Zina üzerinden para kazanıp kullanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ahahhshwhe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2023
2
0
1
21
Eskiden zina üzerinden para kazanıp harcadım aldığım şeyleri hala kullanıyorum ama tovbe edip namaza başladım sizce haram eşyaları kullanıp Allah'ın huzuruna çıkmak dogrumudur namazdim kabul oluyomudur ihtiyacım olmasa kullanmam ama mecbur olduğum icin

Tövbe etmişsiniz, elinize para geçtikçe değiştirirsiniz eşyalarınızı. Dini eğitim almadım ama ben olsam öyle yapardım

Durumunuz el verince değiştirirsiniz günahına tövbe eden hiç işlememiş gibidir diyor peygamberimiz sav Allah herşeye kadirdir sizin ne durumda olduğunuzu biliyor siz tovbenizde ısrarcı olup namazlariniza devam edin vesveselere Felak ve nas sürelerini okuyun

Kalbinize sinmiyorsa haram olan eşyalarınızı verip yerine helal kazancınızla alıp yerine koyabilirsiniz. Vicdanınız nasıl rahat ediyorsa öyle yapın.

Konunuzun zina ile ilgisi nedir ? Para karşılığı ilişki mi yaşadınız , anlatmak istediğiniz bu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…