Zeytinyağında incir kürü?

Zeytinyag incir kuru nasil yapiliyor anlatabilirmisiniz her ikimizde yememizmi gerekiyor ?

Çok şükür darısı başımıza allah bağışlasın❣️❤️
Amin insallah canim darisi basiniza. Hep dualarimda bebek sahibi olmak isteyen anne adaylari :KK200:

Zeytinyag incir kuru nasil yapiliyor anlatabilirmisiniz her ikimizde yememizmi gerekiyor ?
canim esinin sperminde sayi morfoloji hiz sorunu varsa esine yedir ama faydali oldugu icin haftada 2 3 bende yiyordum oyle devamli degil yumurtalarima faydaai olsun diye. Zeytinyaginda 2 inciri parcala elinle bi gece beklet. Sabah ac karna esine yedir incirin yagini biraz suzup.

Amin insallah canim darisi basiniza. Hep dualarimda bebek sahibi olmak isteyen anne adaylari :KK200:

canim esinin sperminde sayi morfoloji hiz sorunu varsa esine yedir ama faydali oldugu icin haftada 2 3 bende yiyordum oyle devamli degil yumurtalarima faydaai olsun diye. Zeytinyaginda 2 inciri parcala elinle bi gece beklet. Sabah ac karna esine yedir incirin yagini biraz suzup.
Bizde sorun yok 3 yasinda bi kizim var 3 senedir korunuyoduk su 3 ay deniyoru ama tutmadi.. Belki bi faydasi olur diye sordum canim cok tesekkur ederim

Tam o yolla denemez aslında, klomen+çatlatma iğnesi kullandım, doktor bu ay da dahil üç ay olmaz kocanın vitamin kullanması lazım dedi incire devam ettik, ilk ay hamile kaldım
Ne güzel
Allah bağışlasın
Ben yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım
Çünkü herşey çok iyi ikimizde de
Yumurta da çok iyi
Regl günğgünğne

Ne güzel
Allah bağışlasın
Ben yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım
Çünkü herşey çok iyi ikimizde de
Yumurta da çok iyi
Regl günğgünğne
Amin canım hepimize inşallah, allah isteyen herkese nasip etsin. Stresten olmuyordur o zaman oluruna bırak. Benim de yumurtlamada sorun yoktu ama ilaç kullanıp çatlayan yumurta sayısını artırdık, üç sağlıklı yumurta oluştu, sırayla catladılar.şansımızı üç kat artırmış olduk. Sende yumurtlama takibi yaptırabilir ya da kendin yapabilirsin. Sorun yoksa zamanı denk getiremiyorsunuzdur

Amin canım hepimize inşallah, allah isteyen herkese nasip etsin. Stresten olmuyordur o zaman oluruna bırak. Benim de yumurtlamada sorun yoktu ama ilaç kullanıp çatlayan yumurta sayısını artırdık, üç sağlıklı yumurta oluştu, sırayla catladılar.şansımızı üç kat artırmış olduk. Sende yumurtlama takibi yaptırabilir ya da kendin yapabilirsin. Sorun yoksa zamanı denk getiremiyorsunuzdur
Doğru diyosun
Doktora gidip takip sürecine başlıcam
Basit bi olay olduğuna Emin’im
Sadece çatlamıyor
Onun da çaresi var şükür dediğin gibi

Doğru diyosun
Doktora gidip takip sürecine başlıcam
Basit bi olay olduğuna Emin’im
Sadece çatlamıyor
Onun da çaresi var şükür dediğin gibi
Basit bir şey canım, çatılıyordur yoksa adet görmezsin ama zaman denk gelmiyor demek ki, gebelik testi gibi yumurtlama testleri var eczanelerde, Bunlardan kullanabilirsin. Ya da kendi kullanabileceğin teknikler var, akıntı testi gibi. Bununla ilgili internette bol bol bilgiler bulabilirsin, en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah… Her şey gönlünce olsun.

Basit bir şey canım, çatılıyordur yoksa adet görmezsin ama zaman denk gelmiyor demek ki, gebelik testi gibi yumurtlama testleri var eczanelerde, Bunlardan kullanabilirsin. Ya da kendi kullanabileceğin teknikler var, akıntı testi gibi. Bununla ilgili internette bol bol bilgiler bulabilirsin, en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah… Her şey gönlünce olsun.
Amin canım
Sağolasın

Merhaba kizlarr kuruincir i sabah ac karna yiyorum acaba sol kasik agrisi yaparmii?

Olabilir ben bu kütle hamile kaldım ama eşimde tüketti birlikte yedik incirleri
Bende yedim bitti hatta adetim geciktii acaba bundanmi yoksa prolaktinimi yukseltti insalahh hamileyimdir 5gun oldu gecikeli

Merhaba kızlar morfoloji yükseltmek için çakşır kökü suyunu ve her akşam fındık fıstık karışımını eşinizin yemesini tavsiye ederim domates çorbası falanda yapın ben 3 ay denedim 10 dan 40 a yükselmiş biz aslında sperm kalitesini yükseltmeye çalışırken hareketlilik ve morfoloji yükselmiş belki yardımcı olur diye yazıyorum

Back
X