En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Evet koltuktan koltuğa geçerken bayağı uğraşıyorum Oturup kitap okuyorum 10 günde 3 kitap bitirdim o kadar boşum
Abla ben 3 gündür evdeyim dün eşime dedim ekmek almaya ben gideyim bari kasiyeri falan görürüm hadi gez gel bakalım dedi

Abla ben 3 gündür evdeyim dün eşime dedim ekmek almaya ben gideyim bari kasiyeri falan görürüm hadi gez gel bakalım dedi
Yok dışarı arada çıkıyorum ama kış ve bahar dönemine göre çok az sayılır:)Yarın-Perşembe ve Cuma evde olmayacağım:)

Benimde meşhurdur çevremde şöyle bir marketleri dolaşayım lafım bende bugün eşime dedim ben şöyle bir dolaşalım marketlerinin yeni şeyler gelmiş mi bir hafta uzak kaldım ne de olsa

Benimde meşhurdur çevremde şöyle bir marketleri dolaşayım lafım bende bugün eşime dedim ben şöyle bir dolaşalım marketlerinin yeni şeyler gelmiş mi bir hafta uzak kaldım ne de olsa
Bende tümünü gezerim hem serinliyoruz bu sicakalrda fena mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…