Nevros ben tarifleri kaciriyorum banada ayirin ya
Cısslı bir kategori olacak gibi his var içimde ,küremden görüyorum
Konunun acilacagi gunu deseniz yakalamaya calisirim benNevros ben tarifleri kaciriyorum banada ayirin ya
Yeni katigori bu gunmu bilinecek canimTeşekkür ederim canım güzelmiş bir bakayım inceleyeyim
Et olur diyorsun yani
PastalarCısslı bir kategori olacak gibi his var içimde ,küremden görüyorum
Canim Nasilsin yeni katigori bu gunmu bilinecekOyyy canım benim size bir şey olmasın
Allah korusun
Yok canım oylama bitinceYeni katigori bu gunmu bilinecek canim
Kategori belli olsun bakalımNevros ben tarifleri kaciriyorum banada ayirin ya
Konuya gelip sordum ben bu sefer,açıldığı gün sık sık giriş yaptım,2.yazmışım özele ayıptır söylemesi.Konunun acilacagi gunu deseniz yakalamaya calisirim ben
3 gündür çok sıcak:)Çok sıcak bu gece ya
Yok, bugun zeytinyaglilar oylamasi baslayacak . Yeni katagori agustosta aciklanirCanim Nasilsin yeni katigori bu gunmu bilinecek
Bilmem henüz karar verilmedi:)Cısslı bir kategori olacak gibi his var içimde ,küremden görüyorum
Aynen ilk yazana veriyorum vazgeçerse 2.ye veriyorum:)Konuya gelip sordum ben bu sefer,açıldığı gün sık sık giriş yaptım,2.yazmışım özele ayıptır söylemesi.
Tarif ayırması adil olmaz kii
Diyelim sen yazmadın ,gelmedin,başkası gelip yazdı istedi
İyiyim canım sağol sen nasılsın:)Yok canım oylama bitince:)Canim Nasilsin yeni katigori bu gunmu bilinecek
Sıcak çok sıcak ,sıcak daha da sıcak olacak bu geceeeee3 gündür çok sıcak:)
Bilmem ki bakalımmmDııııııttttt bence yanlış cevap
Kurban Bayramı ayın 11'inde,çoğu bayramda et çok oluyor diye bayramdan sonraya bırakıyor tarifini,o zamandan sonrası da geç olur.Bence bu sefer başka kategori olur ,ondan sonra et olur
Gece çok sıkıntı olmuyor ama gündüz çok bunalıyorum:)Sıcak çok sıcak ,sıcak daha da sıcak olacak bu geceeeee
Gündüz neyse de gece sıcakta uyunmuyor
Biliyorum canim ama nevros alınanlar dışında tarif olunca bunlar var alınmamış diye söylüyorKonuya gelip sordum ben bu sefer,açıldığı gün sık sık giriş yaptım,2.yazmışım özele ayıptır söylemesi.
Tarif ayırması adil olmaz kii
Diyelim sen yazmadın ,gelmedin,başkası gelip yazdı istedi
Biz de klima var ama yatak odasına etki etmiyorGece çok sıkıntı olmuyor ama gündüz çok bunalıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?