muzeren ADAYLARDA ARANAN GENEL ARTLAR: bu lınkte öle yazıyor evet ziraatın resmı sitesi Genel Yetenek :30 soru Genel Kültür :30 soru alan bilgisi 40 soru dıyo aynen sımdı okudum yanlıs mı bılıyorum??? sen de mı muzeren servıs gorevlısı sınavına gırıceksın pekı alan bılgısınden ben cok korkuyorm ve basvurmadım lısans mezunuyum ama 2 yıllık onlısans dıplomam oldugu ıcın bı umut belkı banko gorevlısıne gırerım dıye arastırıyoruma ama net bısey bılen yok bu konuda( servıs gorevlısı sınavı zor olur dıyebasvurmadım sende kıtap mı var nereden calıscaksın bır de o alan sorularından 40 tane sorcaklarmıs zor olmazmı (
bende çoook kararsızımmm başvuru için ya
bide bulundugum ilde olmıcak sınav kocaeline gidicemm püfff bisüürüü ıvırr zıvırrr :26:
minecim bana özel msj atmısın ama cvp attım ulasmadı sj kutun doluymus canım benimde pek bilgim yok genelde en son mezun oldugum bölümdn basvuru yapıyosn suan sen lisans mezunu görünrsn diger sekilde basvuramzsn diye biliyorm alan soruları kolay diyende var cok zor diyende bankacıyım.com du galiba böylle bir site var orada birseyler bulabilirsn sen buna benzer seyler yaz bulursn orada bilgi vardı evet konulr hakkında pek bişey bulunmuyo nerelrdn cıkıyo nasıl calısılıyo diye bi cok kişi soruyo ama net bir cvp alan yok belki dedigim sitedn bulursn banka sınavları için calısma kitpları varmıs ama onuda pek önermiyorlr ben girmicem canım onun için araştırmıyorm artık yardımcı olamadm kusura bakma insaallah allahım hakkında hayırlı olanı versn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?