Sana mi dokunayimDokunma arkadaşıma
Yok başka bir şekilde dizildi:)Bu sefer tersten dizilmiş
Önce beni geçmen lazımSana mi dokunayim
Ihaleye fesat karistircan demek
Dokunma arkadaşıma
Benim dokunulmazligim varSana mi dokunayim
Evet koltuktan koltuğa geçerken bayağı uğraşıyorumevet öyle
Nevreste yoğun galiba :))
Üfür bizi kukrimBenim dokunulmazligim var
Toplanin bakimm şöyle bir ufleyeyim kendinize gelin zaten hava çok sıcak serinlersiniz birazÜfür bizi kukrim
Evet neye göre bulamadim ☺Yok başka bir şekilde dizildi:)
Abla ben 3 gündür evdeyim dün eşime dedim ekmek almaya ben gideyim bari kasiyeri falan görürüm hadi gez gel bakalım dediEvet koltuktan koltuğa geçerken bayağı uğraşıyorumOturup kitap okuyorum 10 günde 3 kitap bitirdim o kadar boşum
Görüntüleme canım:)Evet neye göre bulamadim ☺
Yok dışarı arada çıkıyorum ama kış ve bahar dönemine göre çok az sayılır:)Yarın-Perşembe ve Cuma evde olmayacağım:)Abla ben 3 gündür evdeyim dün eşime dedim ekmek almaya ben gideyim bari kasiyeri falan görürüm hadi gez gel bakalım dedi
Benim dokunulmazligim var
Kustum oynamiyorumÖnce beni geçmen lazım
Benimde meşhurdur çevremde şöyle bir marketleri dolaşayım lafım bende bugün eşime dedim ben şöyle bir dolaşalım marketlerinin yeni şeyler gelmiş mi bir hafta uzak kaldım ne de olsaAbla ben 3 gündür evdeyim dün eşime dedim ekmek almaya ben gideyim bari kasiyeri falan görürüm hadi gez gel bakalım dedi
O zaman ben sonincuyumGörüntüleme canım:)
Bende tümünü gezerim hem serinliyoruz bu sicakalrda fena mıBenimde meşhurdur çevremde şöyle bir marketleri dolaşayım lafım bende bugün eşime dedim ben şöyle bir dolaşalım marketlerinin yeni şeyler gelmiş mi bir hafta uzak kaldım ne de olsa
Aksine en üstte olacaksınO zaman ben sonincuyum
Gel hele gel hem döverimKustum oynamiyorum
Goruntulenmiyenler mi önceAksine en üstte olacaksın
Az olanlar önde:)Goruntulenmiyenler mi önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?