamda 6 zirkonyum 3 kanal tedavisi 1 baska disime dolgu arti dis tadi temizligi 2100 tl diyip 2000 e yapti
Bir iki saate dislerimin resmini koyacagim orda gozlemleyebilirsiniz.
Bu fiyat çok iyi hiçbir yer bu fiyata yapmıyor iki hatta üç katına yapıyorlar.Oyüzden çok iyiye yaptırmışsın.Ozaman bana sorarsan küçük bir kağıda ''kadınlarkulübü yelizguven'' diye yazıp o kağıdı da bir köşede tutup çekinebilirsin.

Tamam canim super kesinlikle oyle koyacagim
Biri bir fikir vermeden koysaydim icime sinmicekti :)
Simdi evimde degilim gider gitmez yapicam bu aksam mutlaka koyarim

Tamam canim super kesinlikle oyle koyacagim
Biri bir fikir vermeden koysaydim icime sinmicekti :)
Simdi evimde degilim gider gitmez yapicam bu aksam mutlaka koyarim

bu kisi sahte profildir, fotograf koyamama sebebi isin yapanin ya asistani ya da ta kendisidir !

Sitede zamazingom, ylzguven ve tohumm gibi sahte profillerle reklam yapmaktadir !

Lutfen hicbir mesajina itibar etmeyiniz.

Ben Murat diye birine yaptirdim ama beceriksizmi beceriksiz tam bir fiyasko ....

tek murat sen degilsin degil mi murat efendi ....

Bu sefer hakikaten ben de farkettim çünkü bu üyelerin hepsi her nedense hep aynı konuları takip ediyorlar (aşılama tedavisi konusu).Bu da sanırım bu söylediğiniz üç üyenin aynı kişi olduğunun kanıtıdır.Birçok üyelik almış sanırım..Bu şekilde insanları kandırmayın lütfen.O doktora yaptırmış,onun asistanı olabilirsiniz doğruyu yazın.Artık bundan sonra o doktor ile ilgili yazılan şeylere de kolay kolay inanmam herhalde...

Bu sefer hakikaten ben de farkettim çünkü bu üyelerin hepsi her nedense hep aynı konuları takip ediyorlar (aşılama tedavisi konusu).Bu da sanırım bu söylediğiniz üç üyenin aynı kişi olduğunun kanıtıdır.Birçok üyelik almış sanırım..Bu şekilde insanları kandırmayın lütfen.O doktora yaptırmış,onun asistanı olabilirsiniz doğruyu yazın.Artık bundan sonra o doktor ile ilgili yazılan şeylere de kolay kolay inanmam herhalde...

Kim oldugunu buldum adina kadar ogrendim seytan diyorki yaz adini yap teshirini anadolu yakasinda kimse gitmesin ne kadar sahtekar oldugunu ogrensinler.... pazartesi bana telefon acar once hakaret ettigimi marka kisi kotuledigimi bundan dolayi dava acacagini soyler bende hekim musvettesi olarak nasil reklam yaparsin derim kuyrugunu alir altina uzar.....

Kim oldugunu buldum adina kadar ogrendim seytan diyorki yaz adini yap teshirini anadolu yakasinda kimse gitmesin ne kadar sahtekar oldugunu ogrensinler.... pazartesi bana telefon acar once hakaret ettigimi marka kisi kotuledigimi bundan dolayi dava acacagini soyler bende hekim musvettesi olarak nasil reklam yaparsin derim kuyrugunu alir altina uzar.....

Yalnız şöyle bir durum var belki de doktorun bütün bunlardan haberi yoktur.Yanında çalışan asistanı iyilik olsun diye sürekli üye olup bu şekilde reklamını yapıyor da olabilir.Bilemiyorum tabi kimseyi haksız yere suçlamak da istemem.Tabii bu şekilde kim artık reklamını yapıyorsa sağolsun çok iyi reklam yaptı artık hangi doktora gitmeyeceğimi anladım..

Yalnız şöyle bir durum var belki de doktorun bütün bunlardan haberi yoktur.Yanında çalışan asistanı iyilik olsun diye sürekli üye olup bu şekilde reklamını yapıyor da olabilir.Bilemiyorum tabi kimseyi haksız yere suçlamak da istemem.Tabii bu şekilde kim artık reklamını yapıyorsa sağolsun çok iyi reklam yaptı artık hangi doktora gitmeyeceğimi anladım..

asistanina kendi mail adresini verdiyse kullansin diye yapacak birsey yok :)

1 ay once yeter hoca yeter dedim tik cevap yok ! Insan bir sorar degil mi ? Bu mailde ne demek istiyorsunuz diye .....

Sorunu bizle degil asistani ile bu durumda ....

bunu yapan bir hekimmiymiş kazen:53: çok şaşırdım aşılamayla ilgili açtığım topiğede yazı yazmışta o yüzden soruyorum:1::1::9:

Son düzenleme:
asistanina kendi mail adresini verdiyse kullansin diye yapacak birsey yok :)

1 ay once yeter hoca yeter dedim tik cevap yok ! Insan bir sorar degil mi ? Bu mailde ne demek istiyorsunuz diye .....

Sorunu bizle degil asistani ile bu durumda ....

Tabii ben göremediğim için mail adresini bilemiyorum.Ama belki de vermiştir sen bak ben yoğun oluyorum falan demiştir kim bilir? :) Ben mi çok iyi niyetliyim bilmiyorum artık..Allah'a havale edelim.Çünkü başka doktorun yapmış olduğu işlemi şu şu doktor yaptı memnunum diye yalan atarak bizi o doktora yönlendirmeye çalıştılar birçok kez.Ben de kandım hep ya :) Ama artık üçüncüde aklım başıma geldi bu yüzden aslında teşekkür ederim ben :)

bunu yapan bir hekimmiymiş kazen:53: çok şaşırdım aşılamayla ilgili açtığım topiğede yazı yazmışta o yüzden soruyorum:1::1::9:

Ben büyük ihtimal hekimin yanında çalışan bayan asistan iyilik olsun diye yapmıştır diye düşünüyorum.Bence o bayan tekrar üye olup tüm gerçeği söylesin. :)

Ben büyük ihtimal hekimin yanında çalışan bayan asistan iyilik olsun diye yapmıştır diye düşünüyorum.Bence o bayan tekrar üye olup tüm gerçeği söylesin. :)

Ama bu şekilde iyilik olmaz eğer bir asistansa işini adam gibi yapmalı gerçekten dr asistanıysa bu iyilik değil doktora yapılan bir hakaret kariyerini bitiriş söz konusudur.İnsanları ayrıca kandırmaya bence hiç hakkı yok.Kazen araştırmış ve açıklamış burda dönen herşeyi kazen bizden daha iyi biliyor.Burada bir sahtekarlık var.Bence hiç dönüp açıklamasın.Diş olayından sonra bu reklam olayı söz konusu olunca aşılama topiğine gelip aşılama oldum demeside insanı ayrı düşündürüyor..:44::44::44::34::34::34::34::34:

Tabiiki de insanları kandırmaya hakkı yok.Ben de böyle bir durumun olmasına oldukça üzüldüm.Birçok kez yazdı bu konulara ve ben de her yazışında kandım..Ama kadının da kötü niyetinin olduğunu düşünmüyorum.Kendince,doktora yardımım dokunsun diye yapmıştır..Yaptığı şeyi desteklemiyorum tabii doktorun bu olan bitenden haberi de yoktur büyük ihtimal.İnşallah bir daha böyle şeyler olmaz.Yazacaksanız da ben onun asistanıyım kendisinden çok memnunum dersiniz o kadar.Bu şekilde başka doktorun fotoğraflarını alıp da benim doktorum yaptı diye çıkmayın lütfen.Er ya da geç anlaşılıyor zaten...

Back