- 2 Ağustos 2009
- 4.158
- 2.086
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önerebileceğin bi marka varmı cnm?Pire damlası pireleri uzak tutmaz. Pire ısırdığında etkisini gösterir.
Veterinerinizden uygun bir şampuan önermesini isteyin, bir kereye mahsus güzelce yıkayın.
çok teşekkür ederim damlanın üzerinde 24 saatte ölür deyince panik yaptım bide ucuz bişeydi aldığımpireler kediyi ısırdıkça ölecekler
önce senin üstüne gelebilir ama sonra tekrar kediye dönüp onun üstünde ölecekler biraz sabır
çok teşekkür ederim damlanın üzerinde 24 saatte ölür deyince panik yaptım bide ucuz bişeydi aldığım
bi kaç gün daha beklicem ölmesse vetten fibrovit alıp onu uygulucam
yok cnm ense damlasıpire tozu mu dediğin?
ben dış parazit için snse damlasından bahsetmiştim
teşekkür ederim munecim tasma siparişi vercem şimdi ve pire şampuanıPireler için enseye damla damlattıysanız evinizi de dezenfekte edin, firar etmiş pireleri yok etmek için, birde bu damlaların koruma süresi 1-1,5 ay, kedinizin yeniden dışarıya kaçma ihtimaline karşı pire tasması da kullanın derim ama tabii veterinerinize danışmanızda yarar var.
çok teşekkür ederim damlanın üzerinde 24 saatte ölür deyince panik yaptım bide ucuz bişeydi aldığım
bi kaç gün daha beklicem ölmesse vetten fibrovit alıp onu uygulucam
Ense damlası pireyi uzak tutmaz. Pire ısırdıktan sonra felç olur ve o şekilde ölür. Damlanın üzerindeki 24 saat de ısırmayı takiben 24 saattir. Pirelerin hepsi kedinizi henüz ısırmadıysa ölmemişlerdir.yok cnm ense damlası