- 11 Aralık 2014
- 800
- 91
- 38
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TEŞEKKÜR EDERİMçok güzel iyi günlerde kullanınız
Kendi dislerimizi yariya kadar kesip uzerine bunlari yapistiriyolar demi dogrumu anladim. Bana da oyle yapilacakta. Bide bisey daha var acıyo mu kızEVET,SADECE ÇARPIKLIK VARDI.3 KEZ METAL DESTEKLİ PORSELEN KAPLAMA YAPTIRDIM,UZUN SÜRELER KULLANDIM. ZİRKONYUM ÇIKINCA ,DAHA ESTETİK OLDUĞUNU GÖRDÜM VE ÇOK MEMNUNUM.GÜVENEBİLECEĞİNİZ BİRİNE YAPTIRIRSANIZ HİÇBİR MANADA SIKINTI ÇEKMEZSİNİZ DERİM. SONUCUN GÜZELLİĞİNİ DÜŞÜNÜN Kİ CESARETİNİZ GELSİN
SİVRİ BİR HALE GELENE KADAR KENDİ DİŞLERİMİZ DÖRTBİR YANDAN AŞINDIRILIYOR. YONTMA İŞLEMİNDEN ÖNCE İSTERSENİZ BÖLGE UYUŞTURULUYOR, O YÜZDEN ACI DUYMUYORSUNUZ..Kendi dislerimizi yariya kadar kesip uzerine bunlari yapistiriyolar demi dogrumu anladim. Bana da oyle yapilacakta. Bide bisey daha var acıyo mu kız
Cvp verdigin icin tsk ederim ablacm. Bu arada cok estetik olmus. Iyi gunlerde kullan ablacim. Tekrar tsk edermSİVRİ BİR HALE GELENE KADAR KENDİ DİŞLERİMİZ DÖRTBİR YANDAN AŞINDIRILIYOR. YONTMA İŞLEMİNDEN ÖNCE İSTERSENİZ BÖLGE UYUŞTURULUYOR, O YÜZDEN ACI DUYMUYORSUNUZ..
:) RİCA EDERİM CANIM, DAHA ESTETİKLERİ SENİN OLSUN TEŞEKKÜR EDERİM ...Cvp verdigin icin tsk ederim ablacm. Bu arada cok estetik olmus. Iyi gunlerde kullan ablacim. Tekrar tsk ederm
Geçmiş olsun. Dişler üzerinde ve etlerde müdahaleler yapıldığı için hassasiyet olması normal. Ama bir süre sonra geçiyor merak etmeyin. Dediğiniz gibi soğuk havalar da dezavantaj tabi....Merhaba benimde 1.5 aydan beri süren dişeti çekilmesine bağlı operasyonlarımın sonunda zirkonyum alt yapılı dişlerim olucak inşallah.Şimdi geçici dişlerim takılı soğuklardan dolayı müthiş sızlama oldu.inşallah dişlerim olunca rahatlarım bu uzun tedavi biter....
Sizdede geçiciler varken sızlama oldumu zirkonlar takılınca yine devam etmesinden korkuyorum....Geçmiş olsun. Dişler üzerinde ve etlerde müdahaleler yapıldığı için hassasiyet olması normal. Ama bir süre sonra geçiyor merak etmeyin. Dediğiniz gibi soğuk havalar da dezavantaj tabi....
1-2 GÜN SIZLADI ELBET, AMA ŞİMDİ ZİRKONYUMLARDAN SONRA YOK. MÜDAHALEYE GÖRE DE DEĞİŞİR TABİ.Sizdede geçiciler varken sızlama oldumu zirkonlar takılınca yine devam etmesinden korkuyorum....