Bebek İkinci El zinco kullananlar yardiiiiimmmm lütfen...

jasminanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
20
1
38
Arkadaslar gazli bi kizim var..dogal yöntemler masaj sıcak su torbası nurse harvey bio gaia sab simlex denedik olmadi. O da uykusuz ben de . hal kalmadi valla. Kizim 41 gunluk. Simdi zinco deniyorum 1 kere verdim bisey değişmedi. etkisini görenler yardim etsin lutfen.uyuyan çocuklar varmis ilactan sonra benimki ayniydi hala ıkıniyo sonra da uyaniyo. Hemen etki ediyo mu kac gun denemeliyim?

Ben kullandım fakat faydasını çok görmedim. Ilık suya az kimyon atıp gaz döneminde iciriyordum faydası oluyordu. Ve rezene çok icirirdim az az.

Kimyonu ne kadar ve ne zaman verdin emzirme oncesi mi
Benim kızımda gaz dönemi aksama doğru oluyordu yani o saatten sonra biliyordum ki ağlayacak. O saat gelmeden yarım saat öncesinde çay kaşıgıyla iki kere verirdim. Azıcık suya bir tutam kimyon. Buna devam ettim şükür etkisini gördüm. Günde bir kere verirdim. Zamanı önemli bir kere verdiğinde hep o saatte ver sen daha iyi bilirsin kızın ne zaman ağlıyor ne zaman ıkınmaya başlıyor

Belirli bi saati yok aslinda gün içinde devam eden bazen emerken bile olan hatta emerken göğsümü sundurecek kadar aci cekiyo. simdi salliyorum uyuyo mesela sanci gelince ikiniyo sallarsam uyumaya devam sallamazsam aglayarak kalkiyo. Butun gün dizimde yoruluyo insan tabi.

Ayaginizda sallamayin. Buna alıştırmayın. Çünkü ilk üç ay gaz sıkıntısı oluyör üç ay geçtikten sonra rahatliyor yavrucaklar. Bu süre içinde sizde güçlü sağlam durun ki güzellikle geçirin bu dönemi. Bu yüzden kendinize dikkat etmeniz gerek yormamaniz gerek kendinizi haddinden fazla. Ben arada çarşafla salladım besigine koydum salladim Salıncak aldım salladim. Neye alistirirsaniz onu ister.

Yorulmamak elde degil gündüz tek basimayim. Susturmak icin de salliyorum yapicak baska bisey yok.bi tek sallayinca duruyo ve uyumaya calisiyo

Yorulmamak elde degil gündüz tek basimayim. Susturmak icin de salliyorum yapicak baska bisey yok.bi tek sallayinca duruyo ve uyumaya calisiyo
Bende hep tektim. Şöylede yapabilirsiniz hamaklar var şimdi hazır satılıyor bebekler için. Bununda etkisi olur Çünkü bebek o zamanlarda havalı havalı sallanmak istiyor.

bende kullandım bi fayda görmedim. neler neler denedim. hem gazlıydı hem kabızdı. 7.ayda düzeldi. her çocukta farklı oluyor yani

mrb cnm ben şimdi ikici bebeğimi bekliyorum. ilk kızımdan biliyorum doktorlar bebeklere kan demir damlası falan veriyor simdi doğumdan sonra bi kaç ay kullanılıyor sanırım senin bebiş de daha yeni olduğu için muhtemelen onada vermişlerdir o damlalarda çok gaz yapıyormuş ben pek kullanmadım ztn o damlaları ve kızımda o kdr buyuk gaz sorunuyla karsışlasmadım. baska arkadasımda aynı seyı soyledı bu damlalar gaz yapıyor basta verdım gaz dan duramadı cocuk dıye sonra oda bırakmıs ben sana eger kullanıyorsan bırak dıyemem kesınlıkle ama onlarda yapıyordur bence bence anason rezene karısımı cay yapıyordum kızıma bir iki çay kaşığı veriyordum çok sıkıştığım zaman onuda deneye bilirsin biraz daha buyuk olsaydı tarçın derdım ama daha çok küçük o yuzden bişey dıyemıyorum. allah kolaylık versın cnm

Merhaba Yazını okuyunca cevap vermek istedim canım ilk oğlum 15 ay hiç uyku uyumadı Max yarım saatte uyanıyordu ve ben 8 aylıkken calışmaya başlamıştım gündüz iş gece uykusuzluk öldürüyodu sürekli bi Arayış içindeydim sab,nurse,zinko,rezene,kimyon hepsini kullandım ama sonuç faydasız yediklerime dikkat ettim emzirme dönemi boyunca fasulye bulgur doğru düzgün yemedim gaz yapmasın diye ama faydası olmadı 15 ay sürdü sonra bir gün uyudu ve ondan sonra gece hiç uyanmamda başladı ikinci Oğlumu büyüttüm dedimki Nasılsa değişmiyor herşeyi yedim gaz yapan yapmayan hiç ayırmadım gazı içinde h birsey kullanmadım sadece kendi yemeklerine bolca kimyon koydum...şunu gördüm ne zmn bitecekse Ozmn bitiyor ama bizler uğraşarak ümitlenerek kendimizi ve bebeğimizi yoruyoruz yapacak bişey yok bebeğimde böyle deyip sakin kalmak gerek asıl Ozmn sakinleşiyor beneklerimiz..birde ayakta sallama olayı bence şöyle ilk Oğlumu ayağa alıştırdılar diye çok kızmıştım küçüğü hiç ayağımda sallamadım ama bu sefer de ben olmadığımda uyuyamayan bi çocuk oldu büyük oğlum hiç değilse nerde olursa olsun ayağa Alınca hemen uyuyordu salıncak vs misafirlikte bulunmuyor bu severde sürekli kucakta kalıyor bebek bence bu daha çok yorucu naçizane fikrim.. Sağlıkla büyüt Bebeğini ....

Ya ne bileyim forumlarda gaz ilaclarindan fayda gorenleri okuyunca umitleniyo insan..uyumaya hasret kaldim. Sinirlerim yipraniyo bebegime tahammül edememekten korkuyorum.insan kendini iyi hissetmezse etrafina nasil olumlu bakabilir ki. Geçecek biliyorum ama yaşayınca1gün1hafta gibi geliyo

Hiçbir ilacın faydası yok arkadaşım ben büyük kızıma hepsini denedim bir faydası olmadı. Sonra çok araştırdım uzmanlardan hiç faydası olmadığını söylüyor. Sadece karın ve sırt masajı iyi geliyor saat yönünde yapılması gerek. Küçük kızıma hiçbirşey kullanmadım o yüzden. Sadece sabırlı olmalısın. Allah yardım etsin.

kimyon diyorum kesinlikle faydasını gördüm hem kendim kullandım bolbol yemeklere herşeye attım ...bebeğimede ılık suya katıp az az içirdim sakinleşiyordu ve gaz çıkartıyodu..tabiki tekrar oluyo 4. aya kadar normal bence ..hemde süt arttıyor

Gerçekten kimyon rahatlatıyor bebeği, yalnız şunu belirteyim ki bende bilmiyordum sonradan öğrendim; toz kimyon değil, tane kimyon, toz olanını içemez bebekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…