• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum diş yaptırmak istiyorum

venus67

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
404
12
318
İstanbul
arkadaşlar iyi bir doktor arıyorum tecrübesi olanlar lütfen paylaşsınlar anadolu yakasında oturuyurum ama fark etmez iyi bir yer olsun da daha önce yaptırmış olanlar benimle doktor adını ve hastane bilgilerini paylaşabilirler mi?

Benim de yaptırmam gerekiyor.Öncesinde diş teli taktırmam lazım ama bütçem şuan için uygun değil malesef.
Baya araştırdım ama zirkonyumu,Efe Çelebi diye bir diş hekimi var.Sitesinde yayınladığı vaka fotoğraflarına bayıldım.Ben de dişlerimin o şekilde doğal durmasını çok istiyorum.
Sadece vaka fotoğraflarını gördüm,giden biriyle konuşmuşluğum falan yok.İlgili mi hasta ilişkileri nasıl bilmiyorum.Belki ona giden biri varsa yazarsa ben de sevinirim.

Efe çelebi gerçekten iyi bir doktor uzman tvde izliyordum ama fiyatları çok yüksek zirkonyumun tanesini 990 TL ye yapıyor..

Ben altı ay önce arayıp sormuştum çok daha uygun fiyataydı.Arttırmış demek ki üzüldüm şimdi çok pahalı olmuş :(

Ünlendikçe fiyatlarda artıyor demek..Gerçekten çok pahalı ama ben 9 dişime yaptırsam 9 milyar yerli bir otomobil parası vala.. (:

$img997_140229hr.jpg $img914_140229hrb.jpg

$img157_114854hr.jpg $img74_114854hrb.jpg

$img567_173635hr.jpg $img484_173635hrb.jpg

Efe Çelebi'nin vakaları..Ne kadar doğal gözüküyor değil mi ya? Hiç belli olmuyor kaplama olduğu.
Ben de böyle istiyorum.İnşallah yeteri kadar param olursa ben de yaptıracağım.

Kızlar ben ön 4 dişimi kazasker de osman nursal a yaptırıyorum.Yarın takılacaklar.Fotosunu koyarım memnun kalırsanız yaptırırsınız karar sizin.Tanesi 400 tl

Fotoğraf paylaşırsan çok seviniriz gerçekten.İnşallah senin de içine siner tam istediğin gibi olur..
Çok daha uygun fiyata bu şekilde doğal dişler yapan da vardır ama bulamadım bir türlü araştırmalara devam ediyorum..

ya benim dişlerim çok ince, özellikle güneşte ön dişlerimin görüntüsünden hiç hoşlanmıyorum, içleri gözüküo
şekilleri düzgün ama ince işte
kızlar bi akıl verin ben de mi zirkonyum kaplatsam ?

Naçizane görüşüm kesinlikle yaptırma.Zaten dişlerin sağlıklıymış estetik açıdan bile olsa yaptırma derim ben.
Çünkü kendi dişin gibi olmuyor illa ki,yemek yerken zorlanma gibi durumlar oluyor.Diş etinde koyulaşma olabiliyor zamanla o dişini yenilemek durumunda kalıyorsun.
Benim yaptırmam gerek ama sen estetik açıdan düşünüyorsun zorunda değilsen yaptırma derim..

yok bence 6 dişine yaptırmış çünkü ön dişlerin yanındaki dişler öncekinde biraz eğik gibi şimdi düzgün.
Hayırlı olsun canım güzel olmuşlar :)

Back