• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZİRKONYUM DİŞ YAPTIRMAK İSTEYENLERE BİR ÖRNEK DE BENDEN :)

EVET,SADECE ÇARPIKLIK VARDI.3 KEZ METAL DESTEKLİ PORSELEN KAPLAMA YAPTIRDIM,UZUN SÜRELER KULLANDIM. ZİRKONYUM ÇIKINCA ,DAHA ESTETİK OLDUĞUNU GÖRDÜM VE ÇOK MEMNUNUM.GÜVENEBİLECEĞİNİZ BİRİNE YAPTIRIRSANIZ HİÇBİR MANADA SIKINTI ÇEKMEZSİNİZ DERİM. SONUCUN GÜZELLİĞİNİ DÜŞÜNÜN Kİ CESARETİNİZ GELSİN :D
Kendi dislerimizi yariya kadar kesip uzerine bunlari yapistiriyolar demi dogrumu anladim. Bana da oyle yapilacakta. Bide bisey daha var acıyo mu kız

Kendi dislerimizi yariya kadar kesip uzerine bunlari yapistiriyolar demi dogrumu anladim. Bana da oyle yapilacakta. Bide bisey daha var acıyo mu kız
SİVRİ BİR HALE GELENE KADAR KENDİ DİŞLERİMİZ DÖRTBİR YANDAN AŞINDIRILIYOR. YONTMA İŞLEMİNDEN ÖNCE İSTERSENİZ BÖLGE UYUŞTURULUYOR, O YÜZDEN ACI DUYMUYORSUNUZ..

SİVRİ BİR HALE GELENE KADAR KENDİ DİŞLERİMİZ DÖRTBİR YANDAN AŞINDIRILIYOR. YONTMA İŞLEMİNDEN ÖNCE İSTERSENİZ BÖLGE UYUŞTURULUYOR, O YÜZDEN ACI DUYMUYORSUNUZ..
Cvp verdigin icin tsk ederim ablacm. Bu arada cok estetik olmus. Iyi gunlerde kullan ablacim. Tekrar tsk ederm

Merhaba benimde 1.5 aydan beri süren dişeti çekilmesine bağlı operasyonlarımın sonunda zirkonyum alt yapılı dişlerim olucak inşallah.Şimdi geçici dişlerim takılı soğuklardan dolayı müthiş sızlama oldu.inşallah dişlerim olunca rahatlarım bu uzun tedavi biter....

Merhaba benimde 1.5 aydan beri süren dişeti çekilmesine bağlı operasyonlarımın sonunda zirkonyum alt yapılı dişlerim olucak inşallah.Şimdi geçici dişlerim takılı soğuklardan dolayı müthiş sızlama oldu.inşallah dişlerim olunca rahatlarım bu uzun tedavi biter....
Geçmiş olsun. Dişler üzerinde ve etlerde müdahaleler yapıldığı için hassasiyet olması normal. Ama bir süre sonra geçiyor merak etmeyin. Dediğiniz gibi soğuk havalar da dezavantaj tabi....

Geçmiş olsun. Dişler üzerinde ve etlerde müdahaleler yapıldığı için hassasiyet olması normal. Ama bir süre sonra geçiyor merak etmeyin. Dediğiniz gibi soğuk havalar da dezavantaj tabi....
Sizdede geçiciler varken sızlama oldumu zirkonlar takılınca yine devam etmesinden korkuyorum....

Bende üst ön 4 diş yaptırdım. Hem çok estetik doğal, hemde çok kullanışlı. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama tabiki doktor seçimi çok onmlii

Back