- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
Çok şükür darısı başımıza allah bağışlasınuzun bir sure yedirdim esime bazen bende yedim ama tup bebek ile hamile kaldim canim cok sukur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür darısı başımıza allah bağışlasınuzun bir sure yedirdim esime bazen bende yedim ama tup bebek ile hamile kaldim canim cok sukur
Amin insallah canim darisi basiniza. Hep dualarimda bebek sahibi olmak isteyen anne adaylariÇok şükür darısı başımıza allah bağışlasın![]()
canim esinin sperminde sayi morfoloji hiz sorunu varsa esine yedir ama faydali oldugu icin haftada 2 3 bende yiyordum oyle devamli degil yumurtalarima faydaai olsun diye. Zeytinyaginda 2 inciri parcala elinle bi gece beklet. Sabah ac karna esine yedir incirin yagini biraz suzup.Zeytinyag incir kuru nasil yapiliyor anlatabilirmisiniz her ikimizde yememizmi gerekiyor ?
Bizde sorun yok 3 yasinda bi kizim var 3 senedir korunuyoduk su 3 ay deniyoru ama tutmadi.. Belki bi faydasi olur diye sordum canim cok tesekkur ederimAmin insallah canim darisi basiniza. Hep dualarimda bebek sahibi olmak isteyen anne adaylari
canim esinin sperminde sayi morfoloji hiz sorunu varsa esine yedir ama faydali oldugu icin haftada 2 3 bende yiyordum oyle devamli degil yumurtalarima faydaai olsun diye. Zeytinyaginda 2 inciri parcala elinle bi gece beklet. Sabah ac karna esine yedir incirin yagini biraz suzup.
Canım bu yolla hanile kaldın mıMerhaba kızlar, bebiş olsun diye zeytinyağında inciri bir gece bekletip sabahları eşim de ben de yiyoruz. Var mı bu konu ile ilgili bilgisi ya da deneyimi olan?
Canım bugün aktifmişsinTamam canım çok ama çooookkk teşekkür ederim![]()
NaaptınızBizde sorun yok 3 yasinda bi kizim var 3 senedir korunuyoduk su 3 ay deniyoru ama tutmadi.. Belki bi faydasi olur diye sordum canim cok tesekkur ederim
Tam o yolla denemez aslında, klomen+çatlatma iğnesi kullandım, doktor bu ay da dahil üç ay olmaz kocanın vitamin kullanması lazım dedi incire devam ettik, ilk ay hamile kaldımCanım bu yolla hanile kaldın mı
Ne güzelTam o yolla denemez aslında, klomen+çatlatma iğnesi kullandım, doktor bu ay da dahil üç ay olmaz kocanın vitamin kullanması lazım dedi incire devam ettik, ilk ay hamile kaldım
Amin canım hepimize inşallah, allah isteyen herkese nasip etsin. Stresten olmuyordur o zaman oluruna bırak. Benim de yumurtlamada sorun yoktu ama ilaç kullanıp çatlayan yumurta sayısını artırdık, üç sağlıklı yumurta oluştu, sırayla catladılar.şansımızı üç kat artırmış olduk. Sende yumurtlama takibi yaptırabilir ya da kendin yapabilirsin. Sorun yoksa zamanı denk getiremiyorsunuzdurNe güzel
Allah bağışlasın
Ben yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım
Çünkü herşey çok iyi ikimizde de
Yumurta da çok iyi
Regl günğgünğne
Doğru diyosunAmin canım hepimize inşallah, allah isteyen herkese nasip etsin. Stresten olmuyordur o zaman oluruna bırak. Benim de yumurtlamada sorun yoktu ama ilaç kullanıp çatlayan yumurta sayısını artırdık, üç sağlıklı yumurta oluştu, sırayla catladılar.şansımızı üç kat artırmış olduk. Sende yumurtlama takibi yaptırabilir ya da kendin yapabilirsin. Sorun yoksa zamanı denk getiremiyorsunuzdur
Basit bir şey canım, çatılıyordur yoksa adet görmezsin ama zaman denk gelmiyor demek ki, gebelik testi gibi yumurtlama testleri var eczanelerde, Bunlardan kullanabilirsin. Ya da kendi kullanabileceğin teknikler var, akıntı testi gibi. Bununla ilgili internette bol bol bilgiler bulabilirsin, en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah… Her şey gönlünce olsun.Doğru diyosun
Doktora gidip takip sürecine başlıcam
Basit bi olay olduğuna Emin’im
Sadece çatlamıyor
Onun da çaresi var şükür dediğin gibi
Amin canımBasit bir şey canım, çatılıyordur yoksa adet görmezsin ama zaman denk gelmiyor demek ki, gebelik testi gibi yumurtlama testleri var eczanelerde, Bunlardan kullanabilirsin. Ya da kendi kullanabileceğin teknikler var, akıntı testi gibi. Bununla ilgili internette bol bol bilgiler bulabilirsin, en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah… Her şey gönlünce olsun.
Hayır ağrı yapmaz yumurtlama olduğu için olabilir o ağrıMerhaba kizlarr kuruincir i sabah ac karna yiyorum acaba sol kasik agrisi yaparmii?
Demekki etkisini gosterdiuHayır ağrı yapmaz yumurtlama olduğu için olabilir o ağrı
Olabilir ben bu kütle hamile kaldım ama eşimde tüketti birlikte yedik incirleriDemekki etkisini gosterdiu
Bende yedim bitti hatta adetim geciktii acaba bundanmi yoksa prolaktinimi yukseltti insalahh hamileyimdir 5gun oldu gecikeliOlabilir ben bu kütle hamile kaldım ama eşimde tüketti birlikte yedik incirleri
Test yaptınız mı?Bende yedim bitti hatta adetim geciktii acaba bundanmi yoksa prolaktinimi yukseltti insalahh hamileyimdir 5gun oldu gecikeli