• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Zeytinyaglı sabunla saçlarımı kurtardım

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
118
İstanbul
saçlarım kıvırcıktı ve bakımsızdı kabarıp ediyordu . 1 hafta önce . zeytinyaglı sabun kullanmaya baladım herkes saçın bir süre sonra alıtıgını ama o süre boyunca keçe gibi oldugu için bıraktıkların ıbelirtmiş ama asıl yanlış şu ben ilkkez kullanmama ragmen hiç keçe gibi olmadı aksine yumuşacık oldu . sadece kökleri köpürtüyoruz daha sonra suyla duruluyoruz çünkü asıl kir saçın dibinde . saç tellerindeki tozlarda o köpüklü suyla birlkte gidiyor zaten ama sonra bakım kremide kullanmak gerekiyor. ben şimdi komili zeytinyaglı alacagım . zeytinyuaglı sabunu aynı şekilde kullanacagım ve daha sonrada komiliyle yıkacagım ( içinde dimetchino) yok . herkese tavsiye ederim . bitkisel şampuan kullanmayanlarda şampuanlarılarını sadece saç köklerine kullanmalılar çünkü içindeki katkı maddesi saç tellerini çok yıpratıyor ne olursa olsun .. şuanda saçlarım çok hacim kazandı önceden her duştan sonra saçlarımı örerdim o şekilde şekil verirdim ama artık örmüyorum herkese tavsiye ederim . :52::52::52::52:

ama ben de kuru saçlılar bitkisel şampuan kullanmamalı diye okumuştum birkaç yerde bu gerçekten saçı nemlendiriyor mu?

ama ben de kuru saçlılar bitkisel şampuan kullanmamalı diye okumuştum birkaç yerde bu gerçekten saçı nemlendiriyor mu?

bitkisel şampuan derken komilidenmi bahsediyorsunuz ? eger oysa sürekli kullanımda bitklisel şampuan saça zarar veriyor ama dönüşümlü olarak kullanılır genelde . ama sabun ve o ikisi olunca böyle bir problem olmuyor

yani genel olarak sadece bitkisel yazıyordu ama mecitefendi, otacı, tresan falan bunları kastetmişlerdir diye düşünüyorum. aslında diğer şampuanlardan daha yararlılar tabi de kuru saçlara iyi gelmeyebiliyormuş bu sabun yumuşatabildi mi senin saçını?

aslında evet komili bitkisel degil ama normal elidor pantenden daha iyi çünkü içinde slikon yok ama sls falan var . sabun saçlarımı çok yumuşattı ama şu var önceden saçıma maske uygulamıştım şampuanla çıkmadı diye saçımı sabunla yıkamıştım saç tellerimi kaskatı oldu . ama saç köklerine uygulayınca sabunu çok yumuşatıyor . ve gerçek zeytinyaglı sabun yeşil degil krem rengindedi r

Back