- 11 Aralık 2010
- 1.264
- 288
- 363
Ziraat Bankası 2500 banko asistanı, 500 servis görevlisi, 210 uzman yardımcı, 30 ic kontrolör yardımcısı, 35 müfettiş yardımcısı olmak üzere toplam 3275 personel alımı yapacak. Başvurular 17 Eylül 28 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Hangi kadrolara kimler hangi şartlarla başvuracak, başvuru, sınav tarihleri, sınav ücreti aşağıda belirtilmiştir. Banko Asistanı Alımı (2500 Kişi) Adından da anlaşılacağı üzere banko asistanları bankoda gerçekleştirilen tahsilat ve ödeme işlemlerini yürütecektir. Bu ünvandan daha üste yükselmek için kişinin en az 4 yıl çalışıp daha sonra görevde yükselme sınavına girmesi gerekiyor. Ziraat bankası ilanda personel tercihlerini başvuru yapılan şubenin bulunduğu il ilçede ikamet eden adaylardan yana kullanacağını belirtmiştir. Bu ünvana başvuracak adayların lise mezunu veya 2 yıllık yüksek okul mezunu olması gerekmektedir. Sınav Ücreti: Sınav için 45 TL ücret yatırılacaktır. Sınav ücreti 17-28 Eylül tarihleri arasında Ziraat Bankası şubelerine yatırılabilecektir. Sınava Online Başvuru: Sınav ücretini yatıran adaylar 17-30 Eylül tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri - Aday İşlemleri adresine üye olarak başvurularını yapabilecektir. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Sınav Başvuru Belgesi: Başvurusu kabul edilen adaylar sınav saati ve yerini içeren Sınav giriş belgesini 9 Kasım 2012 tarihinden sonra Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri - Aday İşlemleri adresinden tc kimlik numaraları ile temin edebilecektir. Yazılı sınavdan sonra mülakata katılmaya hak kazanan adaylar ise ziraat bankasının internet sitesinden ayrıca ilan edilecektir. Yazılı Sınav Tarihi: Yazılı sınav, bildirilen sınav merkezinde 24 Kasım 2012 Cumartesi günü saat 9:30’da başlayacak olup, çoktan seçmeli test şeklinde yapılacaktır. Tüm adayların sınava gelirken yanlarında Sınav Giriş Belgeleri ile birlikte fotoğraflı resmi kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) getirmeleri gerekmektedir. Yaş Şartı : Banko asistanlığı için başvuracak adayların 01.01.1987 ve sonrası doğumlu olması gerekmektedir. Diğer ünvanlarda yaş şartı “01/01/1982 ve sonrası doğumlu olmak” şeklindedir. Soru Sayısı ve Sınav Süresi : Sınav süresi 120 dakika olup genel yetenek 50 genel kültür 50 olmak üzere toplam 100 soru yöneltilecektir adaylara. Sınavda Başarılı Sayılmak : Yazılı sınavda başarılı sayılabilmek için 100 üzerinden en az 60 puan alınması gerekiyor. Mülakat ve Değerlendirme : Mülakata hak kazanan adaylara mülakat tarihleri, yerleri ve adayların yanlarında getirmesi gereken belgeler www.ziraatbank.com.tr adresinde duyurulacaktır.
#İLLER VE SINAV MERKEZLERİ# -Sınav Merkezleri – Sınav Merkezine Bağlı İller- ADANA - Adana Hatay Mersin Osmaniye ANKARA – Ankara Çankırı Kırıkkale ANTALYA – Antalya Burdur Isparta BURSA – Balıkesir Bursa Çanakkale Yalova DENİZLİ – Aydın Denizli Muğla DİYARBAKIR – Diyarbakır Mardin Siirt Batman Şırnak ELAZIĞ – Bingöl Elazığ Malatya Tunceli ERZURUM – Erzurum Kars Bayburt Ardahan Iğdır ESKİŞEHİR – Afyon Bilecik Eskişehir Kütahya GAZİANTEP – Adıyaman Gaziantep Kahramanmaraş Şanlıurfa Kilis İSTANBUL ANADOLU – İstanbul Anadolu İSTANBUL AVRUPA – Edirne Kırklareli Tekirdağ İstanbul Avrupa İZMİR – İzmir Manisa Uşak KAYSERİ – Kayseri Kırşehir Nevşehir Yozgat KOCAELİ – Bolu Kocaeli Sakarya Düzce KONYA – Konya Niğde Aksaray Karaman SAMSUN – Amasya Çorum Ordu Samsun Sinop SİVAS – Erzincan Sivas Tokat TRABZON – Artvin Gümüşhane Rize Trabzon VAN – Ağrı Bitlis Hakkari Muş Van ZONGULDAK – Kastamonu Zonguldak Bartın Karabük
Banko Asistanlığı Şartları ( İlanı İndir )
Servis Görevlisi Alımı Şartları ( İlanı İndir )
Uzman Yardımcısı Alımı Şartları ( İlanı İndir )
İç Kontrolör Yardımcısı Alımı Şartları ( İlanı İndir )
Müfettiş Yardımcısı Alımı Şartları ( İlanı İndir )
Benim kafam acayip derece karıştı kızlar.Şimdi Aöf bu yıl şu harç kaltı muhabbeti sebebi ile 45TL'cik ücreti almayacaklar. Ve bu para Aöf'e gidecek,yani insanların umutlarıyla mı oynuyorlar?Sorusu aklıma gelmedi değil.
Lise ve Önlisans mezunları da katılabilecek,banko asistanı veya servis elamanı olarak.Yani ne kadar kişi girer de oradan alırız bu parayı gözüyle mi bakılıyor bu olaya,çoğu yerde de yorum okudum, bazı yorumlara hak vermedim değil.Torpil vesaire ile ilgili ki kesinlikle katılıyorum,yok deselerde neler dönüyor.
Bilgisi,daha önce giren ne sonuçlarla karşılaştığını yazabilen bir arkadaşımız yardımcı olup aydınlatırsa çok sevineceğim,şartlanmış düşüncemi kırmak istiyorum çünkü.Katılmak istiyorum ama adalete inanmıyorum!
#İLLER VE SINAV MERKEZLERİ# -Sınav Merkezleri – Sınav Merkezine Bağlı İller- ADANA - Adana Hatay Mersin Osmaniye ANKARA – Ankara Çankırı Kırıkkale ANTALYA – Antalya Burdur Isparta BURSA – Balıkesir Bursa Çanakkale Yalova DENİZLİ – Aydın Denizli Muğla DİYARBAKIR – Diyarbakır Mardin Siirt Batman Şırnak ELAZIĞ – Bingöl Elazığ Malatya Tunceli ERZURUM – Erzurum Kars Bayburt Ardahan Iğdır ESKİŞEHİR – Afyon Bilecik Eskişehir Kütahya GAZİANTEP – Adıyaman Gaziantep Kahramanmaraş Şanlıurfa Kilis İSTANBUL ANADOLU – İstanbul Anadolu İSTANBUL AVRUPA – Edirne Kırklareli Tekirdağ İstanbul Avrupa İZMİR – İzmir Manisa Uşak KAYSERİ – Kayseri Kırşehir Nevşehir Yozgat KOCAELİ – Bolu Kocaeli Sakarya Düzce KONYA – Konya Niğde Aksaray Karaman SAMSUN – Amasya Çorum Ordu Samsun Sinop SİVAS – Erzincan Sivas Tokat TRABZON – Artvin Gümüşhane Rize Trabzon VAN – Ağrı Bitlis Hakkari Muş Van ZONGULDAK – Kastamonu Zonguldak Bartın Karabük
Banko Asistanlığı Şartları ( İlanı İndir )
Servis Görevlisi Alımı Şartları ( İlanı İndir )
Uzman Yardımcısı Alımı Şartları ( İlanı İndir )
İç Kontrolör Yardımcısı Alımı Şartları ( İlanı İndir )
Müfettiş Yardımcısı Alımı Şartları ( İlanı İndir )
Benim kafam acayip derece karıştı kızlar.Şimdi Aöf bu yıl şu harç kaltı muhabbeti sebebi ile 45TL'cik ücreti almayacaklar. Ve bu para Aöf'e gidecek,yani insanların umutlarıyla mı oynuyorlar?Sorusu aklıma gelmedi değil.
Lise ve Önlisans mezunları da katılabilecek,banko asistanı veya servis elamanı olarak.Yani ne kadar kişi girer de oradan alırız bu parayı gözüyle mi bakılıyor bu olaya,çoğu yerde de yorum okudum, bazı yorumlara hak vermedim değil.Torpil vesaire ile ilgili ki kesinlikle katılıyorum,yok deselerde neler dönüyor.
Bilgisi,daha önce giren ne sonuçlarla karşılaştığını yazabilen bir arkadaşımız yardımcı olup aydınlatırsa çok sevineceğim,şartlanmış düşüncemi kırmak istiyorum çünkü.Katılmak istiyorum ama adalete inanmıyorum!
Son düzenleme: