bu plastik silikonlarla mi yapiyorsunuz masaji?Şöyle oluyor . Ki inanılmaz güzel etki ediyor. Sürüyorum kuşburnu yağını 5 dak boyunca masaj yapıyorum. Hem cilt sarkmalarına topluyor hem kırışıklıkları açıyor
tesekkürler, bakicam..Instagram kullanıyorsanız eczabakım sayfası var her cilt tipine uygun ürün vs önerileri var yaklaşık 1 yıldır o sayfaya bakmadan bişey alamaz oldum
Faydasını da görüyorum gerçekten kaç kişiye onerdiysem memnun kaldılar
Evetbu plastik silikonlarla mi yapiyorsunuz masaji?
ne güzelmis :) genetik de cok önemli tabi..Açıkcası bizim köyde 76 yaşında bir teyze cildi pürüzsüz hiç kırışıklık yok.. sormuştum ben yüzüme ve ellerime hergün limonun suyunu sürerim demişti
nereden edindiniz?
nereden edindiniz?
Nerden aldin peki acaba guzelmisŞöyle oluyor . Ki inanılmaz güzel etki ediyor. Sürüyorum kuşburnu yağını 5 dak boyunca masaj yapıyorum. Hem cilt sarkmalarına topluyor hem kırışıklıkları açıyor
N11 ve GittiGidiyor da satılıyorNerden aldin peki acaba guzelmis
Baktim da isim olarak bulamadimN11 ve GittiGidiyor da satılıyor
Bu şekilde arayabilirsiniz. Bir de bacak için olan geliyor. Selulitler için onu da kullanmanı şiddetle tavsiye ederim. İyi sonuç için güzel bir selulit yağı ile kullan derimBaktim da isim olarak bulamadim
Nasil aratiyorsun
Tesekkurler. Bende dermaroller kullaniyorum ama bu da mantıklı geldi. Vakum morarma yapmiyor mu? Bu arada yuzum icin kullanmiyorum dermaroller sac icin, birde vucut catlagi icin. Ama suan ara verdim tabiiBu şekilde arayabilirsiniz. Bir de bacak için olan geliyor. Selulitler için onu da kullanmanı şiddetle tavsiye ederim. İyi sonuç için güzel bir selulit yağı ile kullan derim
Vakum morarma yapmıyor. Çünkü aynı yerde çok uzun süre tutmuyor hareket ettiriyorsunuz. Hareket edebilmesi içinde vakumu kullanacağınız bölgeye yağ sürmeniz lazım. Benim tavsiyem yüz için doğal kantaron yağı ya da kuşburnu yağı. Bacaklar içinde selulit yağı...Tesekkurler. Bende dermaroller kullaniyorum ama bu da mantıklı geldi. Vakum morarma yapmiyor mu? Bu arada yuzum icin kullanmiyorum dermaroller sac icin
Evet gunes kremi sart aksamlari yapıyordum ama ertesi gun kremleniyordum.Vakum morarma yapmıyor. Çünkü aynı yerde çok uzun süre tutmuyor hareket ettiriyorsunuz. Hareket edebilmesi içinde vakumu kullanacağınız bölgeye yağ sürmeniz lazım. Benim tavsiyem yüz için doğal kantaron yağı ya da kuşburnu yağı. Bacaklar içinde selulit yağı...
Cildi süper sıkılaştırıyor. Kan dolaşımını hızlandırıp lifting yapıyor.
Ayrıca dermaroller i cildinize de kullanın ama ertesi gün güneş kremi sürün dışarı çıkarken hatta çıkmamak en iyisi
Lekeler için en güzel şey aslında günde bir bardak havuç suyu içmek ama ben ketojenik beslendiğim için içmiyorum.Evet gunes kremi sart aksamlari yapıyordum ama ertesi gun kremleniyordum.
Doktorum suan bu tarz urunler kullanma dedi.
Vakum etkisi oldugundan dedgniz canlandirmayi yapar bencede hatta hissiyati bile degisir. Ben evde kendim yaptim zeytin yagindan onu kullanarak yaparim.
Sıkılastirici almistim onu da kullanmadim daha sonra kullanacagim.
Selulit icin oneri yaginiz var mi?
Lekeler icinde kusburnu yagi kullanayim.
Iki yagi karıştırıp uygulayabilir miyiz acaba?
Birde siz doğum yaptınız mi ?
Korse sorayim dedim.
Tesekkur ederim bilgiler için ilerleyen surecte denemeye çalışacağım. Umarım bende memnun kalirimLekeler için en güzel şey aslında günde bir bardak havuç suyu içmek ama ben ketojenik beslendiğim için içmiyorum.
Bu yüzden kuşburnu yağı da yoğun c vitamini içerdiği için kullanmak çok iyi oluyor ama ben ayrıca lekeler için havuç suyu sıkıp hemen slikon küçük çikolata kaplarına doldurup atıyorum buzluğa. Her gece bir tane çıkarıp çözülmesini bekliyorum ince bir peçeteyi parçalayıp yüzüme koyup fırça ile havuç suyunu sürüp kurumasını bekliyorum sonra yüzümü yıkayıp kuşburnu ya da kantaron yağı sürüp vakum yapıyorum.
Selulit yağı olarak özel bir markaya çokta gerek yok. Aktardan alabilirsiniz. Orada zaten asıl olay bakımın yağl ile akıcı hareket ederek. Cildin alt tabakasındaki kan akımını hızlandırmak.
Doğum yapmadım. Ancak ne olursa olsun haftada en az 3 gün pilates yapmak vücudu muhteşem hale getiriyor. Tavsiye ederim o yüzden pilatesi
Düzenli kullanımda 1 haftada ben farkı gördüm. O yüzden elimden bırakamıyorum. Akşam 5 dk illa ki yağlanıp vakum yaparım. Malum gençlik ve güzellik emek istiyorTesekkur ederim bilgiler için ilerleyen surecte denemeye çalışacağım. Umarım bende memnun kalirim
Genetik sanslilar haric ,evet.Düzenli kullanımda 1 haftada ben farkı gördüm. O yüzden elimden bırakamıyorum. Akşam 5 dk illa ki yağlanıp vakum yaparım. Malum gençlik ve güzellik emek istiyor
Köy yanarken taranan deli geldi nisam :)) konu sahibi 43 yaşına gelene kadar pek arayışlara girmediyse genetik olarak şanslı olma ihtimali yüksek, keşke ben de öyle olsaydım
selulıtın dereceleri var boyutuna gore tedavısı degısırEvet gunes kremi sart aksamlari yapıyordum ama ertesi gun kremleniyordum.
Doktorum suan bu tarz urunler kullanma dedi.
Vakum etkisi oldugundan dedgniz canlandirmayi yapar bencede hatta hissiyati bile degisir. Ben evde kendim yaptim zeytin yagindan onu kullanarak yaparim.
Sıkılastirici almistim onu da kullanmadim daha sonra kullanacagim.
Selulit icin oneri yaginiz var mi?
Lekeler icinde kusburnu yagi kullanayim.
Iki yagi karıştırıp uygulayabilir miyiz acaba?
Birde siz doğum yaptınız mi ?
Korse sorayim dedim.