• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zinciri kırma/ hedef belirleme ve devam etme

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Merhaba arkadaslar.. Barış Özcan'ı çoğu kisi tanır ve ondan öğrendiğim, hedef belirleyip o hedefe bagli kalma üzerine "Zinciri kırma" prensibinden burda bahsetmek istedim. Hedefleriniz varsa sizde uygulayabilirsiniz?
Daha önce bir aylik bir hedefi bu sayede devam ettirdim.. hedef tablomu yapip yatağımın yanına astım ve yaptıkça bir X isareti koydum o günün üzerine.
Ben ise yılbaşından sonra hemen başlayacağım bir hedef bulup..
Bir hedefim hergun kitap okumak olacak
Baska hedefler daha bulmaya çalışacağım.
Sizin hedefiniz var mi?
2018d yapmak istediginiz şeyler neler?

Vov! Daha şimdi o videoyu izleyip senin yazına denk geldim. Tesadüf mü bu, aşırı şaşkınım:))

Kizlar bugun 5 tane Zinciri kirma! Çıktısı aldım
Yarından itibaren hedeflerimi yazmaya başlıyorum :)
İzleyen veya hedef belirleyen var mi?

Her gun 1 mutluluk veren birsey yapmak
Her gun en az 1 saat kpss bakmak
Hergun en az 1 saat kendi alanimla alakali seylere bakmak :)

Sen neler belirledin :KK49:
Vayy supermis
Şeyyy peki hedefini ikiye böldün mu? Mesela benim hedefimin biri her gün 1 saat kitap okumakti, ama barış Özcan onu ikiye bölün diyordu

Benimkiler şöyle;
-Hergun yarım saat kitap okumak
-Bir blog acip her pazar alanimla ilgili yazi yayinlamak
- Barış Özcan'ın videosundaki ajandayi yapicam.
Simdilik bu hedefleri belirledim
Ales ve kpss ile de hedefler belirlemek istiyorum
Ve haftada en az bir belgesel veya film izlemek de olabilir hedeflerimden biri.

Vayy supermis
Şeyyy peki hedefini ikiye böldün mu? Mesela benim hedefimin biri her gün 1 saat kitap okumakti, ama barış Özcan onu ikiye bölün diyordu

Benimkiler şöyle;
-Hergun yarım saat kitap okumak
-Bir blog acip her pazar alanimla ilgili yazi yayinlamak
- Barış Özcan'ın videosundaki ajandayi yapicam.
Simdilik bu hedefleri belirledim
Ales ve kpss ile de hedefler belirlemek istiyorum
Ve haftada en az bir belgesel veya film izlemek de olabilir hedeflerimden biri.

Cok guzel :)) evet canim ikiye boldum. Ama soyle anladim ben. Mesela suan ben karar verdim ya hergun 1 saat kpss bakacagim diye. Bunu yariya boluyorum. Yarim saat calissam bile kabul ediyorum ki ilerleyen zamanlarda motivasyonum dusmesin :) boyle bahsediyordu sanki

Cok guzel :)) evet canim ikiye boldum. Ama soyle anladim ben. Mesela suan ben karar verdim ya hergun 1 saat kpss bakacagim diye. Bunu yariya boluyorum. Yarim saat calissam bile kabul ediyorum ki ilerleyen zamanlarda motivasyonum dusmesin :) boyle bahsediyordu sanki
Aynen öyle
Çünkü bi anda coşup yuksek hedefler belirliyoruz ama bunlari sürdürmek kolay olmuyor pes ediyoruz

Benimde bazı hedeflerim var.Barış Özcan ın 2018 hedefleri takvimini döktüm.Bugün başladım inşallah devam ettirebilirim.

Saçlarımı her ay düzenli kesmek(Kozmik Bakım Takvimi Tarihlerinde) uçlarından (Aslan Gününde)
Yazmak
Düzenli su içmek
vs..

Back
X