- 18 Mayıs 2014
- 748
- 66
- 38
- Konu Sahibi pembelicivciv
-
Merhaba arkadaşlar, umarım doğru yere başlık açmışımdır
ön dişlerimde kırılmalar meydana geldiğinden dolayı yaklaşık 7 yıl önce metal destekli porselen yaptırmıştım. görüntüden çok memnundum fakat zamanla kararmalar açılmalar oldu :ı doktorum bana zirkonyum önerdi. şöyle güzel böyle estetik filan.. neyse dedim herhalde çok mükemmel bişey. geçtiğimiz yaz yaptırmaya karar verdim. eski kaplamalarımı çıkarırken dişlerimi iyice kırdıyaptığı zirkonyum da berbat ötesiydi hem görüntü açısından hem de tek parça olması nedeniyle çok rahatsız ediciydi beğenmediğimi defalarca söylememe rağmen aceleye getirdi oldu oldu deyip gönderdi beni. sinirden deliye döndüm. o gün bu gündür kabullenemedim ve yeni doktor arayışına girdim. kk forumlarından araştırdım, 2 tane doktor buldum. ne yazık ki onlar da pek güven telkin etmedi :26: en son bir ay kadar önce iş arkadaşım aracılığıyla bir doktora gittim. ilgisinden becerisinden oldukça memnunum eski kasaplık mezunu dişçinin kırdığı dişleri özenle düzeltti. kaplamayı tek parça yerine parça parça yapma imkanı oldu. estetik açısından da beni dinliyor kendi dediği olsun diye diretmiyor. şu an prova aşamasındayız. geçici dişlerim bile eskilerinden daha güzel umarım sonuç da güzel olur. ilgilenenler ve merak edenler için aşama aşama resim ekleyeceğim
ben ankaradayım. ama yine burada bi arkadaşımız istanbulda yaptırmış. fiyat değişiyo. benimki tanesine 500 dedi 8 tane olduğu için ve tanıdık olduğu için 450 ye anlaştık. kırık çok büyük değilse bonding falan yaptır hemen kestirme dişi. geri dönüşü yok çünküya benımde ön dişimde kırık var lütfen yardımcı olurmusun bende yaptırıcam ama bi turlu yaptıramadım ücretlerı falan ne kadar hangı doktor istanbuldamı
ben ankaradayım. ama yine burada bi arkadaşımız istanbulda yaptırmış. fiyat değişiyo. benimki tanesine 500 dedi 8 tane olduğu için ve tanıdık olduğu için 450 ye anlaştık. kırık çok büyük değilse bonding falan yaptır hemen kestirme dişi. geri dönüşü yok çünkü
dolgu gibi bişey. dişe zarar vermeden rengine uygun yapılıyo. dayanıklılığı açısından bi fikrim yok ama. bi kaç yerle görüş öyle karar ver. çünkü zirkon ya da full porselen maliyeti yüksek olduğundan,gerek olmadığı halde hemen yapmaya kalkabilirlerBonding nasil oluyo kii
dolgu gibi bişey. dişe zarar vermeden rengine uygun yapılıyo. dayanıklılığı açısından bi fikrim yok ama. bi kaç yerle görüş öyle karar ver. çünkü zirkon ya da full porselen maliyeti yüksek olduğundan,gerek olmadığı halde hemen yapmaya kalkabilirler
hımmm :26: yaptırmaya kararlıysan en az bi kaç yerle görüş. gittiğin doktorun bu işi ticaret haline getirmemiş olmasına dikkat et yalnızya onu yaptırdım su anda var ama dişim ölü oldugu ıcın renkler cok fark edıyo:26::26:
hımmm :26: yaptırmaya kararlıysan en az bi kaç yerle görüş. gittiğin doktorun bu işi ticaret haline getirmemiş olmasına dikkat et yalnız
ankarada olsan ben sana yol gösterirdim:26::26:OFFFF nasıl yapıcam bılmıyorum
Hangisi hic bakmadimankarada olsan ben sana yol gösterirdim
istanbulda diş yaptırmış bi üye vardı onun dişleri benim çok hoşuma gitmişti onun konusuna baktın mı :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=564699Hangisi hic bakmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?