Zirkonyum diş yaptırmak istiyorum

arkdaşlar öndeki 4 dişini yaptırdı.neyse gelelim yorumuma ben neden yaptırdığını anlayamadım çürük çarık yok önden 4 dişin düzgünmüş güzel olmuş beğendm gerçi ama neden yaptıdın?

Hakkaten fotoda fena gözükmüyor:)) Ama yanlardan bakıldığında yan iki dişlerim ön dişlerimin önüne yamuk bir şekilde geliyorlardı ön dişlerimde gerideydi. Dikkat edersen sonraki halinde yan dişler olması gereken yerdeler.özetle beni rahatsız eden durum ortadan kalktı.

senin adında sevindim canım güle güle kullanırsın inşallah çok yakışmış maşallah...ağrıs sızı bişi varmı enfeksiyon vs.steril çalışıyor değil mi?

senin adında sevindim canım güle güle kullanırsın inşallah çok yakışmış maşallah...ağrıs sızı bişi varmı enfeksiyon vs.steril çalışıyor değil mi?

Benim dişlerimde sürekli hassasiyet var zaten.Geçiciler takılıyken hassasiyet çok artmıştı.asıllar takıldıktan sonra da bir kaç gün olabileceğini sonradan geçeceğini söyledi doktorum.Umarım öyle olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…