Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4-5 aydır giremiyordum siteye mesajınızı görmedim dolayısıyla. Dişlerim yapılalı da bi o kadar zaman oldu zaten. Bilmek isterseniz, yaptırdığım ilk zamanlar dişlerim hafif öne doğru çıkıktı, tavşan gibiydi. Ama şuan tamamen oturdu yerine... Bide ilk zamanlar çok sızlama oldu, renk değişikliğide vardı Ama şuan diğer dişlerime benziyor rengi. Gayet memnunum..
cnm renk konuuna hiiç tkılma ben bembeyazını seçmiştim ama dişlerine tutuolar snra gülüşünü fln alıolar kameraya en uygununu ayarlıolar ben hiç skıntı çekmedim tabi felaket acıdı ama değdi şimdi rahat rahat gülüyorum
4-5 aydır giremiyordum siteye mesajınızı görmedim dolayısıyla. Dişlerim yapılalı da bi o kadar zaman oldu zaten. Bilmek isterseniz, yaptırdığım ilk zamanlar dişlerim hafif öne doğru çıkıktı, tavşan gibiydi. Ama şuan tamamen oturdu yerine... Bide ilk zamanlar çok sızlama oldu, renk değişikliğide vardı Ama şuan diğer dişlerime benziyor rengi. Gayet memnunum..