Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HemsireTek bi sorum olcakti ilerde mesleginizi degistirmek isteseniz ziraat muhendisi mi, hemsire mi olmak isterdiniz??
Bende ziraat muhendisiyim ama baska kurumda calisyorum benimde hemsire olmak gibi bi hayalim varHemsireyim değiştirme imkanım olsa ziraat mühendisi olmak isterdim çünkü bizim mesleğin insanlar gözünde bir saygınlığı yok nedense.
Ziraat muhendisiyim canim hemsireligi cok istiyorum nedense baska meslek dusumedigim icinSadece ikisi arasında mı seçim yapabiliyoruz :) Normalde ikisi de değil ama illa ikisi arasındaysa hemşirelik.
Iyi bi işin varsa hiç uğraşma benceAcikcasi bu sene istedigim yer geliyor sinavlara girdim okumakla okumamak arasinda kararsizim
Ziraat muhendisiyim canim hemsireligi cok istiyorum nedense baska meslek dusumedigim icin
Adliye personeliyim ama icimden bisey surekli bi durtu hemsirelik oku diye bastriyo sankiIyi bi işin varsa hiç uğraşma bence
Bende sizinle ayni gorusteyim bu sene okumayi cok istiyorum hemsireligi gercekten mutlu olcagima cok inaniyorum dankiİnsan hangi mesleği severek yapıyorsa onda başarılı ve mutlu olur. Bu kadar çok istiyorsanız hemşirelik okuyun, çok ciddiyim. Sevmediğiniz bir meslekte çalışmak azap gelir insana.
Bende sizinle ayni gorusteyim bu sene okumayi cok istiyorum hemsireligi gercekten mutlu olcagima cok inaniyorum danki
Aynen ailemden dolayi ziraat okumustum ama hep bi pismanlik vardi bende cok istiyorum hemsireligi..benim hayalimdi hemsirelik okuyordumda ama bitiremedim nasip
hayalinizi gerçeklestirin diyorum, sadece
Darisi bana insaallah bende hemsirelikten mezun olurum..Hiç durmayın o zaman. Yıllarca sevmediği meslekte çalışıp en son dayanamayıp 45 yaşında hukuk okuyan bir hanım biliyorum, mezun oldu hatta.
Bu kadar çok istiyorsan oku içinde bırakma kesinlikle sonradan pişman hissetme ben mesleğimi gerçekten çok seviyorum öğretmen olma imkanım varken sirf sevdiğim icin okudum ama hemşirelik mesleğine gerçekten değer verilmiyor saygınlığı yok gerçek anlamda bu mesleği kaldirabilecek psikoloji gerekiyor.Bende ziraat muhendisiyim ama baska kurumda calisyorum benimde hemsire olmak gibi bi hayalim var
Tıp öğrencisiyim ve tüm hemşirelere çok saygı duyuyorum.Hemsireyim değiştirme imkanım olsa ziraat mühendisi olmak isterdim çünkü bizim mesleğin insanlar gözünde bir saygınlığı yok nedense.
Haklisiniz valla ben cok saygi duyuyorum onlari anlayabiliyorum imsanlarla ugtasmak onlara laf anlatmak insani cok zorluyo Allah kolaylik versin size ..Bu kadar çok istiyorsan oku içinde bırakma kesinlikle sonradan pişman hissetme ben mesleğimi gerçekten çok seviyorum öğretmen olma imkanım varken sirf sevdiğim icin okudum ama hemşirelik mesleğine gerçekten değer verilmiyor saygınlığı yok gerçek anlamda bu mesleği kaldirabilecek psikoloji gerekiyor.