Nasılsın canımAma bunu çok seviyorum beeeeenablaların tatlısııııııııı
Ben katılamıycam çiçeğem.enginar bulamadım.konservesini yapacaktım ama bulunduğum mahalledeki alışveriş merkezinde yoktu.migros ta vardır ama bana cok uzakHanımlar yarışmaya katılım için son 2 günTarifinizi yapacak mısınız?
@Emira SY
@evlaefe
@ervanazlim
CocoChanelmademoiselle
@balbocuuu
Teşekkür ederiz canımBen katılamıycam çiçeğem.enginar bulamadım.konservesini yapacaktım ama bulunduğum mahalledeki alışveriş merkezinde yoktu.migros ta vardır ama bana cok uzakkatılacak arkadaşlara başarılar dilerim.inşallah başka bir kategoriye
Kazen sunucumuz forumda hangi nicki kullanıyor.Çok merak ettim
Nasıl olur üye olmazlar
Kk bilinmez mi
Çalışıyorum tabiki ☺
Çok iyi olmuş röportajların devamını bekliyoruz:)nickini inan bende bilmiyorum. Forumu takip edenlerin %30 u üye %70 ziyaretçi
Kolay gelsin canım sesin çıkmıyor:)Çalışıyorum tabiki ☺
Fırsat buldukça ders calismaya çalışıyorum çocuk la zor oluyo bide genelde telden ders video izliyorum is yaparken dinliyorum falan çok azimliyimKolay gelsin canım sesin çıkmıyor:)
Hadi inşaallah biz sana güveniyoruz yaparsınFırsat buldukça ders calismaya çalışıyorum çocuk la zor oluyo bide genelde telden ders video izliyorum is yaparken dinliyorum falan çok azimliyim
Hepimiz birer tane alalımKız diyettekiler için elektrik şok lu tabak varmış bak catali kasigi her uzatmata bir sok geri vites ☺☺eğitim dersinde hoca söyledi aklıma sen geldinMinik Duduklu Tencere
Evet evet bende kendime güveniyorum yapıcamHadi inşaallah biz sana güveniyoruz yaparsın
Kpss sonrası dinlenirsin 1 yıl boş durmak yok:)Evet evet bende kendime güveniyorum yapıcam
Kpss den sonra ben
Netten bakicam bir ara merak ettim Türkiyede varmi
Tamam haber ver bizde sipariş edelimNetten bakicam bir ara merak ettim Türkiyede varmi
Ay ataniyimda o gaz la ne çalışırım ben Meb olsam beni atarım yaniKpss sonrası dinlenirsin 1 yıl boş durmak yok:)
Hepinize benden 15 voltTamam haber ver bizde sipariş edelim
Koptum yeminle koptuuuuumKız diyettekiler için elektrik şok lu tabak varmış bak catali kasigi her uzatmata bir sok geri vites ☺☺eğitim dersinde hoca söyledi aklıma sen geldinMinik Duduklu Tencere
Allah gönlüne göre versin:)Ay ataniyimda o gaz la ne çalışırım ben Meb olsam beni atarım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?