- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
- 83
- Konu Sahibi pinkpantera
iy aksamlar arkadaslar benim tarifim zeytinyağlı mantar dolması.
Malzemeleri
Kuru soğan 1adet
Havuc 1 adet
Zeytinyağı 3 y/k
Potatese 1adet
Domates 1adet
Yesil,kirmizi biber
Kiyma 100kr
Sarimsak
Mantar
Və zevka gore kasar peynir tuz
YAPILISI
ONCE BUTUN malzemeleri incecik
Kiyiyoruz.
Soğanı zeytinyağı elave edib soteliyoruz kiymayi elave edib karistriyoruz 5daka keçdikden sonra ilk olarak Biberlerimizi elave edib yumusayana kasar pisiryoruz dometosumusda ekleyi pisiryorus.
ARKADASLAR BEN HAVUC VE POTATESI AZACIK HASLADIMKI CIY KALMASI YUMUSAK OLSUN bunları da TOKUB ,OCAGIN ALTINI KISIP 7..8DAK bisiriyoruz
SIMDI SIRA MANTARLARDA
MANTARLARIMIZI NEM BIR BEZLE SILIYORUM.mantarlarimizi iki yuzunde kizartiyoruz kizardiktan sonra için AZACIK tuz serpiyoruz cikan suyunu harcimizin üzərine tökürüz.iclerini doldurub ocakta 10..15dak pisirdikden sonra kaşarlarinde ekleyi 3..4dak bekledib ocakdan aliyoruz.
MANTAR SEVENLERE AFIYET OLSUN
Malzemeleri
Kuru soğan 1adet
Havuc 1 adet
Zeytinyağı 3 y/k
Potatese 1adet
Domates 1adet
Yesil,kirmizi biber
Kiyma 100kr
Sarimsak
Mantar
Və zevka gore kasar peynir tuz
YAPILISI
ONCE BUTUN malzemeleri incecik
Kiyiyoruz.
Soğanı zeytinyağı elave edib soteliyoruz kiymayi elave edib karistriyoruz 5daka keçdikden sonra ilk olarak Biberlerimizi elave edib yumusayana kasar pisiryoruz dometosumusda ekleyi pisiryorus.
ARKADASLAR BEN HAVUC VE POTATESI AZACIK HASLADIMKI CIY KALMASI YUMUSAK OLSUN bunları da TOKUB ,OCAGIN ALTINI KISIP 7..8DAK bisiriyoruz
SIMDI SIRA MANTARLARDA
MANTARLARIMIZI NEM BIR BEZLE SILIYORUM.mantarlarimizi iki yuzunde kizartiyoruz kizardiktan sonra için AZACIK tuz serpiyoruz cikan suyunu harcimizin üzərine tökürüz.iclerini doldurub ocakta 10..15dak pisirdikden sonra kaşarlarinde ekleyi 3..4dak bekledib ocakdan aliyoruz.
MANTAR SEVENLERE AFIYET OLSUN
Son düzenleyen: Moderatör: