- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Bizim bura epey serinSıcak çok sıcak ,sıcak daha da sıcak olacak bu geceeeee
Gündüz neyse de gece sıcakta uyunmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim bura epey serinSıcak çok sıcak ,sıcak daha da sıcak olacak bu geceeeee
Gündüz neyse de gece sıcakta uyunmuyor
O zaman tabi ki söylerim:)Biliyorum canim ama nevros alınanlar dışında tarif olunca bunlar var alınmamış diye söylüyor benim aklıma pek tarif gelmiyor da
Bizim klima yok ama ev gece serin oluyor:)Ben sıcaktan değil düşünmekten uyuyamıyorumBiz de klima var ama yatak odasına etki etmiyor
Eşime kalsa odaya yatak serdirecek ama kabul etmedim
Açıldığı günü bilmek bayağı önem taşıyor,hele saatinde ,ilk yazanlarda olmak ,hücuuumm indirimli mağaza kuyruğu gibi millet pusuda bekliyorBiliyorum canim ama nevros alınanlar dışında tarif olunca bunlar var alınmamış diye söylüyor benim aklıma pek tarif gelmiyor da
İstanbul da nem çok,o yüzden bunaltıyorBizim bura epey serin
En önce sen bekliyosun çok fenasınAçıldığı günü bilmek bayağı önem taşıyor,hele saatinde ,ilk yazanlarda olmak ,hücuuumm indirimli mağaza kuyruğu gibi millet pusuda bekliyor
Ben ilk açıldığında bile ne yapsam diye düşünmekten yazamamAçıldığı günü bilmek bayağı önem taşıyor,hele saatinde ,ilk yazanlarda olmak ,hücuuumm indirimli mağaza kuyruğu gibi millet pusuda bekliyor
NihahahahahahahahahahahahahaEn önce sen bekliyosun çok fenasın
Bu kez ben kapıcamNihahahahahahahahahahahahaha
Gelmiyor gelmiyor şans eseri o saatte orada oluyor çok ballıAma istediği tarifi bu sefer başkasıda istemişti o vazgeçince deynep'e kaldı:)En önce sen bekliyosun çok fenasın
Salak gibi kendime tarif düşünmemiştim
Bende bugün olabilecek 2 kategoriden kendime tarif seçtim, günü kaçırmazsam bendeee
Deynep daha önce 1. Olmuştu demiGelmiyor gelmiyor şans eseri o saatte orada oluyor çok ballıAma istediği tarifi bu sefer başkasıda istemişti o vazgeçince deynep'e kaldı:)
Kategoriyi biliyorsun tarifi düşün bariAma bu sefer sağ gösterip sol vuracağımSalak gibi kendime tarif düşünmemiştim
Evet oldu:)Deynep daha önce 1. Olmuştu demi
Ben pasta yapmayı beceremiyoum el becerisi sıfırKategoriyi biliyorsun tarifi düşün bariAma bu sefer sağ gösterip sol vuracağım
O zaman kategori tam sana uygun olacak:)Ben pasta yapmayı beceremiyoum el becerisi sıfır
O zaman olmayanlar olsun önceEvet oldu:)
Bula karıştır dök bitti gitti mi acabaO zaman kategori tam sana uygun olacak:)