Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hamileyim canım, Allah'ın izniyle tabiki ama onun da faydası vardır elbetteBende yaptim esime sabahlari yediriyorum iki gundur. Bakalim faydasini goren var mi? Bende merak ediyorum
Benim eşimin de düşüktü canım herşeyi tam bilmiyorum sayıları ama doktor en az altı ay vitamin kullanmalı demişti, incir kürü yaptığımız ay hamile kaldım Allah'ın izniyle, akşamları da keçiboynuzu özü içirdim iki kaşıkKızlar merhaba özel değilse sorun neydi acaba sizlerin?? Benim eşimde sperm sayısı düşük ve morfoloji düşük bende bugün alacağım ama merak ediyorum etki eder mi? Sanırım ikinizde şu an hamilesiniz inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız
denedik diyecektim. Yani basladik kure ama oncesinde tup tedavisi olduk sonra kure basladim ben.L leylacv benim hala supheli gebeligim
Keseyi gordum ancak beta degerim az artiyor. Kalp atisi icin iki hafta sonra gidecegim tekrar.
Bakalim duyacak miyiz rabbim insallah kismet eder. Incir icinse esimde senin esinin sorunlariyla ayni sorunlar var. Direk tup bebek dediler bize bizde zaman kaybetmemek adina onu.
Olur canım ben egeliyim zaten ordan kendi üreten birinden almıştık, ama sızma zeytinyağlarından alabilirsin bence aynı işi görür, Allah tez zamanda sana da nasip etsin kuzum inşallah. Bu arada sadece incir değil ben aynı ay klomen kullandım yumurta sayısı arttı haliyle şansımız da arttı, istersen doktorunla görüş olmazsa sen de ilaç alRabbim inşallah ikinize de bebeklerinizi sağ salim kavuşturur cevap verdiğiniz için çok teşekkürler yalnız ben saf zeytinyağı bulamadım bursa bulmazsın dediler marketten alsam etkili olur mu sizler hangi yağı kullandınız ?
İnşallah canım :) peki bu klomen hangi durumlarda veriliyor? Doktoruma sorarım ama bana hiç bişey vermedi yunurtalıklarıma da baktı herşey normal dediOlur canım ben egeliyim zaten ordan kendi üreten birinden almıştık, ama sızma zeytinyağlarından alabilirsin bence aynı işi görür, Allah tez zamanda sana da nasip etsin kuzum inşallah. Bu arada sadece incir değil ben aynı ay klomen kullandım yumurta sayısı arttı haliyle şansımız da arttı, istersen doktorunla görüş olmazsa sen de ilaç al
Benim de normaldi tatlım ama ben acele ettim, nasıl hızlandırsak süreci falan dedim, normalde her ay tek yumurtam çatlıyor benim, ilaçla üç tane gelişti, çatlatma ignesi ile üçü de çatladı ve bir tanesi tuttu işte, şansımızı 3 kat artırmış olduk. Klomen ile yumurta sayısını ve kalitesini artırıyor, sonra da çatlatma ignesi yapıp gelişenlerin hepsini çatlatıyor, ertesi gün ilişkiye giriyorsun hangisi tutarsa, sor bakalım böyle şans artıyor. Eşime neofortil diye de vitamin vermişti, en az 3 en fazla 6 ay demişti, çok şükür beklemedikİnşallah canım :) peki bu klomen hangi durumlarda veriliyor? Doktoruma sorarım ama bana hiç bişey vermedi yunurtalıklarıma da baktı herşey normal dedi
Anladım canım ben devlet hastanesine gidiyorum rica üzerine yapar mı bilmiyorum olmazsa özele giderim peki sen hiç yumurta takibi yaptrdın mı yumurta sayısını biliyorsun ya ondan soruyorum kusura bakmaBenim de normaldi tatlım ama ben acele ettim, nasıl hızlandırsak süreci falan dedim, normalde her ay tek yumurtam çatlıyor benim, ilaçla üç tane gelişti, çatlatma ignesi ile üçü de çatladı ve bir tanesi tuttu işte, şansımızı 3 kat artırmış olduk. Klomen ile yumurta sayısını ve kalitesini artırıyor, sonra da çatlatma ignesi yapıp gelişenlerin hepsini çatlatıyor, ertesi gün ilişkiye giriyorsun hangisi tutarsa, sor bakalım böyle şans artıyor. Eşime neofortil diye de vitamin vermişti, en az 3 en fazla 6 ay demişti, çok şükür beklemedik
Yaptırdım canım, yumurta sayısı çok oluyor kimisinde ama nitelikli olmuyor, bazen gelişmeden çatlayıp gidiyor, millet hemen nasıl hamile kalıyor anlamıyorum :) benim her ay bi sağdan bi soldan çatlıyordu, agrısı da çok oluyordu çatladıgını anlıyordum ama tutmuyordu işte, geçen ay hangisi vesile oldu bilmem çok şükür tutundu miniğim, sağ Salim de doğsun.Sen kaç yıllık evlisin? Bir yıla kadar kendiliğinden olmuyorsa devlette de yapıyorlar söylemeden ama hızlı olsun istiyorsan özele git istersen. ama acelem yok dersen dene zeytinyağ inciri, sen de ye hatta doktor da söylemişti bu kürü bizeAnladım canım ben devlet hastanesine gidiyorum rica üzerine yapar mı bilmiyorum olmazsa özele giderim peki sen hiç yumurta takibi yaptrdın mı yumurta sayısını biliyorsun ya ondan soruyorum kusura bakma
Benim evleneli bir yıl olacak ama bebek için uğraşalı tam 6 ay oldu dönüp bakıyorum yarım sene. Dediğin gibi millet şıp diye hamile kalıyor bir ayda iki ayda bende hep kolay sanırdım meğer çok zormuş ben hemen olur demiştim hep o yüzden şaşkınımYaptırdım canım, yumurta sayısı çok oluyor kimisinde ama nitelikli olmuyor, bazen gelişmeden çatlayıp gidiyor, millet hemen nasıl hamile kalıyor anlamıyorum :) benim her ay bi sağdan bi soldan çatlıyordu, agrısı da çok oluyordu çatladıgını anlıyordum ama tutmuyordu işte, geçen ay hangisi vesile oldu bilmem çok şükür tutundu miniğim, sağ Salim de doğsun.Sen kaç yıllık evlisin? Bir yıla kadar kendiliğinden olmuyorsa devlette de yapıyorlar söylemeden ama hızlı olsun istiyorsan özele git istersen. ama acelem yok dersen dene zeytinyağ inciri, sen de ye hatta doktor da söylemişti bu kürü bize
Tatlım bi yıldır deniyoruz artık klomen kullanmak istiyorum dersin, adetin 3. Günü içmeye başlıyorsun sonra yumurta takibine başlıyorlar, zaten klomen 5 günde bitiyor sabah-akşam alıyorsun, ama yumurtalar çok geliştiği için yumurta çatlama işi biraz sancılı oluyor :) forumda aratırsan çıkar bir sürü konu klomen ile alakalı, bi bak istersenBenim evleneli bir yıl olacak ama bebek için uğraşalı tam 6 ay oldu dönüp bakıyorum yarım sene. Dediğin gibi millet şıp diye hamile kalıyor bir ayda iki ayda bende hep kolay sanırdım meğer çok zormuş ben hemen olur demiştim hep o yüzden şaşkınımdirekt klomen kullanmak istiyorum desem acaba olur mu yumurtlama günümü klomen kullarnırkem anlayamazlar mı acaba ?
Tamam canım çok ama çooookkk teşekkür ederimTatlım bi yıldır deniyoruz artık klomen kullanmak istiyorum dersin, adetin 3. Günü içmeye başlıyorsun sonra yumurta takibine başlıyorlar, zaten klomen 5 günde bitiyor sabah-akşam alıyorsun, ama yumurtalar çok geliştiği için yumurta çatlama işi biraz sancılı oluyor :) forumda aratırsan çıkar bir sürü konu klomen ile alakalı, bi bak istersen
Rica ederim canım, hayırlı haberlerini alalım inşallahTamam canım çok ama çooookkk teşekkür ederim![]()
Canım hamile oldun mu incir kürü ile???Bende yaptim esime sabahlari yediriyorum iki gundur. Bakalim faydasini goren var mi? Bende merak ediyorum
uzun bir sure yedirdim esime bazen bende yedim ama tup bebek ile hamile kaldim canim cok sukurCanım hamile oldun mu incir kürü ile???