- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.405
- 698
Hadi ya çok ozenmeseydiniz nazar değer falan yasminsay kıskanmasın sonraBu ayrı bir güzel oldu sanki yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya çok ozenmeseydiniz nazar değer falan yasminsay kıskanmasın sonraBu ayrı bir güzel oldu sanki yaaaa
Kukrim ve ben hariç dikkat burası cok önemli ,olmaz öyle tüm KK ya alayım para çok nasılsaTüm ekibe tabak alacaksın cezalısın
neden aklına ben geliyorum kk da benden başka şişko mu yokKız diyettekiler için elektrik şok lu tabak varmış bak catali kasigi her uzatmata bir sok geri vites ☺☺eğitim dersinde hoca söyledi aklıma sen geldin Minik Duduklu Tencere
Yok canım neden kıskansınHadi ya çok ozenmeseydiniz nazar değer falan yasminsay kıskanmasın sonra
O kadar çoksa yarışmalara seni sponsor yapalımKukrim ve ben hariç dikkat burası cok önemli ,olmaz öyle tüm KK ya alayım para çok nasılsa
Ocakta yemeğaaaam vaaar (Allah atsın abla beni asar)Ben anlamam bu işe el atman lazım
Ben ona tabakların kırılsın demiştimYok canım neden kıskansın
EyvahhhhhhBen ona tabakların kırılsın demiştim
Ama çok şahane insanın gözü kalıyorEyvahhhhhh
Kıız hedayen geldimiBen ona tabakların kırılsın demiştim
Yok gelmedi daha onsallah sünnet öncesi gelecekKıız hedayen geldimi
O zaman bizde sana söylerizAma çok şahane insanın gözü kalıyor
İyi gecelerBen molamo bitirdim gidiyorum
Allah a emanet olun iyi geceler
Hayırlı uğurlu olsun yakısıklının askerliğini evlilipinide gör minikim . hııı sen sünnet oluyon sankim sünnet hedayesiymişYok gelmedi daha onsallah sünnet öncesi gelecek
Sende soklu tabak göndert bana sünnet hediyesi olsun
Nezaman yapcam gıııı yap artıkın :)İddialı değil korkma ama tadında iddialı yik her zaman soylerim elim lezzetlidir diye
Çok teşekkür ederim :)çok geçmiş olsun Allah acil sifalar versin
İyi gidiyor abla tatildeyim giremiyorum çok 600 gr aldımKirmizi pabuc hamilelik nasıl gidiyor.Kilo aldın mı
İyi tatiller canım o maşallah 12 hafta olmuş iki üç haftaya cinsiyeti ogreniriz sağlıklı hayırlı olsunda ben kiz diyorum bakalım.İyi gidiyor abla tatildeyim giremiyorum çok 600 gr aldım
benim tadilat işleri varGeçen hafta sünneti olan komşu ya dedim senin telaş bitti bende başladı .
Allah uardimcin olsun dedi