Bebek İkinci El zinco kullananlar yardiiiiimmmm lütfen...

30 ml kaynar suya 1 çay kaşığı tane kimyon koyup kapağını kapatın, 5 dk demlensin, süzgeçten geçirip içirin, ılık olur zaten sonra.. Ben 2 günde bir veriyordum, çok gazlı olduğu için arada da tane rezene, tane anason, papatya çayı veya bunları karıştırıp veriyordum...
Allahım gazlı tüm bebek annelerine sabır ver Hoppa

arkadaşım bende sırayla denedim herşeyi her çocugun fıtratı farklıdır.sende sırayla dene ama 1- 2 günde vazgeçme .ilk ilaçları denedik olmadı ki bilimsel bi faydası oldugu kanıtlanmamış günde 3 ila 5 defa verilebiliyormuş aynı saatlrde vermeye özen göster alarm vs kur .ot türlerini denedik rezene ,civanperçemi pek bi işe yaramadı ben içtim sürekli bebegime vermedim ama 1 ml şeklinde günde 3-5 defa versen olur bunuda.en sonunda netten gaz yapan ne varsa liste yaptım koydum önüme ve en önemli katkı maddeli herşey meyve suyundan paket kuruyemişe kadar herşeyi bıraktım.ve benim bebegimde gıda alerjiside vardı fıstık çikolata çilek domates gibi onlarıda bıraktım.ve kullandıgın ilaç varsa vitamin demir gibi onlarıda bırak çok kansız degilsen.diyette gibiyim daha hızlı kiloda veriyorum ha sütüm fayda etmiyormu bilakis daha hızlı kilo aldı bebegim.süte birşey olmuyor senden gidiyo giden ki bende bu yüzden günlük gerekli vitamin listeside çıkarttım .o düzende besleniyorum .bende çok iyiyim artık.uykusuzluk bünyeyi çökertiyor çünkü.bebegimde yırtıcı kuş gibiydi şimdi kuzu gibi uyuyor gece gündüz mis gibiyiz sonsuz şükür.inşallah bi düzene oturunca bi kaç haftaya birşeyiniz kalmaz umuyorum.doktor kontrolünüde eksik etmeyin belki başka bi agrısıda vardır bebegin .allah yardımcımız olsun hepimisin .bol uykulu saglıklı sıhhatli günler dilerim.

canım öncelikle allah kolaylık versin,bebeğinede kuvvet.sab simplex prospektösü yanlış çevrildiği için türkiyede çoğu bebekte işe yaramıyor her emzirmeden önce 15 damla sap simplex 6 damla zinco vericeksin eğer bebeğin çok gazlıysa bu onu düzeltir.tabi önce doktorunuda danış ama dediğim gibi türkiyedeki çoğu doktor malesef alman ilacı ilacı olduğu için pek üstünde durmuyor.ısrarlı bir şekilde sor doktoruna.çünkü gerçekten işe yarıyor yanlız hemen aynı gün mucizeler bekleme bebek gazını zamanla atıyor.onda şimdi yatma fobiside oluşmuştur.gerçekten allah kolaylık versin

X