• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkon kaplama

herkez işi biitene kadar yazıyor nedense sonrakı aşamaları neden yazmıyorsunuz anlamadım yazarsanız yardımcı olursanızda çok sevınırım

herkez işi biitene kadar yazıyor nedense sonrakı aşamaları neden yazmıyorsunuz anlamadım yazarsanız yardımcı olursanızda çok sevınırım

4-5 aydır giremiyordum siteye mesajınızı görmedim dolayısıyla.
Dişlerim yapılalı da bi o kadar zaman oldu zaten.
Bilmek isterseniz, yaptırdığım ilk zamanlar dişlerim hafif öne doğru çıkıktı, tavşan gibiydi.
Ama şuan tamamen oturdu yerine...
Bide ilk zamanlar çok sızlama oldu, renk değişikliğide vardı
Ama şuan diğer dişlerime benziyor rengi.
Gayet memnunum..

Evet gerçekten çok doğallar ama renk konusunda hala sıkıntım var yinede o kadar takılmıyorum, buna şükür :10:

cnm renk konuuna hiiç tkılma ben bembeyazını seçmiştim ama dişlerine tutuolar snra gülüşünü fln alıolar kameraya en uygununu ayarlıolar ben hiç skıntı çekmedim tabi felaket acıdı ama değdi şimdi rahat rahat gülüyorum :nazar:

4-5 aydır giremiyordum siteye mesajınızı görmedim dolayısıyla.
Dişlerim yapılalı da bi o kadar zaman oldu zaten.
Bilmek isterseniz, yaptırdığım ilk zamanlar dişlerim hafif öne doğru çıkıktı, tavşan gibiydi.
Ama şuan tamamen oturdu yerine...
Bide ilk zamanlar çok sızlama oldu, renk değişikliğide vardı
Ama şuan diğer dişlerime benziyor rengi.
Gayet memnunum..

bende bitek bendemi diodum tavşan gbi hissetmiştim evet ağzımı kapadığımda ön iki dişimi baya yadırgamıştım:1:

Back