• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkon kaplama hakkında

Kararsizkasim

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
206
196
303
Ankara
arkadaşlar merhaba benim sizlere bir sorum olacak. benim ön iki dişim kaplama ama yenilenmesi gerekiyor. bi 8 yıl olmuştu yaptıralı malum süresi doluyo artık. şimdi ben ankarada bir dişçiye gittim. dr. utku tan duyan var mı bilmiyorum. bana fiyat olarak bu zirkon kaplamaları tek dişi 600 liraya yapacağını söyledi. 2 diş yapılacak 1.200 tl. sizce çok mu bu fiyet ben birkç dişçiy daha gidip danışmayı düşünüyorum. sizlerden de bilgisi olan bana yardım cı olabilir mi lütfennnn.. illa zirkon mu olmalı başka malzemelerden kaplama yaptırıp memnun olan var mı.. şimdiden teşekkürler kafam çok karıştı çok kararsızım :37:

bence aşırı uygun fiyata yapıyor.. buralarda tanesini 1 milyara yapıyorlar. 1.5 yıl önce öyleydi simdi ne kdrdır bilmiyorum.. cok dogal ve güzel duruyor uzun süre de gidiyormuş diyorlar..

ben şu an 4 dişimi zirkon kaplatıyorum. tanesi 350 lira. siz nerede yaptıracaksınız bilmiyorum ama söylediğiniz fiyatlar çok yüksek geldi gibi bana :20:

benimde tek dişim kırık zirkon yaptırmayı düşünüyorum ama metal destekliler daha sağlam diyorlar kullanan arkadaşlar varsa sorun yaşanıyormu?

ben zirkon yaptırdım çok estetik duruyor inanın..kendi dişinmiş gibi doğallık veriyor.metal destekli vardı daha önce, belli ediyor onlar çok yapma olduğunu.

benim de şu an iki dişim metal kaplama ama en doğalı zirkon diyo dişçiler. korkuyorum ön dişlerim olduğu için sanki 600e yapınca daha doğal olacakmış gibi. 300e 350 ye yaptıran arkadaşlar sizler de ön dişlerinize mi yaptırdınız herhangi bir sorun var mı. yani diş kendi başına çok doğal olabilir ama diş etiyle birleştiği yerden belli olabiliyo benim de güldüğümde biraz da olsa diş etlerim görünüyo. o yüzden daha çok korkuyorum yapay olacak diye. :53:

benim bu cumartesi olmadı haftaya pazartesi takılacak. hala geçicilerle duruyorum. ve ön dişlerime olacak. sonuçta madde zirkon. o nedenle fiyatı pahalı diye kalitesi daha üstün olacak diye birşey yok. madde aynı en nihayetinde.
kaplamalarım olduğunda haber veririm nasıl olduğuna dair.:61:

ben özel bir diş kliniğinde çalışıyorum hemde bagdat caddesinde lüks bir yerde bizde bile tanesi 500 e yapılıyor:) 1500 1200 çok yüksek geldi..

buda benm dişlerim zirkon yapıldıktan sonra

Eklentiler

• $img903_174958hr.jpg
    $img903_174958hr.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 210
  • $img820_174958hrb.jpg
    $img820_174958hrb.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 238
çok pahalı demiş bende geçen yıl yaptırdım ankaradayım 4 dişe1200 verdim beyazlatma dahil bakımda yaptı ,arkadaşlar zirkonunda çin malı olanları varmış benim dişi yapan protezci kendisi dişi getirdiğinde bana çok iyi fiyata yaptırdınız demişti ankarada araştırmadığım diş kliniği kalmamıştı :)şu anada çok menmunum iyi araştı,kazıklanmayın ben cinnahta bi bayana gittim sekreter varmış fiyat söylemedi hemen dr yi çağırdı kadın geldi baktı dişime fahiş bi fiyat söyledi neyse düşünüym dedim çıkarken benden50 tl istedi muayne parasıymış hala içime verir aman dikkatli olun ,şunuda söyliym protezciye kadını anlattım o bayanada dişi biz yapıyoruz evt çok pahalı yapar dedi neden bu kadar uzun oldu aldanmayın diye uyarı:)

bende geçen yıl yaptırdım.7 zirkon üst 6 zirkon alt dişlerimde var.görünmeyen arka dişlerimde en iyisinden porselen oldu.gayet memnunum.toplamına 3,5 milyar ödedim.ama direk dr a gitmedim ben.labarotuvarda yaptırdım.arkadaşımın dişçisine sorduk sadece 4 zirkonyum kalanı porseleni 8,5 milyara yaparım demişti.benimki biraz hatır işi oldu ama isterseniz yönlendirebilirim sizide.özelden msj atarsanız sevinirim.

çok güzel olmuş dişlerin, güle güle kullan. bende eklemek isterim yeni dişlerimin halini. nasıl ekleniyor resim?

Cevap verme panelinde ataçlı bir işaret var ona tıklayarak resim yükleyebilirsin. Tıkla o seni yönlendirecek zaten, merak ettim dişlerini.

Back