Yani misal nemlendirici icin boyle icerigi bol urun degilde duz nemlendirici surmek. Yuz yikama icin 3 fazli uygulama değilde makyaj cikartici uygulayip, sabunlamak arada tonik.
Goz bolgemin altinda canım leke. Mesela leke cikartici krem degilde ya soyucu hard kremler var ya onlardan kullanmak exipgment gibi ya da sirke ile denemek ya da direk cozum lazerle aldirmak.
Misal sac icin cikartiici fis fis kullandim. Kullandigim sure 1 yil gibi. Kullanirken superdi 2 aydan sonra fayda gordum ama bir biraktim eskisinden beter oldu.
E omur boyu kullanamazsin bunun hamileligi var, emzirmesi var, butcesi var. Bu urunler daha musteri baglayoci geliyor bana artik. Bakıyorum 10 cesit urun kullaniyor youtuber ama cildi mayin tarlasi kimisi ben bir sey surmem diyor yuzume bebek gibi.
Hos kac kez leke actirma islemi ve kimyasal soyulma islemine gden tanidigim var habire cilt lekesi oluşuyor.
İşin cogu genetik faktorler gibi geliyor artik bana yoksa bende bu islere cok merakliydim.
Ama tabii kullanip alerji yapmayan kisi kullansın kullanmayin, almayin demiyorumz diyemem de ben gibi dusunenin yaninda dusunmeyen fayda gordum diyen de var.
Zeytin yagindan nerelere geldi konu gene.
Konusmayi seviyorum napayim