Bir tanede ben mi dogursam ozendimO elimize doğdu annesinin hamile kaldığı dönemi biliyoruz
verdim gittiYok ben onunla anlaşırım
Senin bölüm neydi:)Bu çocuk annesi atansin öğretmen olsun istemiyor bu saat oldu hala uymuyor yatakta bir sağa atliyo bir sola
Ben yeni bitirdim temizliği işimde yok:)verdim gittiben de foşur foşur bir temizlik yaparım artık
Buraya gelen doğuruyor zatenBir tanede ben mi dogursam ozendim
Pardon benimki 18.7 aylık11,5 aylık
buçuğu yazmasam olmazdı
bazen bütün eşyayı balkona çıkarıp evi hortumla köpürte köpürte yıkayasım geliyor doğumdan sonra her işi el çabukluğuyla yapınca içime sinmiyorBen yeni bitirdim temizliği işimde yok:)
Ablama söylüyorum o da kendini alistiriyon heralde diyoBenim bir arkadaşım öyleydi:)Söyledi söyledi sonra 4.yü doğurdu.Bu sıra yine başladı dşyorum 5. gelecek
matematiğim sadece bakkal hesabına yetiyorPardon benimki 18.7 aylık
Hesap yaptım matematik çalıştığım belli oluyomu
Ayyy ne güzel olurdu:)bazen bütün eşyayı balkona çıkarıp evi hortumla köpürte köpürte yıkayasım geliyor doğumdan sonra her işi el çabukluğuyla yapınca içime sinmiyor
Benim kiziminkini de bilirsiniz işte ☺O elimize doğdu annesinin hamile kaldığı dönemi biliyoruz
Yani söyleye söyleye olacakAblama söylüyorum o da kendini alistiriyon heralde diyo
Aman yok şaka yapmışım Allah isteyeneBuraya gelen doğuruyor zaten
İnşaallah kızımız olsunBenim kiziminkini de bilirsiniz işte ☺
Caktirma hesap makinesi kullandımmatematiğim sadece bakkal hesabına yetiyor
bazen 40lı zamanlarını özlüyorum o zaman da bir an önce büyüse diyordumAyyy ne güzel olurdu:)
Yaparsın canım sen çocuğunu sağlıkla büyüt :)Bu dönemlerini bir daha yakalayamayacaksın:)
Yasmin'e nasip etsin en yakın zamanda inşallahAman yok şaka yapmışım Allah isteyene
Daha iyi günleriniz:)bazen 40lı zamanlarını özlüyorum o zaman da bir an önce büyüse diyordum
ben zihnimden hesaplamıştımCaktirma hesap makinesi kullandım
Yani sağlıklı olsun bi de kız olsun hayırlı evlat olsun abisiyle oynasın ☺İnşaallah kızımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?