• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum kaplamalarım hakkında ne düşünüyorsunuz? kararsızım

zamazingom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
48
2
0
İstanbul
kızlar dişlerimi yeni zirkonyum yaptırdım estetik olarak çok problemim vardı fakat genede çook muhtem bembeyaz dişler yerien biraz doğal olmasını tercih etmiştim rengini daha sarımı yaptırmalıyım? doktorum biraz kullan bir hafta sonra istediğin düzeltmeleri yapalım dedi.. biraz daha sararmalımıyım sizce? çokmu kuzu gibi olmuş dişlerim yoksa iyimi? daha alışamadım görüntüme..

$Adsız.jpg

Son düzenleme:
kızlar dişlerimi yeni zirkonyum yaptırdım estetik olarak çok problemim vardı fakat genede çook muhtem bembeyaz dişler yerien biraz doğal olmasını tercih etmiştim rengini daha sarımı yaptırmalıyım? doktorum biraz kullan bir hafta sonra istediğin düzeltmeleri yapalım dedi.. biraz daha sararmalımıyım sizce? çokmu kuzu gibi olmuş dişlerim yoksa iyimi? daha alışamadım görüntüme..

Eki Görüntüle 286185

Ben çok beğendim ya muhteşem olmuş! Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla hiç de eğreti durmuyor.Bence bu şekilde kalsın derim ben.Kaç dişe yaptırdınız acaba?Bir de ne kadar tuttu?

ön dört dişime yapıldı tanesi 350 tl ye yandaki dişlerinizde bişe yok onlara yapmaya gerek yok dedi doktorum..renklerini açarız diyerek onlaradada beyazlatma yaptı sonuç bu..

diğerleriyle aynı renk oldu.. benim gözüm alışmadı herlade sanki çok fazla muhteşem olmuş gibi geliyor gözüme.. benmi memnuniyetsizim ne:)

Bencee çoookkk mükemmel olmuş :)
Ayy ben de böyle olsun istiyorum, kesinlikle oynama yaptırmayın derim ben çünkü çok hoş olmuş ve hiç de bi yapaylık yok bence :)
Hayırlı olsun ayrıca :16:

önceki dişlerim çok sarı ve kötü olduğu için şimdi sanki herkez dişlerime bakıyormuş gibi geliyor böyle ağzımı açıp istediğim gibi kahkaha atamıyorum:)
halbuki en büyük hayalim elimi ağzıma götürmeden güllmekti:D

önceki dişlerim çok sarı ve kötü olduğu için şimdi sanki herkez dişlerime bakıyormuş gibi geliyor böyle ağzımı açıp istediğim gibi kahkaha atamıyorum:)
halbuki en büyük hayalim elimi ağzıma götürmeden güllmekti:D

Aynı hayali paylaşıyoruz :)
Ama senin şimdiki gibi dişlerim olsaydı ağzımı kapatmazdım heralde :D Güle güle kullan yani kesinlikle ağzını kapatmaya gerek bile yok tam anlamıyla mükemmel bence :) şuan eğer birileri dişlerine bakıyorsa bile eminim ne kadar güzel diye bakıyorlardır :))

özel mesajla yollayamadım doktorumun ismini bilmiyorumki burdan söylenirmi bahariyedis.com diye adresi var ordanda bakabilirsin. bilgisine canım.

Bence çok hoş duruyor..
Ben a2 yaptırmıştım ten rengimle uyumlu oldu beyaz, doğal ve güzel duruyor. Bu ne renk acaba?

Belirttiğiniz için teşekkürler..Bir üye vardı onun da dişlerini bu doktor yapmıştı kendisi sürekli konulara fotoğrafını koyup doktorun ismini de belirtiyordu.Fakat sonradan o koyduğu fotoğraftaki dişleri o doktorun yapmadığı başka doktorun yaptığı ortaya çıktı.Neden böyle bir sahtekarlık yaptı anlamış değilim.İnsan kime güveneceğini de bilemiyor.Bizi sizin de gitmiş olduğunuz o doktora yönlendirmek istedi.Şimdi bu doktor iyi midir değil midir nasıl anlayabilirim? Ben de zirkonyum yaptırmak istiyorum.Zaten dişlerim berbat bir de kötü olmasın istiyorum o kadar para vereceğim.350 çok iyi bir fiyat genelde çok daha pahalı çünkü.Siz biraz bilgi verir misiniz o doktorla ilgili? Fotoğraf paylaşmışsınız gerçi başka bir şeye gerek yok ama böyle bir olay olunca da ben şimdi tereddütte kaldım...

Himm hic boyle biseyden haberim yok canim bilemedimki simdi ne demeliyim
Niye insanlar boyle gereksiz seyler yapip taninmisndoktorlarin adininkaartirlar bilmem.
Sana detayli bilgi verebilirim ama burdan olmaz elbetteki bana ozelden varsa msn yada mail atarsan daha detayli yardimci olmaya calisirim canim

Ben kimse icin iyi yada kotu demem
Paragoz bir doktor olmadigini soyleyebilirim
Cunku ben hepsinin yapilmasini isterken o elimizdekileri
Duzelterek boyle bir sonuc cikardi
Duzgun biri6 yyildir sorun yasamadim
Ama galiba dislerimi biraz sararttiracagim
Cok beyaz oldular bence:14:

Ben kimse icin iyi yada kotu demem
Paragoz bir doktor olmadigini soyleyebilirim
Cunku ben hepsinin yapilmasini isterken o elimizdekileri
Duzelterek boyle bir sonuc cikardi
Duzgun biri6 yyildir sorun yasamadim
Ama galiba dislerimi biraz sararttiracagim
Cok beyaz oldular bence:14:

Altı yıldır doktorunuz olduğuna göre memnunsunuzdur illa ki.Sağolun paylaştığınız için..Sakın dokunmayın bence ya gerçekten bu hali çok güzel zamanla alışırsınız herhalde ama tabi yine sizin kararınız.

yanlız malesef özel mesaj ile foto atamıyorum bana yollayacağım bir adres verirseniz özelden yollayabilirim. sanırım şimdilik bu kadarını yapabilirim:)

birde doktoruma telefon açıp beni sorabilirsin aklıma başka birşey gelmiyor:)

yanlız malesef özel mesaj ile foto atamıyorum bana yollayacağım bir adres verirseniz özelden yollayabilirim. sanırım şimdilik bu kadarını yapabilirim:)

birde doktoruma telefon açıp beni sorabilirsin aklıma başka birşey gelmiyor:)

Canım buraya koyamaz mısın fotoğrafını? Yok canım o kadar da değil :) Çok yardımcı oldun zaten ki sen doktorunun ismini paylaşmamıştın bile ben sordum:) Yeni halini de koyabilirsen sevinirim.Buarada şimdiki hali nasıl içine sindi mi?Bir de yemek yeme durumu nasıl rahatça yiyor musun?

koyarım elbette yemek yeme konusunda muhteşem.. zaten bir hafta bekledik nasıl olacak diye.. benim tüm sıkıntım yapma olduğu belli olması.. herkez çok iyi oldu dedi ama ben aynaya bakınca sanki ben değilmişim gibi hissettim.. biraz garip geldi sanki zamanla dahada alışıyorum gibi.. doktoruma biraz daha sarartalım dedim ama onun beni mutlu etmeyeceğini söyledi.. ilk takıldığında diş etlerimin kenarları belli oluyordu ondan endişelenmiştim .. yeni takıldığı için baskı oluyor geçecek demişti şimdi onlarda geçti bu bir haftada gerçekten.. o uzak fotodada hala biraz var ama biraz uzak olduğu için belli olmuyor.. ama şimdiki halinin fotosunuda koyacağım şimdi .. ozaman daha iyi gözlemleyebilirsin..

Back